Web push notificaties

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Ontwikkelaar PHP, Nijmegen

Contactpersoon Roel Kavelaar rkavelaarATsearch-consult.nl 0243528815 0644949337 Organisatie Jong, gezond en sterk groeiende bedrijf dat webbased multimedia oplossingen bouwt in de omgeving Nijmegen. Het bedrijf bouwt voor klanten o.a. geavanceerde websites, webwinkels, webapplicaties en specifieke webbased software. Het bedrijf ontwikkelt en onderhoudt ook verschillende bekende Nederlandse websites. Op dit moment hebben zij een groeiende en brede klantenkring opgebouwd. Met betrekking tot programmeer-, onderhoud-, ontwerp-werkzaamheden wordt een PHP ontwikkelaar gezocht met kennis van contentmanagementsysteemen en frameworks. Locatie Nijmegen Verantwoordelijkheden (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP ten behoeve van websites voor klanten, project klussen, onderhoud en specifieke klantwensen (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP, PHP

Bekijk vacature »

Snelle Jaap

Snelle Jaap

29/03/2019 12:09:05
Quote Anchor link
Ik ben aan het uitzoeken hoe ik gebruikers op een website een push notificatie kan sturen wanneer er een nieuw nieuwsbericht op de site wordt geplaatst (met service workers).

Het is best een hoop informatie en een aantal tutorials die ik volg gaven me foutmeldingen waarna ik er later achterkwam dat bepaalde functies weer deprecated waren.

Mijn vraag is kan iemand me helpen aan een recente tutorial/uitleg hoe ik bovenstaande kan implementeren?

Of is er misschien een plugin voor die alles voor je regelt?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/07/2019 07:10:33
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

29/03/2019 12:51:39
Quote Anchor link
Deze https://github.com/Minishlink/web-push-php-example installeren met Composer, en dan wijst de rest zich redelijk vanzelf.
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

29/03/2019 12:57:24
Quote Anchor link
Of als je zelf geen serviceworkers wilt installeren, kan je je aanmelden bij OneSignal.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.