Website Scoren (websitescoren.nl)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »
Hanna vermeij

hanna vermeij

12/06/2010 17:28:01
Quote Anchor link
Beste leden,

Graag een site check van Website Scoren.

De website is net nieuw gelanceerd en nu moet het nog meer spelers en opdrachtgevers aantrekken zodat het een beetje loopt.

Graag jullie mening.


Groetjes,

Hanna
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 12:43:33
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

12/06/2010 17:36:19
Quote Anchor link
Duurt veels te lang aleer de pagina's geladen zijn.

html is ook niet in valid
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 17:42:20
Quote Anchor link
Hy is inderdaad best traag, en de achtergrond repeat bij mij.
Klikje vanwege grote afbeelding :p
Gewijzigd op 12/06/2010 17:43:26 door Joost van der Meijden
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2010 20:11:52
Quote Anchor link
CSS Valdator: Sorry! We vonden de volgende fouten (72)
 
Hanna vermeij

hanna vermeij

12/06/2010 21:17:15
Quote Anchor link
De fouten CSS zijn niet van ons, maar in de scriptjes fancybox en Jcrop
 
Hanna vermeij

hanna vermeij

12/06/2010 23:29:11
Quote Anchor link
Joost van der Meijden op 12/06/2010 17:42:20:
Hy is inderdaad best traag, en de achtergrond repeat bij mij.
Klikje vanwege grote afbeelding :p


Nu minder traag? En als het goed is, repeat de achtergrond niet meer. :)
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 23:35:50
Quote Anchor link
Goedzo :), traagheid zit er alleen nog wel in :(
Gelieve niet te bumpen, er is een mooie Afbeelding edit- knop gemaakt voor het wijzigen van Post's
Het is nu inderdaad niet meer zichtbaar.
Het viel mij wel op dat op de pagina van "Start Wedstrijd" de tekst om te chatten in het Duits is :P
 
Hanna vermeij

hanna vermeij

24/06/2010 14:40:16
Quote Anchor link
@ Joost van der Meijden: Ik begrijp niets van de traagheid. Bij mij laadt het razendsnel, ook op andere verbindingen (andere mensen en ook op school) is het ook razendsnel. Uit allerlei speed tests blijkt dat het aardig snel laadt, dus ik heb werkelijk geen idee wat ik moet doen om de traagheid probleem op te lossen, aangezien ik zelf niet kan "voelen" hoe traag de site bij enkele van jullie is.

Ik heb de site layout een beetje aangepast, vooral de kleuren en de icoontjes. Kunnen jullie nu opnieuw een oordeel geven?
 
Chris -

Chris -

24/06/2010 14:47:00
Quote Anchor link
Zal die (Amerikaanse) chat wel zijn die het zo traag maakt..
 
Nick B

Nick B

24/06/2010 14:59:26
Quote Anchor link
bij mij laad hij gewoon super snel, echt geen problemen mee.

Verder, misschien een idee dat als ik op het kruisje van de chat klikt dat die dan helemaal weg gaat, in plaats van dat er nog blijft staan "offline laat een bericht achter", als ik iets wegklik, moet het ook weg zijn ;)

misschien ook een idee om mensen te trekken, als er op wedstijden geklikt wordt om dan gewoon de lopende wedstrijden te laten zien, dan zien mensen waar ze zich voor registreren ;)
Gewijzigd op 24/06/2010 15:01:42 door Nick B
 
Hanna vermeij

hanna vermeij

24/06/2010 15:55:03
Quote Anchor link
Wij zijn van plan de chat geheel weg te halen. Wat vinden jullie daarvan?

Als de site beter loopt, dus als er meer opdrachtgevers wedstrijden plaatsen, dan zullen wij die wedstrijden openbaar maken voor iedereen. Bedankt voor de tip!

Verder nog wat opmerkingen?
 
Moe BE

Moe BE

24/06/2010 16:09:19
Quote Anchor link
Buiten de dingen die hierboven vermeld staan. Vind ik deze website zeer aantrekkelijk. mooi werk!
 
Nick B

Nick B

25/06/2010 13:13:46
Quote Anchor link
is inderdaad mooi werk.

Heb trouwens nog een "fout" gevonden, je site is niet te bereiken zonder www ervoor ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Deze webpagina bevat een omleidingslus.

De webpagina op http://websitescoren.nl/ heeft geleid tot te veel omleidingen. Dit probleem wordt mogelijk opgelost als u uw cookies voor deze site wist of cookies van derden toestaat. Zo niet, dan is het mogelijk een serverconfiguratieprobleem en geen probleem met uw computer.

Hier zijn enkele suggesties:
Deze webpagina later opnieuw laden.
Meer informatie over dit probleem.
  Meer informatie over deze fout
Hieronder vindt u het oorspronkelijke bericht

Fout 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Er zijn te veel omleidingen.
Gewijzigd op 25/06/2010 13:14:06 door Nick B
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

25/06/2010 13:45:06
Quote Anchor link
Mooie site!
 
Niels K

Niels K

25/06/2010 14:16:28
Quote Anchor link
Ja het idee is ook mooi!
 
Hanna vermeij

hanna vermeij

26/06/2010 15:06:07
Quote Anchor link
Dank voor de reacties.

@ Niels Kieviet: Helaas zijn er nog geen nieuwe opdrachtgevers die een wedstrijd plaatsen, het loopt nog niet echt storm. :(

@ Nick B: Ik weet niet hoe dat komt, aangezien ik en anderen wel de website kunnen bereiken zonder de "www" ervoor, kun je even je cookies cleanen en het opnieuw proberen? Als het probleem zich nog steeds voordoet, kun je dan even vertellen wat voor browser en operating system je gebruikt? Dank.
 
Niels K

Niels K

26/06/2010 18:55:18
Quote Anchor link
@Hanna,

Ik zal mensen verwijzen zodra ze website's nodig hebben en ik er geen tijd voor heb.


EDIT:

- Niels Kieviet €300.00 1 Jan 1970 - 01:00

:O
Gewijzigd op 26/06/2010 18:56:36 door Niels K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.