Web push notificaties

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# Web-development

Functieomschrijving Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als .NET ontwikkelaar binnen een bedrijf met mooie doorgroeimogelijkheden? Heb je ervaring met C# en Scum/Agile werken? Lees dan snel verder! Doorontwikkelen en implementeren van oplossingen voor de IT omgeving (80% front-end & 20% back-end ontwikkelen); Implementeren van applicatie oplossingen; Confirmeren van vraagstukken in technische oplossingen; Technische bewerkingen waarborgen; Werken via de Scrum/Agile werkwijze. Functie-eisen HBO werk-en denkniveau met 3-5 jaar relevante werkervaring; Ervaring met Scrum/Agile ontwikkel trajecten; Kennis en ervaring met SQL, C#, .NET, CSS en HTML; Open-minded en flexibel; Ervaring met Sharepoint en Cloud omgevingen zijn een pré; Resultaatgericht &

Bekijk vacature »

Snelle Jaap

Snelle Jaap

29/03/2019 12:09:05
Quote Anchor link
Ik ben aan het uitzoeken hoe ik gebruikers op een website een push notificatie kan sturen wanneer er een nieuw nieuwsbericht op de site wordt geplaatst (met service workers).

Het is best een hoop informatie en een aantal tutorials die ik volg gaven me foutmeldingen waarna ik er later achterkwam dat bepaalde functies weer deprecated waren.

Mijn vraag is kan iemand me helpen aan een recente tutorial/uitleg hoe ik bovenstaande kan implementeren?

Of is er misschien een plugin voor die alles voor je regelt?
 
PHP hulp

PHP hulp

22/09/2020 13:44:34
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

29/03/2019 12:51:39
Quote Anchor link
Deze https://github.com/Minishlink/web-push-php-example installeren met Composer, en dan wijst de rest zich redelijk vanzelf.
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

29/03/2019 12:57:24
Quote Anchor link
Of als je zelf geen serviceworkers wilt installeren, kan je je aanmelden bij OneSignal.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.