weergave string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 17:35:33
Quote Anchor link
Hallo ,

In mijn listing staat er in het veld lg (varchar(25)) -001.56984
Daarna wil ik hem weergeven in text file en dan plaats hij 1.56984
Alle andere velden zij goed, blijkbaar waar er -00 staat laat hij dat weg.
Dit komt uit een array, en wordt weergegeven via $values['lg'] en hier laat hij dus de -00 weg.

Kan mij iemand zeggen hoe dit komt AUB.

Dank bij voorbaat

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:26:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:13:06
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Want blijkbaar vindt daar ergens een bewerking plaats.
Aan de database ligt het niet, want je slaat het als tekst (varchar) op, en dan reken je er niet mee.

Waarom sla je het niet op als DECIMAL(10, 5)?
Gewijzigd op 09/03/2023 18:13:40 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:16:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<wpt lat=\"".$values['bg']."\" lon=\"".$values['lg']."\">\r\n";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:23:46
Quote Anchor link
Laat eens zien waar $values vandaan komt.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:28:56
Quote Anchor link
Dit komt uit mijn listpage uit phprunner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:39:13
Quote Anchor link
Lekker duidelijk maar weer.
Gewijzigd op 09/03/2023 18:40:14 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:45:45
Quote Anchor link
Ariën,

Heel erg bedankt , ik heb het via een andere weg opgelost.
Maar eigenlijk zou ik dit willen weten waarom dit niet juist weergegeven wordt.

Nogmaals bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 19:50:50
Quote Anchor link
Daarom is het wel handig om concreet te reageren met informatie waar wij wat mee kunnen.

"Dit komt uit mijn listpage uit phprunner"
Dit zegt ons weinig. Dus wees gewoon concreet.
 
Jan R

Jan R

09/03/2023 19:57:31
Quote Anchor link
tag wpt? nog nooit van gehoord. Staat ook niet in https://www.w3schools.com/TAGS/default.asp
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:59:41
Quote Anchor link
Arien,

Ik gebruik phprunner voor mijn database, die php listings worden daaruit opgemaakt, deze zijn zeer groot.
Je kan op deze listing zelf bijkomende progjes maken om eventueel een export te doen.
Dus wat doe ik zie je hieronder :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$b=0;
$a=0;
$c=0 ;
$d=0;
$e=0;
$f=0;
$x=0;
$y="";
$z="";

$breedte=$data["Breedtegraad"];
$lengte=$data["Lengtegraad"];
$x= strlen("$lengte");


$a=substr($breedte,1,2);
$b=substr($breedte,6,6);
//$d=substr($lengte,1,2);
//$e=substr($lengte,5,6);

if (strlen($data["Lengtegraad"])== 12)
{
$e=substr($lengte,6,6);
$d=substr($lengte,1,2);
}
if (strlen($data["Lengtegraad"])>= 13)
{
$e=substr($lengte,7,6);
$d=substr($lengte,1,3);
}

intval($e);
intval($b);
$c=$b/60;
$f=$e/60;
$z=substr($data["Breedtegraad"],0,1);

if ($z=="S")
{
$data["bg"]= "-".$a.".".substr($c,2,6) ;
}
else
{
$data["bg"]= $a.".".substr($c,2,6) ;
}

$y=substr($data["Lengtegraad"],0,1);
if ($y=="W")
{
$data["lg"]= "-".$d.".".substr($f,2,6) ;
}
else
{
$data["lg"]= $d.".".substr($f,2,6) ;
}
[/Code]

dit wordt in een array geplaatst .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 20:41:44
Quote Anchor link
Vanwaar het halve alfabet als variabelen, en niet iets wat duidelijk aangeeft wát het doet?

Zet eens een echo $lengte na je if-statements en je ziet wat er in het script gebeurt.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/03/2023 21:42:11
Quote Anchor link
Ik denk dat hier een stukje miscommunicatie speelt. PHPRunner is een commercieel product van XLineSoft. Het is een RAD-tool om websites mee te maken vanuit data(bases) door zo min mogelijk - of helemaal niet - zelf te programmeren ('low code').

PHPHulp is een community van PHP-programmeurs van beginner tot professioneel, die zich inzetten om kennis over PHP te verspreiden, waarbij het juist wel de bedoeling is dat je zelf programmeert.

Je kunt niet van de vrijwilligers hier verwachten dat wij de support van een commercieel product op ons nemen. Wij kunnen in dit geval zelfs geen kennis hebben van hoe PHPRunner werkt, omdat het geen open source is. De broncode is niet vrijgegeven en wij hebben geen idee wat precies de bedoeling is. Wij begrijpen niet het hoe en waarom van de PHP code die PHPRunner genereert. We kunnen hooguit een ander helpen om PHP code an sich beter te begrijpen.

Dat gezegd hebbende, kan je het volgende doen in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$values
['lg'] = '-001.56984';
print 'Als tekst: ' . $values['lg'] . PHP_EOL;
print 'Als getal: ' . floatval($values['lg']) . PHP_EOL;
?>


In je reactie van 09/03/2023 18:16:38 geef je aan dat er een <wpt> -tag van gemaakt wordt. Dit is geen standaard HTML5-tag (HTML5 is de standaard voor webapplicaties), al is HTML5 wel uit te breiden met eigen tags. Vermoedelijk gaat het hier om iets specifieks van PHPRunner, waarvoor je het beste terecht kunt bij XLineSoft.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

10/03/2023 09:26:15
Quote Anchor link
alvast bedankt heren, ik zal dit opnemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.