website review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Joep de Jong

Joep de Jong

24/10/2012 12:40:20
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben Joep de Jong (12 jaar oud)
en heb een eigen website.
Daar help ik mensen met computer problemen,
en maak ik websites's voor mijn klanten.
Ik zou graag willen weten of er nog fouten in mijn website zitten,
en of jullie nog tips hebben.
Ik weet al wel dat de kleuren te vel zijn van een review op een andere site.

Groet,
Joep de Jong

Titel aangepast op verzoek inclusief wijzigen van url's.[/modedit]
Gewijzigd op 25/10/2014 15:16:07 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:19:39
 
Eddy E

Eddy E

24/10/2012 12:46:14
Quote Anchor link
22 fouten zelfs: (verwijderd)
Andere dingen: kleurgebruik is echt verschrikkelijk. Rood en groen...
De O en de 4 in de header zijn bijna niet te zien in het blauw.

Je winkel is leuk.... euh... wat is het niveau van de contactpagina? Hoe uitgebreid is dat én zit er foutmeldingen in etc?

Leuk idee, maar of je al gelijk met geld moet gaan werken online (en dus traceerbaar voor Belastingsdienst > Kamer van Koophandel > Belastingaangifte op je ouders naam omdat je minderjarig bent).
Beter gewoon contant laten afrekenen, dan heb je dat niet.
Gewijzigd op 25/10/2014 15:16:24 door Bas IJzelendoorn
 
Joep de Jong

Joep de Jong

24/10/2012 12:54:49
Quote Anchor link
Je kan niet echt iets kopen,
maar je zegt wat je wilt,
er staat een prijs naast van wat het ongeveer gaat kosten.
Na je bestelling neem ik contact op en bespreken we een plan.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

24/10/2012 13:16:24
Quote Anchor link
Je dubbel post is verwijderd. Je kan verder in dit topic.[/modedit]
 
Rick van Riel

Rick van Riel

24/10/2012 13:29:51
Quote Anchor link
Als ik jou was zou ik iets aan het design doen. Als je probeert website's en diversen te verkopen moet je zelf natuurlijk wel overkomen alsof je er veel verstand van hebt.
Ik zie dat op dit moment niet echt terug in de website. Ik raad je daarom aan om je website te redesignen.
Als je wat inspiratie op wil doen raad ik je deze website aan: http://dribbble.com/ hier staan heel veel professionele designs op waar je veel dingen van kan leren.

Ik heb net even je bestel formulier getest maar ik hoef alleen mijn naam in te vullen en de voorwaarden te accepteren om een bestelling te plaatsen. Als iemand dus alleen zijn naam invult kun je zelf geen contact met de klant opnemen. Zorg er dus voor dat er informatie ingevuld moet worden waarmee je contact kunt opnemen met de klant.

Ik merk ook dat je website redelijk traag is. Ik weet nog of dit aan mij ligt maar dit kan ervoor zorgen dat je bezoekers snel weer van je website af zijn.

En zoals Eddy al aangaf moet je uitkijken met de belasting dienst en dit soort dingen. Het is namelijk zwart werk wat je doet en dat is illegaal. Bespreek dit daarom even met je ouders.
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

24/10/2012 13:46:16
Quote Anchor link
Je hebt ook taalfouten op je site staan. Zoals woorden die zouden moeten eindigen met dt heb je met een d geschreven. En er zijn wat typfouten.
Het lijkt misschien wat "nerdy" om dit te zeggen, maar het is toch een verbetering als je het even aanpast.
Ook zou ik idd iets aan het design doen en opletten voor de belastingdienst.
En misschien de lijst met tutorials enzo wat uitbreiden.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

24/10/2012 15:51:43
Quote Anchor link
Rick van Riel op 24/10/2012 13:29:51:
Als ik jou was zou ik iets aan het design doen. Als je probeert website's en diversen te verkopen moet je zelf natuurlijk wel overkomen alsof je er veel verstand van hebt.
Ik zie dat op dit moment niet echt terug in de website. Ik raad je daarom aan om je website te redesignen.
Als je wat inspiratie op wil doen raad ik je deze website aan: http://dribbble.com/ hier staan heel veel professionele designs op waar je veel dingen van kan leren.

