web-stars

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »
Fabian webstars

Fabian webstars

03/06/2015 12:19:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal
wat vinden jullie van mijn website?
http://web-stars.nl

als jullie nog tips hebben voor script en design / ideeën voor scripts en design
hoor ik het super graag! de teksten zijn gewoon opvul teksten, als je voor de teksten iets leuks weet hoor ik het ook graag! het is een website die vooral gedoeld is om snel een songtekst te vinden en om iets leerzaams te vinden. die pagina's moet ik nog afmaken en verbeteren, als je een ideeën of tips voor die pagina's hebt, zoals ik eerder benoemde altijd welkom!

Volgens mij heb ik bijna alle bugs waar je echt last van hebt er uit kunnen halen, maar ik weet het niet zeker, als er een bug is zal ik die zeker proberen op te lossen. dus vertel dat aub ook!

Met vriendelijke groet
Fabian (Web-stars)
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:47:00
 
Paco de Wulp

Paco de Wulp

03/06/2015 20:22:23
Quote Anchor link
Lijkt op zich een prima website. Mooi !

Nu nog wat interessante inhoud, want die bepaalt uiteindelijk op je bezoekers krijgt.

Enkele kleine opmerkingen:
Ik keek alleen even naar aanmelden...
1) Indien ik een te kort wachtwoord invul, worden direct ook alle andere velden weer gewist.
2) Als ik niets invul en druk op aanmelden loopt het ook niet goed
Bij forum verschuift de 'header' ten op zichte van de de andere pagina's
 
Eddy E

Eddy E

03/06/2015 21:13:04
Quote Anchor link
Ik heb alleen gekeken naar het algemeen:
- prima uiterlijk. Goed te lezen
- euh... wat moet ik hier? Wat kan ik doen? Leuke dingen? Zoals? 5 seconden en ik was weg... wat was er te doen? Songteksten? Kom op: "google" > "lyrics *enter titel hier*" Meer niet!

Qua uiterlijk dus prima, maar wat betreft inhoud moet er nog heel wat gebeuren.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/06/2015 21:19:04
Quote Anchor link
- zoekfunctie is kapot
- "email" adres...
- sommige pagina's hebben geen titel
- geen clean URLs
- meer dan 25 songteksten? ik zie er maar 1?

:/

EDIT: anders zet deze er ook ff bij :].
Gewijzigd op 03/06/2015 21:20:50 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2015 22:58:49
Quote Anchor link
@Thomas, volgens mij is de site nog niet officieel open. De topicstarter zegt dat het nu opvulteksten zijn.

Verder is het ook handig om te weten dat er op songteksten ook copyright zitten. Deze zijn geregeld via de BumaStemra.
 
Klim geit

klim geit

04/06/2015 09:59:54
Quote Anchor link
Stylesheets na de </html> hebben vrij weinig zin.
http://web-stars.nl/profiel.php?id= geeft een eindeloze refresh.
Gewijzigd op 04/06/2015 10:01:01 door klim geit
 
Fabian webstars

Fabian webstars

04/06/2015 21:16:53
Quote Anchor link
bedankt voor jullie reacties ik zal der zeker wat mee doen!!
@paco, bedankt
1) dat is inderdaad een handige om te veranderen!
2) ik probeerde het te fixen, maar het wil niet zo goed lukken. dit weekend word ik extra bij geschoold voor php en dan zal k ook kijken naar die fouten. de errors an sich doen het allemaal wel goed volgens mij

@eddy bedankt, ik ga de inhoud nog veranderen!!

@thomas
1) klopt wordt op het moment aan gewerkt, maar wil nog niet zo lukken :(
2)haha is veranderd! :)
3) pagina titels waren voor geen prioriteit. had nog veel dingen te doen! maar ik zal het nu veranderen
4) wat bedoel je met clean urls?
5) -> @Aar, klopt hij is nog niet af!

Toevoeging op 04/06/2015 21:17:43:

en de eindeloze refresh zal ik proberen weg te werken, zal wel lukken :)


Toevoeging op 04/06/2015 21:20:07:

en iemand zei een keer tegen me dat mn website sneller zou zijn als ik css links die geen prioriteiten hebbe beter onderaan geplaatst kunnen worden. vond het wel een beetje gek

Toevoeging op 04/06/2015 21:20:49:

én thomas is goed ik zal hem erbij zetten :P :D
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/06/2015 21:40:56
Quote Anchor link
Fabian webstars op 04/06/2015 21:16:53:
4) wat bedoel je met clean urls?


