weinig ruimte

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 20:14:00
Quote Anchor link
hey

Ik heb een pagina welke er zo uit ziet:

lied -- omschrijving 1 --- omschrijving 2 --- omschrijving 3

Nu heb ik een nieuw design waarbij dit niet meer past en nu wil ik graag omschrijving 3 laten weergeven als er over een link word gegaan met een achtergrond kleurtje zodat de info word weergeven over de andere text

weet iemand hoe ik dit het beste kan doen?

Greetz
Lukie

PS: Ik hoop dat het duidelijk genoeg is, anders hoor ik het wel
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 08:37:23
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2006 20:16:00
Quote Anchor link
Niet helemaal; wat moet er precies in beeld komen als je niet met je muis over een link gaat?
 
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 20:22:00
Quote Anchor link
oude design:

lied -- omschrijving 1 --- omschrijving 2 --- omschrijving 3

dit past niet meer in het nieuwe desgin dus wil ik:

lied -- omschrijving 1 --- omschrijving 2 --- link

als er dan over link word gegaan met de muis, wil ik dat omschrijving 3 verschijnt, met een mooi achtergrondkleurtje zodat het over de inhoud kan vallen
Als dan de muis van de link af word gehaalt moet de text weer verdwijnen.

Ik dacht dat het met javascript moest, maar dan kan het ook zijn dat het niet goed werkt in firefox, dus ik hoop dat iemand weet wat ik moet doen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2006 20:37:00
Quote Anchor link
Als je het gedeelte dat je wilt laten verschijnen en verdwijnen in een div stopt met id="omsch3", dan kun je een JavaScript koppelen aan de hyperlink. Ongeveer zo:

<a href="" onMouseOver="show (this)" onBlur="hide (this)">linktekst</a>
 
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 20:46:00
Quote Anchor link
dus ik maak een layer op een bepaalde plek waar ik de omschrijving wil en die noem ik omschrijving_3_1

dan vervang ik this door omschrijving_3_1

op de volgende regel doe ik hetzelfde maar dan met omschrijving_3_2

heb ik het zo goed?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2006 20:49:00
Quote Anchor link
Ja, mijn voorbeeld met this is niet helemaal goed uitgelegd. Je moet het id van het element dat je wilt laten verschijnen en verdwijnen meegeven.

De functie show zou er dan zo uit kunnen zien:

function show (elem) {
document.getElementById (elem).display = 'none';
}
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Luuk:
dus ik maak een layer op een bepaalde plek waar ik de omschrijving wil en die noem ik omschrijving_3_1

dan vervang ik this door omschrijving_3_1

op de volgende regel doe ik hetzelfde maar dan met omschrijving_3_2

heb ik het zo goed?


Precies, dus bijv:

<div id="nummer1">omschrijving 1</div>

en dan in de link: <a href="" onmouseover="show('nummer1')"
 
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 20:53:00
Quote Anchor link
maar hoe verwerk ik dat dan in een link
 
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 20:55:00
Quote Anchor link
oeps sorry

jij was eerder met jouw post dan ik met de mijne (A)
 
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
het probleem wat ik nu heb, is dat de layer altijd in beeld staat, maak ik de layer "hidden" dan word hij ook niet weergeven als ik over de link heen ga
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Ik zie een foutje in een eerdere post:

function hide (elem) {
document.getElementById (elem).display = 'none';
}

die functie had ik show genoemd, maar die moet hide heten. Voor de show functie:

function hide (elem) {
document.getElementById (elem).display = 'block';
}
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2006 21:08:00
Quote Anchor link
Je moet de div in eerste instantie invisible maken via je CSS.
 
Huh bla

Huh bla

28/01/2006 21:11:00
Quote Anchor link
HO!

Nu snap ik het helemaal niet meer, ik heb deze link:

<a href="" onmouseover="show('omschrijving')">klik hier voor omschrijving</a>

dit stukje css:

<style type="text/css">
<!--
#omschrijving {
position:absolute;
left:291px;
top:447px;
width:393px;
height:15px;
z-index:1;
background-color: #FFFFFF;
visibility: inherit;
}
-->
</style>

en deze layer

<div id="omschrijving">test text</div>

Wat moet ik nu doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.