Ik heb net even je bestel formulier getest maar ik hoef alleen mijn naam in te vullen en de voorwaarden te accepteren om een bestelling te plaatsen. Als iemand dus alleen zijn naam invult kun je zelf geen contact met de klant opnemen. Zorg er dus voor dat er informatie ingevuld moet worden waarmee je contact kunt opnemen met de klant.

Ik merk ook dat je website redelijk traag is. Ik weet nog of dit aan mij ligt maar dit kan ervoor zorgen dat je bezoekers snel weer van je website af zijn.

En zoals Eddy al aangaf moet je uitkijken met de belasting dienst en dit soort dingen. Het is namelijk zwart werk wat je doet en dat is illegaal. Bespreek dit daarom even met je ouders.


Met het design ben ik druk bezig, dat had ik al vermeld.
Verder klopt het dat mijn site traag is,
wat kan je daar aan doen?
Mijn ouders weten er van af dat ik zo'n website heb,
maar wat is er precies illegaal aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2012 15:54:06
Quote Anchor link
Je ontduikt de belasting, en je moet in zulke gevallen een inschrijving bij de KvK hebben.
Tot je 16e staat deze op naam (en verantwoordelijkheid) van je ouders.

Over je site:
De site is veel te kleurig, waardoor de kleuren bij elkaar vloeken. Ik zou bijna denken dat dit een fun-site is, of een site van een kunstgallerij? En wat is het nut van het registreren van de site? Waarom zou ik dat moeten doen? Dat maak ik ook niet 1-2-3 op.
Gewijzigd op 24/10/2012 15:57:36 door - Ariën -
 
Albert de Wit

Albert de Wit

24/10/2012 15:56:05
Quote Anchor link
@ - Aar -,

Correctie: 18 jaar
 
Joep de Jong

Joep de Jong

24/10/2012 15:56:17
Quote Anchor link
Mijn moeder is accountant,
ze zecht als je zo'n klein bedrijf hebt en minder dan 1000 euro per maand verdient hoeft het niet
 
Rick van Riel

Rick van Riel

24/10/2012 15:56:27
Quote Anchor link
Het gene dat illegaal is is dat je een taak verricht waarvoor je geld krijgt. En als je ergens geld voor krijgt moet dit worden aangegeven bij de belasting dienst. Als je er wat meer informatie over wil kijk dan even hier: http://financieel.infonu.nl/belasting/74703-zwart-werken-en-de-gevolgen.html

Dat je website traag is kan aan meerdere dingen liggen.
Heb je een trage host?
Heb je veel onnodige PHP in je script?
Hoe is je PHP opgebouwd?
Haal je veel data van externe partijen?

En waarschijnlijk zijn er nog veel meer dingen die meetellen.
 
Michel Falke

Michel Falke

24/10/2012 16:05:24
Quote Anchor link
Om de snelheid wat te verhogen zou ik eens gaan monitoren wat Joomla in dit geval doet. Ik heb het idee dat er nogal wat modules in zitten die niet al te optimaal geschreven zijn. Let op met het gebruik van systemen als Joomla en externe modules. Deze zijn opensource en regelmatig door minder kundige mensen geschreven, waardoor er veel modules lek zijn of slecht geprogrammeerd.
 
Tim S

Tim S

24/10/2012 16:48:29
Quote Anchor link
Volgens mij mag je tot €6.000,- verdienen zonder er belasting over te betalen. Ik weet dit niet helemaal zeker. ook weet ik niet of je dan wel producten mag aanbieden, of dat dit is als het een vriendendienst is.
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2012 18:06:30
Quote Anchor link
Lekker duidelijke beschrijvingen!

>> - Photoshop: € 2,50
Als je Photoshop voor 2.50 hebt heb ik er wel interesse in, kan ik ook illustrator bij jou bestellen?

>> - Powerpoint: € 5,-
PowerPoint voor 5 euro??

