Website offline met spoed hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wilma Jacobs

Wilma Jacobs

06/11/2017 16:27:37
Quote Anchor link
Beste leden,

Onlangs heb ik via transip mijn database wachtwoord veranderd en is me website offline gegaan.

Heb contact opgezocht met Transip maar die kunnen me niet verder helpen. Ik zou de wachtwoord handmatig moeten wijzigen in config.php of wp-config.php

Maar heb beide bestanden niet kunnen vinden. De webmaster die mijn website heeft gemaakt geeft geen gehoor aan mijn oproep. Waardoor ik via deze weg hulp moet vragen.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik voeg een bijlage toe van wat ik te zien krijg als ik naar me website ga.

Gr.
Wilma

Afbeelding
Gewijzigd op 06/11/2017 16:28:41 door Wilma Jacobs
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:13:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2017 16:37:12
Quote Anchor link
Welke software gebruik je op je site die nu deze melding toont? Of is dit op maat gemaakt?
Gewijzigd op 06/11/2017 16:38:37 door - Ariën -
 
Wilma Jacobs

Wilma Jacobs

06/11/2017 16:41:03
Quote Anchor link
- Ariën - op 06/11/2017 16:37:12:
Welke software gebruik je op je site die nu deze melding toont? Of is dit op maat gemaakt?


Is op maat gemaakt, volgens mij is er gebruik gemaakt van codeignitor
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2017 16:42:49
Quote Anchor link
Kan je het hier vinden?

application/config/database.php

Verder horen zulke meldingen ook niet te zien te zijn op een publieke website ;-)
Gewijzigd op 06/11/2017 16:46:50 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/11/2017 16:47:09
Quote Anchor link
Vergeet voor nu de tweede foutmelding / screenshot, deze is naar alle waarschijnlijkheid een gevolg van de eerste.

Als ik Google op "codeigniter configuration" is mijn eerste hit de documentatie:
Quote:
The Config class provides a means to retrieve configuration preferences. These preferences can come from the default config file (application/config/config.php) or from your own custom config files.

Als je daar een wachtwoord vindt, maak dan ook een backup van wat er stond. Just in case.

- Ariën - op 06/11/2017 16:42:49:
Verder horen zulke meldingen ook niet te zien te zijn op een publieke website ;-)
Dit hangt er helemaal vanaf. Mogelijk heeft TS een "developer IP" en is het juist de bedoeling dat deze dit soort boodschappen ziet (weet verder niet hoe CI werkt). Maar als iedereen zo'n melding krijgt is dit natuurlijk minder netjes.
Gewijzigd op 06/11/2017 16:49:58 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2017 16:54:39
Quote Anchor link
Ik kan de melding ook publiek zien. Dus is het inderdaad niet netjes ingesteld.
 
Wilma Jacobs

Wilma Jacobs

06/11/2017 17:08:27
Quote Anchor link
- Ariën - op 06/11/2017 16:42:49:
Kan je het hier vinden?

application/config/database.php

Verder horen zulke meldingen ook niet te zien te zijn op een publieke website ;-)


Duizendmaal dank! het werkt weer!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2017 17:10:46
Quote Anchor link
Tipje, in index.php:

Zorg dat er dit staat bij 'production':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
case 'production':
    error_reporting(0);
    ini_set('display_errors', 0);  
break;
 
Wilma Jacobs

Wilma Jacobs

06/11/2017 17:26:27
Quote Anchor link
- Ariën - op 06/11/2017 17:10:46:
Tipje, in index.php:

Zorg dat er dit staat bij 'production':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
case 'production':
    error_reporting(0);
    ini_set('display_errors', 0);  
break;


Prima! Zal ik doen!
Gewijzigd op 06/11/2017 17:50:47 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.