weergave string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 17:35:33
Quote Anchor link
Hallo ,

In mijn listing staat er in het veld lg (varchar(25)) -001.56984
Daarna wil ik hem weergeven in text file en dan plaats hij 1.56984
Alle andere velden zij goed, blijkbaar waar er -00 staat laat hij dat weg.
Dit komt uit een array, en wordt weergegeven via $values['lg'] en hier laat hij dus de -00 weg.

Kan mij iemand zeggen hoe dit komt AUB.

Dank bij voorbaat

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:39:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:13:06
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Want blijkbaar vindt daar ergens een bewerking plaats.
Aan de database ligt het niet, want je slaat het als tekst (varchar) op, en dan reken je er niet mee.

Waarom sla je het niet op als DECIMAL(10, 5)?
Gewijzigd op 09/03/2023 18:13:40 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:16:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<wpt lat=\"".$values['bg']."\" lon=\"".$values['lg']."\">\r\n";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:23:46
Quote Anchor link
Laat eens zien waar $values vandaan komt.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:28:56
Quote Anchor link
Dit komt uit mijn listpage uit phprunner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:39:13
Quote Anchor link
Lekker duidelijk maar weer.
Gewijzigd op 09/03/2023 18:40:14 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:45:45
Quote Anchor link
Ariën,

Heel erg bedankt , ik heb het via een andere weg opgelost.
Maar eigenlijk zou ik dit willen weten waarom dit niet juist weergegeven wordt.

Nogmaals bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 19:50:50
Quote Anchor link
Daarom is het wel handig om concreet te reageren met informatie waar wij wat mee kunnen.

"Dit komt uit mijn listpage uit phprunner"
Dit zegt ons weinig. Dus wees gewoon concreet.
 
Jan R

Jan R

09/03/2023 19:57:31
Quote Anchor link
tag wpt? nog nooit van gehoord. Staat ook niet in https://www.w3schools.com/TAGS/default.asp
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:59:41
Quote Anchor link
Arien,

Ik gebruik phprunner voor mijn database, die php listings worden daaruit opgemaakt, deze zijn zeer groot.
Je kan op deze listing zelf bijkomende progjes maken om eventueel een export te doen.
Dus wat doe ik zie je hieronder :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$b=0;
$a=0;
$c=0 ;
$d=0;
$e=0;
$f=0;
$x=0;
$y="";
$z="";

$breedte=$data["Breedtegraad"];
$lengte=$data["Lengtegraad"];
$x= strlen("$lengte");


$a=substr($breedte,1,2);
$b=substr($breedte,6,6);
//$d=substr($lengte,1,2);
//$e=substr($lengte,5,6);

if (strlen($data["Lengtegraad"])== 12)
{
$e=substr($lengte,6,6);
$d=substr($lengte,1,2);
}
if (strlen($data["Lengtegraad"])>= 13)
{
$e=substr($lengte,7,6);
$d=substr($lengte,1,3);
}

intval($e);
intval($b);
$c=$b/60;
$f=$e/60;
$z=substr($data["Breedtegraad"],0,1);

if ($z=="S")
{
$data["bg"]= "-".$a.".".substr($c,2,6) ;
}
else
{
$data["bg"]= $a.".".substr($c,2,6) ;
}

$y=substr($data["Lengtegraad"],0,1);
if ($y=="W")
{
$data["lg"]= "-".$d.".".substr($f,2,6) ;
}
else
{
$data["lg"]= $d.".".substr($f,2,6) ;
}
[/Code]

dit wordt in een array geplaatst .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 20:41:44
Quote Anchor link
Vanwaar het halve alfabet als variabelen, en niet iets wat duidelijk aangeeft wát het doet?

Zet eens een echo $lengte na je if-statements en je ziet wat er in het script gebeurt.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/03/2023 21:42:11
Quote Anchor link
Ik denk dat hier een stukje miscommunicatie speelt. PHPRunner is een commercieel product van XLineSoft. Het is een RAD-tool om websites mee te maken vanuit data(bases) door zo min mogelijk - of helemaal niet - zelf te programmeren ('low code').

PHPHulp is een community van PHP-programmeurs van beginner tot professioneel, die zich inzetten om kennis over PHP te verspreiden, waarbij het juist wel de bedoeling is dat je zelf programmeert.

Je kunt niet van de vrijwilligers hier verwachten dat wij de support van een commercieel product op ons nemen. Wij kunnen in dit geval zelfs geen kennis hebben van hoe PHPRunner werkt, omdat het geen open source is. De broncode is niet vrijgegeven en wij hebben geen idee wat precies de bedoeling is. Wij begrijpen niet het hoe en waarom van de PHP code die PHPRunner genereert. We kunnen hooguit een ander helpen om PHP code an sich beter te begrijpen.

Dat gezegd hebbende, kan je het volgende doen in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$values
['lg'] = '-001.56984';
print 'Als tekst: ' . $values['lg'] . PHP_EOL;
print 'Als getal: ' . floatval($values['lg']) . PHP_EOL;
?>


In je reactie van 09/03/2023 18:16:38 geef je aan dat er een <wpt> -tag van gemaakt wordt. Dit is geen standaard HTML5-tag (HTML5 is de standaard voor webapplicaties), al is HTML5 wel uit te breiden met eigen tags. Vermoedelijk gaat het hier om iets specifieks van PHPRunner, waarvoor je het beste terecht kunt bij XLineSoft.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

10/03/2023 09:26:15
Quote Anchor link
alvast bedankt heren, ik zal dit opnemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.