>> - Gratis Logo: € 45,- **
Gratis == 45 euro?

>> - Sidebar € 7,50
Een sidebar? Dat is gewoon een leuk divje aan de zijkant, waarom zou iemand dat willen bestellen??

>> - Template: € 20,-
>> - Voorbeeld Site: € 10,-
Wat is het verschil tussen een template en een voorbeeld site?




Nee, ik vind het geweldig dat je nu al zo enthousiast bent. Maar helaas heb je voor het bedrijfsleven iets meer nodig dan enthousiasme. Blijf lekker zo doorgaan, leer goed en besteed ook nog wat tijd met je vriendjes op het voetbalveld. Dan ga je het nog ver schoppen!
 
Andy V

Andy V

24/10/2012 18:33:22
Quote Anchor link
lijkt wel oplichting voor zo weinig geld, en zonder contract..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2012 19:41:50
Quote Anchor link
Let ook even op je Nederlands:

Quote:
U hoeft het formulier maar 1 keer in te vullen per bestelling, als het niet is gelukt komt er een fout melding

Dus krijgen ze een foute melding? Dan moet je toch die melding aanpassen in de juiste?
Gewijzigd op 24/10/2012 19:50:22 door - Ariën -
 
Eddy E

Eddy E

24/10/2012 19:56:22
Quote Anchor link
Harry hogeveen op 24/10/2012 13:46:16:
Je hebt ook taalfouten op je site staan. Zoals woorden die zouden moeten eindigen met dt heb je met een d geschreven. En er zijn wat typfouten.
Het lijkt misschien wat "nerdy" om dit te zeggen, maar het is toch een verbetering als je het even aanpast.
Ook zou ik idd iets aan het design doen en opletten voor de belastingdienst.
En misschien de lijst met tutorials enzo wat uitbreiden.


Hé, dan was ik het tenminste niet die dat zou zeggen.
 
P-ter AA

P-ter AA

24/10/2012 20:08:00
Quote Anchor link
Ik vind je website niet erg mooi. Ik zou echt iets aan die kleuren doen.

Een achtergrondmuziekje voor € 5,-? Alsjeblieft zeg.. Maak een website over je hobby maar zet dit even uit je hoofd.

Het klopt overigens wel wat je zegt, je mag een x bedrag per kwartaal bij verdienen. Ook als je geen bedrijf bent en het niet opgeeft.
 
Jaron T

Jaron T

24/10/2012 20:45:03
Quote Anchor link
Volgens mij is dit dezelfde discussie als een tijd geleden, je MAG inderdaad een klein bedrag p.j. bijverdienen, maar je MOET dit ALTIJD aangeven bij de belastingdienst en daar hoef je geen belasting over te betalen.

Als je een soort 'webshop' hebt MOET je inschreven zijn bij de KvK.

Voor de rest hoop ik dat je het zelf ook als een grap beschouwd en niet gaat verwachten dat mensen die je niet kennen daadwerkelijk een site bij je gaan 'bestellen'.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/10/2012 20:59:01
Quote Anchor link
In aanvulling op Jaron T: zie bv. http://financieel.infonu.nl/belasting/74701-belastingvrij-bijverdienen.html

Gecentreerde tekst?! Is wel heeeel speels... Niet echt iets voor een professionele site.

Contactformulier: geef aub in 1x aan wat er niet ingevuld is en niet telkens 1.
Gewijzigd op 24/10/2012 21:13:31 door Obelix Idefix
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 08:30:24
Quote Anchor link
Dan heb ik een vraag die volgens mij nog niet gevraagd is: Waarom een .com domein? Je hele site is Nederlands, waarom een .com domein?

Ook is je site behoorlijk traag voor de content die erop staat, wisselen van pagina's duurt veelste lang. Over de lay-out hoef ik niets te zeggen, dat is al gedaan door de andere leden.

Maar je kunt goed zien dat je nog maar 12 bent. De bedragen die jij noemt is veel geld voor een 12 jarige, maar in het bedrijfsleven zijn dat 'lachertjes'.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.