Website Fox-Creations

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

20/04/2012 14:12:26
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een website gemaakt voor mijn bedrijfje (die nog een beetje van de grond moet komen). Echter ben ik nog niet helemaal tevreden met de lay-out en wat er op staat.
Zijn er vanaf hier nog mensen die tips hebben?

Fox-Creations.nl

Matthijs Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:57:08
 
- SanThe -

- SanThe -

20/04/2012 14:19:50
Quote Anchor link
Voor mij onbereikbaar. Behoorlijk wat fouten in de DNS:
http://www.intodns.com/fox-creations.nl
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

20/04/2012 14:21:55
Quote Anchor link
uhhhmm, dat is raar.. komt waarschijnlijk nog door de server waar we momenteel opzitten, die is niet optimaal. Met een maandje gaan we verhuizen, wat voor een error krijg je?
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 14:23:36
Quote Anchor link
achtergrond kleur is lelijk. kies een rustige kleur bijv licht grijs ofzo verder is FOX CREATIONS in het groot bovenin niet mooi kies hier een ander kleurtje voor en andere font misschien?

verder teveel grijs op de website. zo krijgt niemand zin om de website te bekijken verder als ik over je menu's ga hoveren dan is onder DIENSTEN het webhosting stukjje te klein vergeleken met WEBBUILDING verder zou ik je footer onder de main body zetten dit ziet er strakker uit.

p.s. IE 9 is nog niet verouderd.. IE6 wel ;)

Toevoeging op 20/04/2012 14:24:34:

edit: je uitlijning mag ook beter
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

20/04/2012 14:25:55
Quote Anchor link
@reshadd bedankt voor je info, wat voor kleur zit jij aan te denken dan ipv grijs? met de header ga ik bezig. En wat bedoel je met de footer onder de main body?
 
Raymond van Os

raymond van Os

20/04/2012 14:26:35
Quote Anchor link
probeer een andere kleur combinatie, als ik dit zou zien als klant dan zou ik meteen denken van "is dit een professioneel bedrijf????" je zou een strak/rustig/overzichtelijk ontwerp moeten maken van hou jouw website er uit moet komen te zien. Denk er ook aan dat je jou klant de indruk wilt geven dat jij verstand hebt van zaken en dat de bezoeker direct/overzichtelijk kan vinden wat hij bij jou zoekt.

Even samengevat: ik zou een nieuw design maken waarmee jouw bedrijf er tussen de andere bedrijven met kop en schouder bovenuit springt.. verder zou je ook eens kunnen kijken op bijv. http://www.templatemonster.com/ hierop zie je bijvoorbeeld wat ik bedoel met het "met kop en schouder boven andere bedrijven uisteken" "het gebruik van frisse kleuren" en "het maken van een overzichtelijke website".

Verder lees ik dat je een eigen CMS systeem hebt, zorg er dan wel voor dat je bij je portfolio pagina dan ook mooie layouts/applicaties hebt staan van website's en applicaties die je met jou CMS hebt gemaakt. anders denkt de bezoeker ook van "is dit alles wat dit bedrijf kan maken met dit CMS???" Ik zal dan als bezoeker eerst wel even bij een ander bedrijf kijken wat zij zoal hebben ontwikkeld met hun CMS systeem.

Succes ermee,

Raymond van Os
Gewijzigd op 20/04/2012 14:33:15 door raymond van Os
 
Joakim Broden

Joakim Broden

20/04/2012 14:28:29
Quote Anchor link
Sorry hoor maar ik vind de website echt waardeloos (mijn mening). Als eigen grafisch bedrijf moet je met vernieuwende, moderne, voorbeeld zijn van wat jij klanten te bieden hebt. Ik krijg echt een gevoel of ik naar een powerpoint creatie zit te kijken van 15 jaar terug (heb ik ook bij je portfolio items). Alles wat je toepast is zwaar achterhaald.

1) Bevel Embos/Innerglow in je logo? Not done.
2) Dikke gradient op achtergrond? Not done.
3) Achtergrond felle kleuren? Website opeens saai grijs?
4) Zwart op grijs? Lees erg slecht
5) Een schreef lettertype? Dat gebruik je zelden op websites, behalve in titels of als de uitstraling ouderwets moet lijken..

Hoe oud ben je als ik vragen mag? 12 jaar, als je ouder bent dan moet je je echt veel meer gaan verdiepen in webdesign, het is niet iets wat je zomaar doet. Hier zijn complete opleidingen voor. Kijk eens hoe anderen grafische bedrijven websites vormgeven van deze tijd.

Hopelijk kun je hier wat mee,
Succes
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

20/04/2012 14:43:45
Quote Anchor link
Hallo, Iedereen bedankt voor de tips. Ik ga er mee bezig.
@Raymon, ik heb niet mijn eigen cms maar ik maak lay-out's voor CMS systeem Wordpress, maar als dat niet duidelijk in de tekst staat zal ik hier nog eens een keer naar kijken.

@Hertog Ik ben 15, en over wat er in het portfolio staat, dit zijn al wat oudere projecten en hier zullen binnen kort zeker nieuwere/mooiere projecten op komen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/04/2012 15:12:52
Quote Anchor link
Nog afgezien van bovenstaande opmerkingen, maar om in 1 zin twee taalfauten te maken vind ik ook een beetje jammer:
"U bezoekt fox-creations.nl momenteel via een verouderd browser. U word geadviseerd uw browser up-te-daten".

En IE8 is toch nog niet zo oud?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

20/04/2012 15:21:44
Quote Anchor link
@Obelix, die zin moest ik inderdaad nog even laten checken op spelling, wist niet precies hoe je dat schreef. En dan dat er staat was vooral ivm wat bug's die grote gedeelte momenteel zijn verholpen (volgen's mij) dus dat kan er idd af.
 
Mark Bos

Mark Bos

20/04/2012 15:40:30
Quote Anchor link
Ik ben inderdaad eens met Hertog Jan, als webdesigner's bedrijf kan je echt niet met zo'n website aankomen zetten. ik denk ook niet dat je jezelf moet zien als webdesigner in 2003 waren de website nog iets beter dan jouw site. bedoel het niet als afkraken maar ga eens website bezoeken zoals cssmania.com en webdesignerdepot.com leer daarvan, kijk hoe die ontwerpen zijn, en je moet natuurlijk wel een beetje grafisch inzicht hebben wil je iets mooi kunnen maken.
 
- Raoul -

- Raoul -

20/04/2012 16:26:50
Quote Anchor link
Vind dit niet echt zo super, de stijl van je design is heel erg oud.
Verder waarom al dat schreeuwerige lichtblauw?
Ik zou ook nog wat doen aan dat logo, is:
1) Heel erg lelijk (sorry, maar dit denk ik er gewoon van)
2) Komt niet professioneel over

Kortom, er is nog heel veel werk aan!

Toevoeging op 20/04/2012 16:28:10:

Matthijs Vos op 20/04/2012 14:43:45:
En over wat er in het portfolio staat, dit zijn al wat oudere projecten en hier zullen binnen kort zeker nieuwere/mooiere projecten op komen.


Niet om je af te kraken, maar als ik het ontwerp van je site zie denk ik niet dat bezoekers nog iets mooiers zullen verwachten van je.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.