Web crawler voor het opzoeken van YouTube video's. (Zonder YouTube API)

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Ontwikkelaar PHP, Nijmegen

Contactpersoon Roel Kavelaar rkavelaarATsearch-consult.nl 0243528815 0644949337 Organisatie Jong, gezond en sterk groeiende bedrijf dat webbased multimedia oplossingen bouwt in de omgeving Nijmegen. Het bedrijf bouwt voor klanten o.a. geavanceerde websites, webwinkels, webapplicaties en specifieke webbased software. Het bedrijf ontwikkelt en onderhoudt ook verschillende bekende Nederlandse websites. Op dit moment hebben zij een groeiende en brede klantenkring opgebouwd. Met betrekking tot programmeer-, onderhoud-, ontwerp-werkzaamheden wordt een PHP ontwikkelaar gezocht met kennis van contentmanagementsysteemen en frameworks. Locatie Nijmegen Verantwoordelijkheden (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP ten behoeve van websites voor klanten, project klussen, onderhoud en specifieke klantwensen (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP, PHP

Bekijk vacature »

Jin vanTongeren

Jin vanTongeren

31/03/2019 12:44:55
Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met een zoekmachine die kan zoeken naar: websites (normaal "googlen"), nieuwsartikelen, video's en foto's.
Ik heb het voor elkaar gekregen om websites & nieuwsartikelen te zoeken & te "crawlen" met simple html dom parser.
Ik heb dit voor elkaar gekregen door:

**snip**

Dus heeft iemand een idee wat de oplossing zou kunnen zijn?

PS. Ik weet dat het crawlen van andere websites illegaal is, maar dit project is voor mij om te leren hoe een zoekmachine werkt, dus ik ga het niet gebruiken voor "andere" doeleinden.
Gewijzigd op 31/03/2019 13:26:23 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/07/2019 07:11:11
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2019 13:24:30
Anchor link
Je geeft zelf ook aan dat het illegaal is, en dan is het dus ook niet de bedoeling dat dit hier besproken wordt. We willen anderen namelijk ook niet wijzer laten worden over het omzeilen van beveiligingen.

Beste advies: Gebruik de API, en neem contact met ze op als je te weinig credits hebt.
Gewijzigd op 31/03/2019 13:31:39 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.