Webwinkel beginnen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ki ma

ki ma

23/11/2007 22:59:00
Anchor link
Beste php'ers,

Ik wou eigenlijk een webwinkel beginnen maar zit met een probleem..
Het zelf scripten vind ik te veel omdat het gewoon te veel tijd kost. En waarschijnlijk niet veilig genoeg word.

En daarom ging ik naar een open source web winkel zoeken, en ook gevonden.
oa oscommerce, joomla+virtualmart, phpshop, enz .
en van al die gratis aanbieders was eigenlijk oscommerce de beste ivm de veiligheid en omgang alleen heb je wel een flut design en gratis goede templates worden niet aangeboden. En als je die wilt wijzigen gaat het ook al snel mis met de indeling of systeem loopt in het honderd.

Dus heeft iemand hier ervaring mee? met 1van deze open source webwinkels of andere programma's. Dan zou ik daar graag iets van willen weten :).

vr gr kima
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 17:13:36
 
Harmen

Harmen

24/11/2007 10:48:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 10:49:00
Anchor link
Quote:
Dan zou ik daar graag iets van willen weten
Oké, en wat wil je dan weten? Wellicht is het handig om gewoon de vraag te stellen, dan kunnen we daar op reageren.

Zen Cart is overigens ook een bekende en werkt uitstekend.
 
Ki ma

ki ma

24/11/2007 21:56:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


okj die kende ik nog niet :) zal eens eff checken
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:00:00
Anchor link
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:02:00
Anchor link
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:04:00
Anchor link
Met dat er allemaal bij he, maar de layout moet gewoon simpel blijven. Ook moet je >>SNEL<< artiekelen kunnen toevoegen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/11/2007 22:12:00
Anchor link
pgFrank schreef op 24.11.2007 22:02:
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.


Echt een makkie, gewoon één bestand, daar alles inproppen met bijv if ($_GET['page'] == 'cart') {, dat is echt makkelijk hoor, hooguit afbeeldingen die in aparte files moeten komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

24/11/2007 22:14:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:20:00
Anchor link
@Tommy: Dat er 1 script is die de boel verwerkt, wil niet zeggen dat er slechts 1 webpagina is.

Daarnaast is de GET wel heel handig, maar alles in 1 script is een ramp. Hoe denk je dit foutloos te gaan bouwen, testen, debuggen en onderhouden? Vergeet dat maar gerust, dat wordt echt helemaal niks.

Ik vermoed ook dat jij nauwelijks ervaring hebt met dit soort zaken, dus eigenlijk niet weet waar je het over hebt. Geeft niks, komt nog wel.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

24/11/2007 23:26:00
Anchor link
"Zoeken" is ook heel belangrijk bij een online shop.
Dus ga veel dingen indexeren dat bespaart een hoop gedoe later.

Ga ook heeeeel goed het idee uitwerken dat je makkelijk in de breedte kunt opschalen zonder prestatie te verliezen.
 
Takke

takke

25/11/2007 09:45:00
Anchor link
dan nog maar niet gesproken over 1 op 1, 1 op meer, meer op meer relatie tot indexering / bestellen...
 
Ki ma

ki ma

27/11/2007 19:02:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


ik heb dit dus even goed beken. En dit is wel de meest simpele winkel systeem dat ik heb gevonden. en erg makkelijk aan je eigen wensen aan te passen. En het bestellen gaat ook erg makkelijk zonder veel om wegen en gedoe.. Het aanpassen vergt wel wat php ervaring maar neit zo veel als dat je bij bv ecommerce nodig hebt als je daar de layout wilt wijzigen..

En er zijn veel templates verkrijgbaar omdat het via het wel bekende World Press / blog systeem gaat en geheel gratis is natuurlijk.. duss dankje harmen :)

gr kima
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Harmen

Harmen

27/11/2007 19:26:00
Anchor link
:)
 
Joep

Joep

27/11/2007 20:44:00
Anchor link
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )
 
RJ Gaudesaboos

RJ Gaudesaboos

27/11/2007 20:54:00
Anchor link
Als uitgever van het script Webshop Keeper wil ik via deze weg de gebruiker Kima even bijtreden en een misverstand uit de weg ruimen: Webshop Keeper bestaat uit gescheiden PHP en HTML code, je hoeft dus geen PHP code te wijzigen bij Webshop Keeper. Het enige wat nodig is om je website kant en klaar te maken (of met ander woorden gezegd: er een layout aan geven) is de HTML code aanpassen, en dit kan gewoonweg via gebruik van Frontpage of Dreamweaver. Er komt dus geen Wordpress bij te kijken of wat dan ook, gewoon Frontypage, Dreamweaver, of een gelijkwaardige HTML editor. En met IDeal betalen als extra module, én werkend, wat va veel shops niet kan gezegd worden. Een voorbeeld is ook het script One Shop die gebaseerd is op hetzelfde systeem als Webshop Keeper: deze layout werd toegevoegd in minder dan 6 uren tijd, compleet zoals je het kunt bekijken. Wens je alle webshop scripts te zien. http://www.demowinkel.be en je hebt alle wat je maar kan wensen om je eigen naar de hand liggende webshop te starten. Er zijn ook gratis versies beschikbaar, maar dan met beperkingen, maar wel werkend.
Voor niets gaat de zon nog op, de zon is compleet gratis, maar met Webshop Keeper, Winkel manager of One Shop geef ik je veel zonnestralen....

http://www.webhouse.be/nl/script-webshopkeeper.htm
http://www.webhouse.be/nl/script-oneshop.htm

Beste groeten
Webhouse
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RJ Gaudesaboos
 
Ed

ed

28/11/2007 22:11:00
Anchor link
weet niet of je dit wat vind???

http://www.freewebshop.org/

ik gebruik hem zelf wel
 
Ki ma

ki ma

29/12/2007 17:42:00
Anchor link
Joep schreef op 27.11.2007 20:44:
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )


ik vind oscommerce gewoon zeer omslachtig.. de opbouw moet gewoon erg makkelijk zijn ...

Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> Geld overmaken.

Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


Dat is alles wat er nodig is.
 
Ki ma

ki ma

23/01/2008 18:39:00
Anchor link
##Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> inloggen -> Geld overmaken.

##Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


En ben ik dus op de website http://www.freewebshop.org/ gekomen en daar de webshop gedownload..

Erg makkelijk te bedienen en aan te passen en te installeeren! Zowel als de php codes als de instellingen die je al kan wijzigen via de site!
Lees dan ook even de handleiding op de site voor de bestanden die je moet cmod'en.

Ik ben nu bezig de winkel een eigen layout te maken en dat wil een stuk beter als met bijvoorbeeld oscommerce..
Hier zit teminsten een logische php code achter ghe.

Dus wil je een eigen webwinkel beginnen.. en heb een simpel systeem nodig?
Dan raad ik deze aan!
En eigen php scripts zijn erg makkelijk te intergreeren zonder dat het botst met het huidige systeem. Waarvan ik dus ook al last van had bij oscommerce.
En je kan makkelijk zelf de beveiliging bij schroeven of php modules bedenken en invoegen.

Maar dan heb je natuurlijk wel wat php en sql kennis nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
J V

J V

24/01/2008 00:47:00
Anchor link
Wat als je al een bestaande lay-out hebt?
Kan je die makkelijk in deze webshop integreren? Of word dat helemaal niets?
 
Ki ma

ki ma

24/01/2008 00:51:00
Anchor link
Moet je even de shop downloaden en probeeren.. Het is niet moeilijk om te veranderen dus ik neem aan van wel... ik heb ook geen idee hoe je layout eruitziet natuurlijk dus jah..
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.