Website functioneerd met inloggen in Localhost op login maar online niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Antar Hoezen

Antar Hoezen

03/12/2022 15:17:58
Quote Anchor link
Wie weet misschien wat er aan de onderstaande PHP code niet juist is ?
De code doet het allemaal goed als ik het test op de localhost.
Zodra ik het upload naar de website gaat het inloggen niet goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
    if(isset($_POST["login"]))
    {

        $count=0;
        $res=mysqli_query($link,"select * from registration where username='$_POST[username]' &&        password='$_POST[password]'");
        $count=mysqli_num_rows($res);
    
        if ($count==0)
        {

        ?>

        <script type="text/javascript">
            document.getElementById("failure").style.display="block";        
        </script>
        <?php    
        }    
    else {
        
        $_SESSION["username"]=$_POST["username"];
        
        
        ?>

        <script type="text/javascript">
            window.location="select_exam.php";
        </script>
        <?php
        
     }    

    }
    
?>
Gewijzigd op 03/12/2022 19:14:33 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 08:48:30
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/12/2022 15:53:02
Quote Anchor link
Klopt in $link het verbinden met de mysql server?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2022 16:22:56
Quote Anchor link
Voeg foutafhandeling toe aan je query.

Toevoeging op 03/12/2022 19:25:36:

https://github.com/arienclaij/sql-boilerplate/tree/master/mysqli

Hier staan een aantal goede voorbeelden voor de opbouw met mysqli-functies.
 
Antar Hoezen

Antar Hoezen

03/12/2022 20:04:53
Quote Anchor link
Bedankt zover ik zal het bestuderen !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.