Website beveiligen -> doorverwijzen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wout C

wout C

19/01/2012 17:31:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik zou graag mijn instellen dat iedereen een wachtwoord moet invoeren voorop mijn site te komen (later voor bepaalde pagina's...). Ik ben momenteel bezig met een test site.

Dus je voert bijvoorbeeld in:

Vb: www.beveiligdesite.com

je moet eerst een wachtwoord invoeren voorop de index te kunnen zien... maarook op:

Vb: www.beveiligdesite.com/pagina/artikel/500

Je MOET altijd een passwoord invoeren (hetjuiste natuurlijk)...

Als je het passwoord 1x hebt ingevoerd, en het is juist kan je heel de site doorlezen van pagina tot pagina tot je je browser afsluit... dan moet je weer het passwoord invoeren....

De vraag: Bestaat zoiets? Is dit mogenlijk? Ik ben een beginneling met PHP dus ik kan zelf zo'n script zeker niet maken.

Mvg,

wout
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:43:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 17:36:19
Quote Anchor link
Dan is .htaccess nog het beste. Je hebt er geen PHP voor nodig.
 
Wout C

wout C

19/01/2012 19:02:49
Quote Anchor link
Waar kan ik ergens een simple/werkende tutorial erover vinden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 19:06:47
Quote Anchor link
http://www.html-site.nl/wachtwoord3.php

Als je hosting DirectAdmin of een ander control-panel gebruikt zit de functie om een directory te beveiligen hier ook vaak in.
 
Wout C

wout C

19/01/2012 19:43:08
Quote Anchor link
Klinkt een beetje raar, maar werkt niet, of ik doe het helemaal verkeerd. :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 19:46:20
Quote Anchor link
Wat heb je geprobeerd, hoe hebt je dat gedaan en wat gebeurt er?
Gewijzigd op 19/01/2012 19:46:39 door - Ariën -
 
Wout C

wout C

19/01/2012 20:02:52
Quote Anchor link
Eerst werkt het niet, dan wel ( :D ) , maar dan verdwijnen de files... =S en dan staat er dit

Titel: 500 Internal Server Error

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.9 (Debian) Server at wouttest.wout-ceulemans.be Port 80
Gewijzigd op 19/01/2012 20:03:33 door wout C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 20:07:09
Quote Anchor link
Quote:
More information about this error may be available in the server error log.

En wat zegt de error_log?
Gewijzigd op 19/01/2012 20:14:45 door - Ariën -
 
Wout C

wout C

19/01/2012 20:10:00
Quote Anchor link
Te veel om hier te posten... minstens 1000 zinnen :o
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 20:10:28
Quote Anchor link
Lijkt me sterk dat dit ene probleem 1.000 regels met zich mee brengt.
 
Wout C

wout C

19/01/2012 20:10:41
Quote Anchor link
Ikzelf heb die subdomein verwijderd... zelfde error?!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 20:15:10
Quote Anchor link
Quote:
More information about this error may be available in the server error log.

En wat zegt de error_log?
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

19/01/2012 20:16:41
Quote Anchor link
En wat voor code heb je gebruikt?
 
Wout C

wout C

19/01/2012 20:18:57
Quote Anchor link
Verkeerde error gelezen, dit is de errorlog van 19/01/2012:

