website renovatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Rick steenhuis

rick steenhuis

01/02/2014 23:09:29
Quote Anchor link
ik heb een oud script ooit aangeschaft en wil dit graag up and running zien met een mooi design.
de website moet nog een ware metamorfose ondergaan en een professionele look krijgen.
het gaat om de site http://zeewaterforum.biz/prof dit is een script met alles wat ik zoek in de site:
vote systeem, profielen, forum, blog, etc... het is de bedoeling dat het systeem mensen de mogelijkheid bied om zeeaquaria en opgedane ervaringen of kweekresultaten etc met elkaar te delen en met mooie aquaria prijzen te verdienen. het is ook mooi als de site automatisch een sommetje kan maken bijvoorbeeld inhoud berekenen van het aquarium

mocht dit niet naar mijn wensen meer te upgraden zijn dan is een nieuw script ook een mogelijkheid.
hieronder een lijstje met dingen die aandacht behoeven veelal op de zelfde pagina's
qua budget had ik wel wat in gedachten maar ik wil eigenlijk graag het werk aan iemand geven die de beste feeling met de site heeft.
en misschien zelf ook wel een aquarium bezit ( dit had ik gehoopt te kunnen beoordelen aan een proeflayout ( of voorbeeld )

voor meer info Rick steenhuis: 0643891099
na 10 uur eerst smsen voordat je belt !!

toevoeging/aanpassingen ( sommige makkelijke dingen kan ik wel doen dit word later besproken )

wie is online: Babes/dudes ( heren/dames ) index pagina
alle menu items zelfde style index pagina
onderdeel van cmyid onderdeel van zeewaterforum.biz index pagina
copyright label index pagina
menú balk op elke pagina gelijk index pagina
----------------------------------------------------
Foto's controleren op grote en uitlijnen profiel pagina viewer
profiel en DB zie profiel rick steenhuis profiel pagina viewer
seksualiteit word koraal verdeling profiel pagina viewer
algemeen eten, merken, etc word techniek profiel pagina viewer
profiel bekeken door (testen werkt niet ) profiel pagina viewer
tikken gaan ze weg ? profiel pagina viewer

----------------algemeene-aqua info---------------------
profiel en DB zie profiel rick steenhuis profiel pagina bewerken
relatie krijgt privé of gaat weg profiel pagina bewerken
geaardheid : aquarium type LPS, SPS,.. profiel pagina bewerken
passies word aantal koralen profiel pagina bewerken
Lengte word Aquarium lengte: profiel pagina bewerken
Gewicht word Aquarium breedte: profiel pagina bewerken
Schoenmaat word Aquarium Hoogte profiel pagina bewerken
Oogkleur word summa in liters profiel pagina bewerken
Haarkleur word summa kamers profiel pagina bewerken
Roken word Kilo's levend steen profiel pagina bewerken
Piercings word kilo's vulsteen profiel pagina bewerken
Tattoo word Aantal vissen profiel pagina bewerken
Dresscode word aantal lagere dieren profiel pagina bewerken

+ wat we er nog bij bedenken aan dynamisch
---------------------water chemie-----------------------
Hobbies N02 profiel pagina bewerken
Sport N03 profiel pagina bewerken
Muzieksoort Po4 profiel pagina bewerken
School/Werk Nh4 profiel pagina bewerken
Partyplace KH profiel pagina bewerken
Tvserie MG profiel pagina bewerken
Film CA profiel pagina bewerken
Drank I2 profiel pagina bewerken
Vervoer K profiel pagina bewerken
Idool FE profiel pagina bewerken
Vakantiela B profiel pagina bewerken
Droom Sio profiel pagina bewerken

+ wat ik nog vergeten ben
-------------------omschrijving-------------------------
omschrijf hier uw aquarium in detail profiel omschrijving bewerken

-------------------intresses word techniek---------------
eten->Eiwitafschuimers+merken+Liter profiel interesses bewerken
muziek->Stroming+merken+Liter profiel interesses bewerken
Merken->Verlichting+merken+Liter profiel interesses bewerken
Boeken->opvoer+merken+Liter profiel interesses bewerken
Reizen->filters+merken+Liter profiel interesses bewerken
Games->kalkreactor+merken+Liter profiel interesses bewerken
Tv-> Meet en regel techniek+merken+Liter profiel interesses bewerken

+ wat we nog aanpassen en toevoegen

------------------Overige dingen voor de deadline-----------------

-contactformulieren testen
-Algemene voorwaarden cmyid txten index/voorwaarden
-extra banners voor kerst etc ( misschien dynamisch maken )
-donatie systeem
-Laatste check
Gewijzigd op 01/02/2014 23:09:52 door Rick steenhuis
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:06:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2014 10:29:46
Quote Anchor link
Misschien handig om je budget te vermelden, want ik verwacht dat dit geen vrijwillige taak zal zijn.
 
Rick steenhuis

rick steenhuis

02/02/2014 11:09:11
Quote Anchor link
Je doet het niet voor het goedé doel ik zeg ook ik heb een budget in gedachte maar die wil ik nog even voor me houden aangezien een goede developer een prijs in kan schatten en wil deze niet beïnvloed door een budget !
 
Bart V B

Bart V B

02/02/2014 11:42:27
Quote Anchor link
Tja, wat vind jij een goede developer?
Wat bepaald de criteria?
Dat heb je niet vermeld.

Wat jij allemaal voor ogen hebt is zeer zeker niet in een paar avonden in elkaar geklopt.
Dus als je een budget hebt van laten we zeggen een getal met 3 nullen, dan komt je er echt niet mee.

Of je zou iemand moeten vinden die affiniteit heeft met jou doelgroep, of een beginner die teveel hooi op zijn vork neemt.

Ook een constructie als zijnde mede eigenaren of de winst delen uit de inkomsten is geen optie want daarvoor is het veel te veel werk.

Maar wat zit er achter je website?
Een vereniging? Bedrijf? Particulier?
 
Whow Communicatie

Whow Communicatie

03/02/2014 10:45:24
Quote Anchor link
Beste Rick,

Ik heb via een ander kanaal ook jouw offerteverzoek ontvangen. Ik werk deze graag voor je uit. Zoals hierboven wordt aangegeven is dit niet iets wat je op vrijdagmiddag in elkaar draait maar dat zul je zelf ook begrijpen.
Echter, het zal geen project zijn met 4 nullen!

Als ons voorstel aanspreekt dan stel ik voor dat we even contact hebben om de do's en dont's te bespreken.


Met vriendelijke groeten,

Whow! Communicatie
Lunteren
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.