Website super traag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 20:47:52
Quote Anchor link
Hallo Iedereen,

Ik heb een probleem, ik heb al tijden een website lopen, maar de laatste tijd is die super traag...

Ik weet niet of het aan de pc ligt waar ik op werk, aan de server(gehost) of aan mijn scripts.

Iemand anders probleem bij het scrollen op een release week als bijvoorbeeld:
http://www.moviemaxalmelo.nl/week/33

Zelfs het gastenboek is traag.

Alvast bedankt!


- Ook zonder de Youtube Filmjes en/of Filmposters is hij traag.
- Films worden ingeladen via een Database
- Hij draait in Chrome traag, maar in IE perfect.
Gewijzigd op 12/07/2010 21:22:34 door Hendrik de Jager
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:27:57
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

12/07/2010 20:56:52
Quote Anchor link
Het zal zeker aan je computer/browser of internet verbinding liggen want hier draait hij gewoon goed.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 21:00:48
Quote Anchor link
Kevin Tuns op 12/07/2010 20:56:52:
Het zal zeker aan je computer/browser of internet verbinding liggen want hier draait hij gewoon goed.


Ja dat is ook raar, want hij draait in Chrome traag maar in IE perfect.
 
Victor Php

Victor Php

12/07/2010 21:51:05
Quote Anchor link
Ik heb ze allemaal geprobeerd. (op windows vista)
Google Chrome en safari doen het bij mij minder snel, maar zijn ook niet langzaam.
Firefox, Internet Explorer en Opera zijn allemaal snel.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

12/07/2010 22:16:26
Quote Anchor link
jah hier ook, hier werkt op Google Chrome, FireFox, IE 7 en IE8 en Safari gewoon goed :)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 22:55:50
Quote Anchor link
Bedankt voor het proberen allemaal, toch draait op de zelfde pc Youtube en Bijv. het Fok!forum zonder enige lag.
 
Niek s

niek s

12/07/2010 23:04:47
Quote Anchor link
Heb je misschien vreemde cache instellingen.

En: Movie Max heeft toch een eigen, centrale, website .. ?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/07/2010 23:42:41
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk altijd even je website pingen:

link

en een DNS rapportje:

link
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 14:16:16
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 12/07/2010 23:42:41:
Je kan natuurlijk altijd even je website pingen:

link

en een DNS rapportje:

link



Wat kan ik aan die DNS fouten doen ?:P
 
Chris -

Chris -

13/07/2010 14:23:29
Quote Anchor link
Overstappen naar een andere, betere host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 14:27:21
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 13/07/2010 14:23:29:
Overstappen naar een andere, betere host?


Ik heb het gehost bij:
http://www.yourhosting.nl/hosting/

Het Start Pakket dus 10gig dataverkeer
Gewijzigd op 13/07/2010 14:28:00 door Hendrik de Jager
 
Jelmer -

Jelmer -

13/07/2010 14:59:46
Quote Anchor link
Je kan daar Yourhosting over mailen, misschien dat ze het voor je willen oplossen of je in ieder geval kunnen uitleggen waarom ze het niet willen oplossen.

De site zelf laadt op zich wel snel, maar scrollt traag vanwege je achtergrond-plaatjes. background-attachment:fixed is was vroeger killing in Firefox en Safari. Maar ook als ik in Google Chrome je achtergrond op div#container uitschakel (lang leve de web inspector die in Chrome zit!) loopt de site meteen weer helemaal soepel. Zet ik hem weer aan, dan hapert hij. Ik denk dat het komt doordat het a. een groot plaatje is -> veel pixels kost veel geheugen, en omdat je daar ook nog gebruik maakt van alpha-transparantie, en dat is duur om uit te rekenen.
Gewijzigd op 13/07/2010 15:00:38 door Jelmer -
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 15:16:45
Quote Anchor link
Jelmer rrrr op 13/07/2010 14:59:46:
Je kan daar Yourhosting over mailen, misschien dat ze het voor je willen oplossen of je in ieder geval kunnen uitleggen waarom ze het niet willen oplossen.

De site zelf laadt op zich wel snel, maar scrollt traag vanwege je achtergrond-plaatjes. background-attachment:fixed is was vroeger killing in Firefox en Safari. Maar ook als ik in Google Chrome je achtergrond op div#container uitschakel (lang leve de web inspector die in Chrome zit!) loopt de site meteen weer helemaal soepel. Zet ik hem weer aan, dan hapert hij. Ik denk dat het komt doordat het a. een groot plaatje is -> veel pixels kost veel geheugen, en omdat je daar ook nog gebruik maakt van alpha-transparantie, en dat is duur om uit te rekenen.


Hij doet het helemaal weer, heel erg bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2010 17:21:41
Quote Anchor link
Hendrik de Jager op 13/07/2010 14:27:21:
Chris Horeweg op 13/07/2010 14:23:29:
Overstappen naar een andere, betere host?


Ik heb het gehost bij:
http://www.yourhosting.nl/hosting/


Zelfde DNS probleem.
Voor mij zijn sites bij firstfind.nl (en b-one.com) onbereikbaar door de foute DNS.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.