86.83.25.104 - - [19/Jan/2012:11:55:43 +0100] "GET /forums/ HTTP/1.1" 200 31440 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.75 Safari/535.7" 467 30973
86.83.25.104 - - [19/Jan/2012:11:55:46 +0100] "GET /forums/index.php?s=3fd3fb0482905fd0880399495dbe8ca9&app=core&module=task HTTP/1.1" 200 868 "http://www.wout-ceulemans.be/forums/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.75 Safari/535.7" 564 304
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:16:59:31 +0100] "GET /javascript/nl_NL.ajax.js HTTP/1.1" 404 997 "http://wouttest.wout-ceulemans.be/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 468 529
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:16:59:31 +0100] "GET /javascript/nl_NL.loaderbar.js HTTP/1.1" 404 1006 "http://wouttest.wout-ceulemans.be/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 473 533
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:40:00 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 738 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 516
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:40:04 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 824 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 403
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:42:50 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 825 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 404
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:45:10 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 824 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 403
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:45:16 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 827 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 406
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:55:15 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 787 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 366
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:55:36 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 854 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 433
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:55:56 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 787 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 366
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:58:33 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 781 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 360
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:17:59:52 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 781 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 360
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:00:23 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 791 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 370
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:00:24 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 791 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 370
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:00:24 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 791 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 370
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:01:47 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 790 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 369
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:01:48 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 790 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 369
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:01:53 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 789 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 368
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:01:56 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 789 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 368
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:01:59 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 789 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 368
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:02:13 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 790 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 369
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:12:13 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 832 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 411
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:12:13 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 832 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 411
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:12:15 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 200 831 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 410
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:13:03 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 404 1012 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 591
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:13:05 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 404 1012 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 591
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:18:13:05 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 404 1011 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 421 590
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:42:27 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 738 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 516
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:42:28 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 737 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 515
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:42:28 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 737 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 515
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:42:29 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 737 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 515
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:42:30 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 737 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 515
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:49:25 +0100] "GET / HTTP/1.1" 401 1275 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 506 769
81.82.151.253 - ddd [19/Jan/2012:19:50:39 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 500 1277 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 456 821
81.82.151.253 - ddd [19/Jan/2012:19:51:39 +0100] "GET /index.html HTTP/1.1" 401 1320 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 551 769
81.82.151.253 - admin [19/Jan/2012:19:51:51 +0100] "GET /index.html HTTP/1.1" 401 1336 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 567 769
81.82.151.253 - admin [19/Jan/2012:19:52:06 +0100] "GET /index.html HTTP/1.1" 401 1336 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 567 769
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:52:36 +0100] "GET /Hoe%20bestellen.html HTTP/1.1" 200 3996 "http://www.wout-ceulemans.be/Packages.html" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 337 3659
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:53:09 +0100] "GET /forums/index.php?s=9cb6863656f22dc576d7c5613b080b69&&app=shoutbox&module=ajax&section=coreAjax&secure_key=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&type=getShouts&lastid=49&global=1 HTTP/1.1" 200 992 "http://www.wout-ceulemans.be/forums/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 619 373
81.82.151.253 - admin [19/Jan/2012:19:54:28 +0100] "GET /test.php HTTP/1.1" 401 1241 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 472 769
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:55:14 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 401 991 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 222 769
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:55:19 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 3932 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 317 3615
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:55:20 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 728 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 217 511
81.82.151.253 - "" [19/Jan/2012:19:55:26 +0100] "GET / HTTP/1.1" 401 1083 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 314 769
81.82.151.253 - admin [19/Jan/2012:19:55:40 +0100] "GET / HTTP/1.1" 401 1107 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 338 769
81.82.151.253 - admin [19/Jan/2012:19:57:14 +0100] "GET / HTTP/1.1" 401 1107 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 338 769
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:57:21 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 728 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 217 511
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:57:24 +0100] "GET /Index.html HTTP/1.1" 200 3995 "http://www.wout-ceulemans.be/Packages.html" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 380 3615
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:19:57:25 +0100] "GET /Hoe%20bestellen.html HTTP/1.1" 200 4045 "http://www.wout-ceulemans.be/Index.html" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 387 3658
81.82.151.253 - "" [19/Jan/2012:19:58:20 +0100] "GET /Index.html HTTP/1.1" 500 1145 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 324 821
81.82.151.253 - "" [19/Jan/2012:19:58:46 +0100] "GET / HTTP/1.1" 500 1135 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 314 821
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:20:06:07 +0100] "GET /forums/index.php?s=9cb6863656f22dc576d7c5613b080b69&&app=shoutbox&module=ajax&section=coreAjax&secure_key=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&type=getMembers HTTP/1.1" 200 1021 "http://www.wout-ceulemans.be/forums/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 601 420
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:20:06:09 +0100] "GET /forums/index.php?s=9cb6863656f22dc576d7c5613b080b69&&app=shoutbox&module=ajax&section=coreAjax&secure_key=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&type=getShouts&lastid=49&global=1 HTTP/1.1" 200 992 "http://www.wout-ceulemans.be/forums/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 619 373
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:20:06:39 +0100] "GET /forums/index.php?s=9cb6863656f22dc576d7c5613b080b69&&app=shoutbox&module=ajax&section=coreAjax&secure_key=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&type=getShouts&lastid=49&global=1 HTTP/1.1" 200 992 "http://www.wout-ceulemans.be/forums/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 619 373
81.82.151.253 - - [19/Jan/2012:20:08:10 +0100] "GET /forums/index.php?s=9cb6863656f22dc576d7c5613b080b69&&app=shoutbox&module=ajax&section=coreAjax&secure_key=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&type=getShouts&lastid=49&global=1 HTTP/1.1" 200 992 "http://www.wout-ceulemans.be/forums/" "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; MAAU)" 619 373


Toevoeging op 19/01/2012 20:19:30:

dit is volgens mij ook gewoon van anders...
 
Aad B

Aad B

19/01/2012 20:22:29
Quote Anchor link
500 Internal Server Error betekent globaal dat de http deamon geen chcolade kan maken van de .htaccess dus gooi om te beginnen dat bestand weg en begin opnieuw.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 20:28:48
Quote Anchor link
Aad B op 19/01/2012 20:22:29:
500 Internal Server Error betekent globaal dat de http deamon geen chcolade kan maken van de .htaccess dus gooi om te beginnen dat bestand weg en begin opnieuw.

En daarvoor is de errorlog nou handig.
Als we nou de relevante regels zien kunnen we er meer mee. En dus ook niet de rgels van de hele dag.
 
Eddy B

Eddy B

19/01/2012 20:30:45
Quote Anchor link
Volgens mij bestaat test.php o.i.d. niet? Je hebt onwijs veel error's voor een dagje..
 
Wout C

wout C

19/01/2012 20:37:10
Quote Anchor link
Dat is het nou juist... De bestanden zijn al weg... En ik kan de map niet verwijderen :S (ik host bij mijndomein.nl via FTP fillezilla)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 20:38:21
Quote Anchor link
Waarom open je die bestanden dan?
Dit is volgens mij de acces_log i.p.v. de error_log
 
Wout C

wout C

19/01/2012 20:45:08
Quote Anchor link
Het zijn allemaal: v2-accesslog... files...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2012 20:48:51
Quote Anchor link
geen errorlog?

Hoe ziet je .htaccess eruit?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.