Website(s) koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

PHP Scripter

PHP Scripter

24/08/2011 18:05:58
Quote Anchor link
Zijn er nog mensen die suggesties hebben voor het verwerken van de URL's zoals ik hierboven aangaf?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:55:25
 
PHP Scripter

PHP Scripter

26/08/2011 20:09:30
Quote Anchor link
BUMP
 
Pim -

Pim -

26/08/2011 20:12:18
Quote Anchor link
Je kan toch gewoon de HOST_NAME in je routes opnemen? Dat zou toch geen probleem moeten zijn?
 
PHP Scripter

PHP Scripter

26/08/2011 21:15:36
Quote Anchor link
Pim, bedankt voor je reactie. Ik kan inderdaad de gehele URL ophalen en die strippen.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 13:10:30
Quote Anchor link
Ik wil binnenkort beginnen met het schrijven van het nieuwe systeem. Het huidige systeem werkt nu heel goed en wordt positief gebruikt door klanten, hier en daar worden nu nog wat foutjes opgelost, maar dat houd je toch ;)

Nu vraag ik mij af wat ik het beste kan doen, zelf een kleine MVC Framework schrijven of gebruik maken van bijvoorbeeld Zend Framework, CakePHP of Symfony? Ik ben niet zo'n voorstander van een niet zelfgemaakt Framework omdat ik alles in mijn eigen style wil programmeren en ook wil weten hoe het in elkaar zit. Maar misschien moet ik me daar eens overheen zetten.

Het voordeel van een eigen Framework schrijven is dat ik me dan gelijk goed kan verdiepen in MVC, de routes en de andere bijkomende zaken.

Alvast bedankt voor de reacties!
 
Pim -

Pim -

04/09/2011 13:32:35
Quote Anchor link
Wanneer je van een bestaand framework een CMS maakt, is je eindresultaat waarschijnlijk mooi en goed, maar je zal dan aardig wat delen ervan moeten herschrijven om bijvoorbeeld dynamisch met routes om te gaan (ze uit een DB halen) evenals met templates. Voordat je dat met een framework kan, ben je wel even verder. Zo zal je met symfony oa een eigen router moeten schrijven, die koppelen aan doctrine2 en dat als kernel.request listener moeten registreren. Dat kan allemaal wel, maar als je geen ervaring hebt met het framework, is de leercurve vrij steil.

Als je toch een bestaand framework gaat gebruiken, zou ik eerst een hoop oefenen om het bestaande systeem door te krijgen, voor je het gaat aanpassen. Je eindresultaat is dan hoogstwaarschijnlijk wel van betere kwaliteit.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 13:44:11
Quote Anchor link
Pim, bedankt voor je reactie. Maar zoals ik aangaf, ik heb 0,0 ervaring met 'bestaande' Frameworks. Dus ik denk dat het maanden tot jaren kan duren voordat ik eindelijk het Framework zo heb omgebouwd dat ik het kan gebruiken, en dan moet ik het systeem nog schrijven.
Gewijzigd op 04/09/2011 13:47:36 door PHP Scripter
 
Pim -

Pim -

04/09/2011 13:47:32
Quote Anchor link
Voor Symfony2 geldt dat denk ik wel ja. Ik denk wel dat er frameworks zijn die eenvoudiger in elkaar zitten dan Symfony2, maar daar heb ik niet echt/geen ervaring mee.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 13:56:48
Quote Anchor link
Oké, misschien toch maar eens enkele tutorials volgen tot het schrijven van een klein eigen (MVC) Framework en deze langzaam uitbreiden.
Gewijzigd op 04/09/2011 13:58:00 door PHP Scripter
 
Pim -

Pim -

04/09/2011 14:38:16
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 20:24:11
Quote Anchor link
Bedankt Pim, die ben ik wel eens tegen gekomen. Sterker nog, hij staat bij mijn favorieten! Ik ga mij er in verdiepen! En de link ie je daarna gaf over Symfony2 ook, in één van je andere topics.

Thanks voor de tip en reacties welkom :)
 
PHP Scripter

PHP Scripter

08/09/2011 22:01:27
Quote Anchor link
Zojuist is dit probleem helemaal van de baan. Ik heb, zoals in mijn andere topic aangegeven, een eigen MVC Framework geschreven wat nu voor grotendeels goed werkt. Langzamerhand ga ik het uitbreiden en beter beveiligen.

Oh ja, hoe kan ik het beste 'algemene' functies registreren en oproepen met verschillende eigenschappen? Gewoon een file maken die ik bijvoorbeeld 'Functions.php' noem en en daarin dus de klasse zet, inclusief de functies, en deze oproep in de Core van het systeem? Zodat ik deze functies overal kan gebruiken. Of zijn daar nettere oplossingen voor?
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/09/2011 16:13:29
Quote Anchor link
Graag zou ik nog wat info willen hebben over mijn bovenstaande vraag. Alvast dank!
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

13/09/2011 16:29:15
Quote Anchor link
Soort modules maken die je door je core kunt laten laden, en dus gegroepeerd op type. bv een http-helper en een encryption helper, file helper etc.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

13/09/2011 16:34:30
Quote Anchor link
ik heb een centraal bestand wat ik altijd gebruik voor mijn algemene/standaard functies/opties....
Dit is opgebouwd in een class {} hierin staan alle functies die ik in het hele project wil gebruiken...
en dit is buiten de apparte modules om de main file die ik inlaad in de index/core...
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/09/2011 17:52:50
Quote Anchor link
Bedankt voor de info!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.