Webwinkel beginnen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ki ma

ki ma

23/11/2007 22:59:00
Anchor link
Beste php'ers,

Ik wou eigenlijk een webwinkel beginnen maar zit met een probleem..
Het zelf scripten vind ik te veel omdat het gewoon te veel tijd kost. En waarschijnlijk niet veilig genoeg word.

En daarom ging ik naar een open source web winkel zoeken, en ook gevonden.
oa oscommerce, joomla+virtualmart, phpshop, enz .
en van al die gratis aanbieders was eigenlijk oscommerce de beste ivm de veiligheid en omgang alleen heb je wel een flut design en gratis goede templates worden niet aangeboden. En als je die wilt wijzigen gaat het ook al snel mis met de indeling of systeem loopt in het honderd.

Dus heeft iemand hier ervaring mee? met 1van deze open source webwinkels of andere programma's. Dan zou ik daar graag iets van willen weten :).

vr gr kima
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:27:52
 
Harmen

Harmen

24/11/2007 10:48:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 10:49:00
Anchor link
Quote:
Dan zou ik daar graag iets van willen weten
Oké, en wat wil je dan weten? Wellicht is het handig om gewoon de vraag te stellen, dan kunnen we daar op reageren.

Zen Cart is overigens ook een bekende en werkt uitstekend.
 
Ki ma

ki ma

24/11/2007 21:56:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


okj die kende ik nog niet :) zal eens eff checken
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:00:00
Anchor link
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:02:00
Anchor link
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:04:00
Anchor link
Met dat er allemaal bij he, maar de layout moet gewoon simpel blijven. Ook moet je >>SNEL<< artiekelen kunnen toevoegen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/11/2007 22:12:00
Anchor link
pgFrank schreef op 24.11.2007 22:02:
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.


Echt een makkie, gewoon één bestand, daar alles inproppen met bijv if ($_GET['page'] == 'cart') {, dat is echt makkelijk hoor, hooguit afbeeldingen die in aparte files moeten komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

24/11/2007 22:14:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:20:00
Anchor link
@Tommy: Dat er 1 script is die de boel verwerkt, wil niet zeggen dat er slechts 1 webpagina is.

Daarnaast is de GET wel heel handig, maar alles in 1 script is een ramp. Hoe denk je dit foutloos te gaan bouwen, testen, debuggen en onderhouden? Vergeet dat maar gerust, dat wordt echt helemaal niks.

Ik vermoed ook dat jij nauwelijks ervaring hebt met dit soort zaken, dus eigenlijk niet weet waar je het over hebt. Geeft niks, komt nog wel.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

24/11/2007 23:26:00
Anchor link
"Zoeken" is ook heel belangrijk bij een online shop.
Dus ga veel dingen indexeren dat bespaart een hoop gedoe later.

Ga ook heeeeel goed het idee uitwerken dat je makkelijk in de breedte kunt opschalen zonder prestatie te verliezen.
 
Takke

takke

25/11/2007 09:45:00
Anchor link
dan nog maar niet gesproken over 1 op 1, 1 op meer, meer op meer relatie tot indexering / bestellen...
 
Ki ma

ki ma

27/11/2007 19:02:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


ik heb dit dus even goed beken. En dit is wel de meest simpele winkel systeem dat ik heb gevonden. en erg makkelijk aan je eigen wensen aan te passen. En het bestellen gaat ook erg makkelijk zonder veel om wegen en gedoe.. Het aanpassen vergt wel wat php ervaring maar neit zo veel als dat je bij bv ecommerce nodig hebt als je daar de layout wilt wijzigen..

En er zijn veel templates verkrijgbaar omdat het via het wel bekende World Press / blog systeem gaat en geheel gratis is natuurlijk.. duss dankje harmen :)

gr kima
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Harmen

Harmen

27/11/2007 19:26:00
Anchor link
:)
 
Joep

Joep

27/11/2007 20:44:00
Anchor link
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )
 
RJ Gaudesaboos

RJ Gaudesaboos

27/11/2007 20:54:00
Anchor link
Als uitgever van het script Webshop Keeper wil ik via deze weg de gebruiker Kima even bijtreden en een misverstand uit de weg ruimen: Webshop Keeper bestaat uit gescheiden PHP en HTML code, je hoeft dus geen PHP code te wijzigen bij Webshop Keeper. Het enige wat nodig is om je website kant en klaar te maken (of met ander woorden gezegd: er een layout aan geven) is de HTML code aanpassen, en dit kan gewoonweg via gebruik van Frontpage of Dreamweaver. Er komt dus geen Wordpress bij te kijken of wat dan ook, gewoon Frontypage, Dreamweaver, of een gelijkwaardige HTML editor. En met IDeal betalen als extra module, én werkend, wat va veel shops niet kan gezegd worden. Een voorbeeld is ook het script One Shop die gebaseerd is op hetzelfde systeem als Webshop Keeper: deze layout werd toegevoegd in minder dan 6 uren tijd, compleet zoals je het kunt bekijken. Wens je alle webshop scripts te zien. http://www.demowinkel.be en je hebt alle wat je maar kan wensen om je eigen naar de hand liggende webshop te starten. Er zijn ook gratis versies beschikbaar, maar dan met beperkingen, maar wel werkend.
Voor niets gaat de zon nog op, de zon is compleet gratis, maar met Webshop Keeper, Winkel manager of One Shop geef ik je veel zonnestralen....

http://www.webhouse.be/nl/script-webshopkeeper.htm
http://www.webhouse.be/nl/script-oneshop.htm

Beste groeten
Webhouse
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RJ Gaudesaboos
 
Ed

ed

28/11/2007 22:11:00
Anchor link
weet niet of je dit wat vind???

http://www.freewebshop.org/

ik gebruik hem zelf wel
 
Ki ma

ki ma

29/12/2007 17:42:00
Anchor link
Joep schreef op 27.11.2007 20:44:
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )


ik vind oscommerce gewoon zeer omslachtig.. de opbouw moet gewoon erg makkelijk zijn ...

Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> Geld overmaken.

Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


Dat is alles wat er nodig is.
 
Ki ma

ki ma

23/01/2008 18:39:00
Anchor link
##Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> inloggen -> Geld overmaken.

##Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


En ben ik dus op de website http://www.freewebshop.org/ gekomen en daar de webshop gedownload..

Erg makkelijk te bedienen en aan te passen en te installeeren! Zowel als de php codes als de instellingen die je al kan wijzigen via de site!
Lees dan ook even de handleiding op de site voor de bestanden die je moet cmod'en.

Ik ben nu bezig de winkel een eigen layout te maken en dat wil een stuk beter als met bijvoorbeeld oscommerce..
Hier zit teminsten een logische php code achter ghe.

Dus wil je een eigen webwinkel beginnen.. en heb een simpel systeem nodig?
Dan raad ik deze aan!
En eigen php scripts zijn erg makkelijk te intergreeren zonder dat het botst met het huidige systeem. Waarvan ik dus ook al last van had bij oscommerce.
En je kan makkelijk zelf de beveiliging bij schroeven of php modules bedenken en invoegen.

Maar dan heb je natuurlijk wel wat php en sql kennis nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
J V

J V

24/01/2008 00:47:00
Anchor link
Wat als je al een bestaande lay-out hebt?
Kan je die makkelijk in deze webshop integreren? Of word dat helemaal niets?
 
Ki ma

ki ma

24/01/2008 00:51:00
Anchor link
Moet je even de shop downloaden en probeeren.. Het is niet moeilijk om te veranderen dus ik neem aan van wel... ik heb ook geen idee hoe je layout eruitziet natuurlijk dus jah..
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.