webpagina bevestigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »
Aad B

Aad B

13/04/2019 13:45:44
Quote Anchor link
Ik ben bezig een Arduino Wemos D1 te programmeren om elk uur de spanning van de zonnepanelen door te geven (aan mijn website voor opslag in MySQL) via WiFi. Het gaat om een openbare wifi zonder wachtwoord maar wel met een "akkoord voorwaarden knop".
Het lukt mij prima om de Wemos D1 bij opstarten te laten verbinden met de WiFi maar ik kom niet verder omdat de ik de akkoord knop op een of andere manier moet bevestigen. Verder is het geen probleem om http requests te doen en het apparaatje werkt ook prima op een wifi zonder akkoord knop.

Hoe moet de bevestiging van de akkoord knop eruit zien in het op eerste verbinding volgende http request??
Gewijzigd op 13/04/2019 13:51:29 door Aad B
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 08:53:47
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/04/2019 14:31:33
Quote Anchor link
Geen idee? Staat hier iets over in een handleidig?
Kijk eens in de netwerktab?
Ergens zal onthouden moeten worden dat je akkoord bent gegaan, dus ik vermoed een cookie? Als dat het geval is zul je een HTTP-request moeten bouwen waarin je in de HTTP-headers zo'n acceptatie cookie meegeeft. En anders zul je even moeten uitzoeken wat er dan wel aan de hand is.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/04/2019 14:47:18
Quote Anchor link
Zou het probleem oplossen met een confirmbox.
Zoiets als dit:

<script>
if(confirm("Play again?")) {
// indien ja geklikt, http-request
} else {
// indien nee geklikt, verzin maar wat
}
</script>
 
Aad B

Aad B

13/04/2019 14:50:17
Quote Anchor link
Thomas, dank voor je reactie. Ik moet meer uitzoeken begrijp ik.
Het is sowieso al een probleem om het te testen op mijn laptop, daar kom ik die knop nooit (meer) tegen.
Jouw tip over een cookie is natuurlijk de juiste. Ik ga dat checken op mijn laptop en cookie weggooien. Misschien kom ik dan de knop weer tegen. Het doel hiervan is:
Het gaat om de WiFi op onze jachthaven en ik heb een zonnepaneeltje om de accu van de boot op peil te houden en ik wil het spanningsverloop op de accu de meten en weten.
Dus kort door de bocht: Hoe druk ik geautomatiseerd op een knop???
Gewijzigd op 13/04/2019 15:31:37 door Aad B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2019 15:24:21
Quote Anchor link
Kijk eerst eens op een computer met behulp van de 'developer tools' welke request er wordt aangeroepen bij het klikken op de knop.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/04/2019 15:31:35
Quote Anchor link
Welk type omvormer heb je? Zit er niet een soort API op waarbij je de gegevens gewoon als "ruwe data" op kunt vragen (zonder "akkoord" dialoog). Hoef je ook niet in de HTML te zitten grutten voor je gegevens.
 
Aad B

Aad B

13/04/2019 15:40:13
Quote Anchor link
@Rob Ik heb een van de eerste Victron MPPT solar laders zonder Bluetooth of iets dergelijks. Ik wil thuis achteraf het spanningsverloop kunnen zien. Ik heb de Wemos D1 zover dat er elke 5 min spanning gemeten wordt via een weerstandsbruggetje op de analoge ingang waarna er een verbinding gemaakt wordt met WiFi en een php script aangeroepen op mijn website waarmee vervolgens de waarde samen met de tijd in een MySQL tabel wordt gezet. Het totaal was een klusje van niks en getest op een (reserve) WiFi zonder wachtwoord thuis waarna het op de jachthaven WiFi maar niet wilde werken..... LCD display eraan geprogrammeerd en toen zag ik de de reply van de WiFi terugkomen met "akkoord".......en toen wist ik dat er een button zou zijn. Ooit wel eens gezien op telefoon en laptop maar slechts 1 keer denk ik.

@Ariën Dank, dat is wat ik ga doen. Kom er later nog wel op terug.
Gewijzigd op 13/04/2019 15:41:04 door Aad B
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/04/2019 15:56:06
Quote Anchor link
Ah die fiets: de Arduino zit dus bedraad aan de omvormer vast, maar vervolgens wil je de gemeten waarde via de "haven WiFi" naar je eigen website doorzetten. En die "haven WiFi" vraagt dus om "akkoord".

Het zou mooi zijn als je inderdaad een cookie op je laptop kunt vinden. Deze kun je dan direct aan je request toevoegen. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat de haven WiFi via MAC-adressen (zelf) onthoud wie er al toestemming heeft gegeven. Dat zou je kunnen proberen door je Arduino even dezelfde MAC als je laptop/telefoon/whatever te geven, en dan kijken of ie niet meer akkoord hoeft te geven.
 
Aad B

Aad B

13/04/2019 16:48:57
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 13/04/2019 15:56:06:
Ah die fiets: de Arduino zit dus bedraad aan de omvormer vast, maar vervolgens wil je de gemeten waarde via de "haven WiFi" naar je eigen website doorzetten. En die "haven WiFi" vraagt dus om "akkoord".

Je beschrijft exact wat de bedoeling is!!
Ik vermoed dat het inderdaad op mac adres werkt. Dat ga ik dus als eerste even toevoegen aan de Arduino code. Laptop mee en uittesten, Mac adres maar ook cookie checken. Dat is het makkelijkste, die gooi ik dan even weg op de laptop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2019 17:40:39
Quote Anchor link
Meeste hotspots werken met MAC-adressen. Want je wilt op DNS-niveau iets opvragen.
Gewijzigd op 13/04/2019 17:41:44 door - Ariën -
 
Aad B

Aad B

16/04/2019 21:44:22
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 13/04/2019 15:56:06:
Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat de haven WiFi via MAC-adressen (zelf) onthoud wie er al toestemming heeft gegeven. Dat zou je kunnen proberen door je Arduino even dezelfde MAC als je laptop/telefoon/whatever te geven, en dan kijken of ie niet meer akkoord hoeft te geven.
Gedaan, Arduino MAC van telefoon gegeven en het setje werkt nu probleemloos. De Arduino/Wemos D1 zendt nu elke 5 minuten de accuspanning naar mijn website!! Rob, dank voor de tip :)
Gewijzigd op 16/04/2019 21:44:58 door Aad B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.