URLs die voor mensen leesbaar zijn èn enige betekenis hebben, bijvoorbeeld, in plaats van: /theateam.php zoiets: Google op "the a team lyrics", je krijgt dan meteen een aantal sites terug met een goede/betere naamgeving:

www.songteksten.nl/songteksten/360647/ed-sheeran/the-a-team.htm
www.azlyrics.com/lyrics/edsheeran/theateam.html
www.metrolyrics.com/a-team-lyrics-ed-sheeran.html

De opbouw van de URL is dus zoiets: lyrics/<artiest>/<nummer>

Hierin zit een zekere structuur. Je zoomt steeds verder op de informatie in.

Op /lyrics zou je een alfabetische lijst van artiesten kunnen zetten.
Op /lyrics/<artiest> zou je een lijst van albums / nummers kunnen zetten.
Totdat je dus uiteindelijk uitkomt bij de juiste informatie, simpelweg door het volgen van de URL(opbouw).
 
Fabian webstars

Fabian webstars

04/06/2015 22:07:02
Quote Anchor link
ooh zo, dat zal ik veranderen ja! Bedankt, nooit zo bewust over na gedacht.. Dat ga ik wel doen als ik met de inhoud bezig ga :)
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/06/2015 11:07:26
Quote Anchor link
Heb zo'n vermoeden dat de <title>-tag in de head mist.

Logo is niet klikbaar, zijn genoeg mensen die erop klikken als ze naar de homepagina willen.

En verder zou ik nog een kijken naar die animatie op de homepagina, dat gele past niet bij je design.

Maar het design en voorderest alles vind ik er zeker goed uitzien! ;)
Gewijzigd op 05/06/2015 11:08:12 door Marthijn Buijs
 
Fabian webstars

Fabian webstars

05/06/2015 13:49:11
Quote Anchor link
@maarten
ik was een beetje bang dat ik het te groen zou maken, maar zal ik het dan toch groen maken?
en ik zal hem ook een beetje margin-bottom geven. voor de ruimte enzo

title tag mist ja. die heb ik nu allemaal ingezet.

op het moment zijn er ook een paar nieuwe foutmeldingen toegevoegd. ben daar ook nog steeds mee bezig!


Toevoeging op 05/06/2015 15:36:06:

kleuren van de animatie zijn ook veranerd, graag hoor ik wat jullie nu van de animatie vinden
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/06/2015 15:36:21
Quote Anchor link
Ziet er goed uit!
 
Fabian webstars

Fabian webstars

05/06/2015 22:52:32
Quote Anchor link
Bedankt, blij om te horen!
k ga op het moment ook bij profiel een functie maken dat als je bent ingelogd, je een een soort blog kan schrijven

voorbeeld: een soort twitter idéé
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/06/2015 23:20:59
Quote Anchor link
Klinkt als muziek in mijn oren :)
 
Fabian webstars

Fabian webstars

28/06/2015 12:31:46
Quote Anchor link
heb de fucntie om een blog te schrijven samen met iemand gemaakt, op profiel nu ook laatst gezien, email alleen zichtbaar bij ingelogde gebruiker. pagina's toegevoegd songteksten ietsje verder mee en ben nu met een aantal vrienden aan het kijken voor bugs.

Zoekfunctie wil voor geen meter lukken, dus als iemand tijd en zin heeft om me daar mee te helpen hoor k het graag!!
Gewijzigd op 28/06/2015 12:32:05 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/06/2015 13:46:00
Quote Anchor link
Waar loop je op vast, als ik mag vragen?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

28/06/2015 17:19:31
Quote Anchor link
het hele zoekscript, kweet niet hoe ik moet beginnen, welke codes ik moet gebruiken, etc ben nog niet zo goed en ervaren :(
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

12/07/2015 14:04:26
Quote Anchor link
Je website is beetje gehacked..
http://web-stars.nl/muziek/muziek.php
Gewijzigd op 12/07/2015 15:22:38 door Marthijn Buijs
 
Fabian webstars

Fabian webstars

14/07/2015 01:15:05
Quote Anchor link
omg maarten xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.