welke browser?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leo

Leo

21/05/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik zoek een klein scriptje voor bovenaan me pagina wat het browser checked, en deze dan een andere style sheet geeft, ik ben namelijk nu haast klaar met firefox en ie goed te krijgen echter lukte dit niet in 1 sheet dus heb ik er maar 2 gemaakt.

Ik weet dat het script simpel is alleen ik kan er even niet op komen.

Bvd

Mvg leo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:48:29
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 12:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// Dit geeft de browset van de bezoeker weer
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
?>
 
Leo

Leo

21/05/2006 12:33:00
Quote Anchor link
ik moet dus hebben dat hij kijkt wat de gast heeft, dus IE of FireFox, als hij IE heeft selecteerd die IE.css en anders FF.css

Ik heb het vaker gezien hier op het forum..
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<SCRIPT type="text/javascript" language="Javascript">
<!--
browserName = navigator.appName
if (browserName == "Netscape") {
document.write('<link rel="stylesheet" href="htmlnn.css" type="text/css">')
}
if (browserName == "Microsoft Internet Explorer")
{
document.write('<link rel="stylesheet" href="htmlmsie.css" type="text/css">')
}
else {
document.write('<link rel="stylesheet" href="ander.css" type="text/css">')
}
// -->
</SCRIPT>


Wel met Javascript. In PHP weet ik 't even niet zo snel...
 
B a s
Beheerder

B a s

21/05/2006 12:35:00
Quote Anchor link
Misschien kun je hier ook wat mee.. :)
 
Leo

Leo

21/05/2006 12:41:00
Quote Anchor link
Moet je per see een 3e file opgeven, ik ga namelijk alleen 100% support verlenen aan IE - FireFox en miss later opera/safari (dat word weer minder gebruikt dus is minder belangrijk)

@Bas wat kan je precies met die functie? alleen kijken wat voor browser iemand heeft en wat voor systeem?
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<SCRIPT type="text/javascript" language="Javascript">
<!--
browserName = navigator.appName
if (browserName == "Microsoft Internet Explorer") {
document.write('<link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css">')
}
else {
document.write('<link rel="stylesheet" href="ff.css" type="text/css">')
}
// -->
</SCRIPT>


Vrij easy...
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 12:47:00
Quote Anchor link
het moet toch mogenlijk zijn om je site in IE en FF goed te laten draaie?
 
Leo

Leo

21/05/2006 12:49:00
Quote Anchor link
De eerste werkt iig niet en de 2e wel :) bedankt.

Kan iemand me misschien nog even helpen met dit
In ie word het wel weergeven en in Firefox niet:

.content {
width: 1000px;
height: 100%;
background: url('images/body_background.gif') repeat-y;
}

Voorbeeld: http://www.worldofzelda.com/
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
.content {
width: 1000px;
height: 100%;
background: url(images/body_background.gif) repeat-y;
}


Haakjes weghalen?
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 12:55:00
Quote Anchor link
Je hebt het over de hoogte van 100% neem ik aan?

als je iets 100% hoog wilt hebben moet je alles waar dat (.content) in zit ook 100% hoog maken.

dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div id="iets">
  <div id="nog_wat">
    <div class="content">
    </div>
  </div>
</div>

als je hier dus 'content' 100% hoog wilt hebben, dan moeten 'iets' en 'nog_wat' ook 100% hoog zijn
 
Leo

Leo

21/05/2006 13:13:00
Quote Anchor link
@Michiel, dat werkt iig niet ;)


@jordy, content valt alleen nog binnen de body en voor de rest heeft die alleen maar divs in zich..
 
Leo

Leo

21/05/2006 14:27:00
Quote Anchor link
Iemand die weet wat ik kan doen??
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.body{
height: 100%;
}

<_<
 
Leo

Leo

21/05/2006 15:12:00
Quote Anchor link
heb ik al, en de body is geen var maar gewoon de body tag
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/05/2006 15:20:00
Quote Anchor link
Je kan beter wat meer tijd steken om ervoor te zorgen dat het in IE en FF gewoon goed werkt.

Waarom die width: 1000px?
 
Leo

Leo

21/05/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Omdat het plaatje ook gewoon 1000px breed is.
Maar het lijkt het alsof hij in firefox dit nooit zal doen, ik heb al zowat alles geprobeerd kwa height en niets werkt :(

Is hier dan geen oplossing voor, want IE doet het wel gewoon goed.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/05/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dan een width meegeven? Op mijn website (www.arjaninkenia.nl) heb ik ook een achtergrond plaatje van 2000px, maar daar heb ik ook geen breedte aan meegegeven.
 
Joop

joop

21/05/2006 17:14:00
Quote Anchor link
Arjan:
Waarom zou je dan een width meegeven? Op mijn website (www.arjaninkenia.nl) heb ik ook een achtergrond plaatje van 2000px, maar daar heb ik ook geen breedte aan meegegeven.

als je height en width meegeeft weet de browser al waar alles moet komen voordat het plaatje geladen wordt. Bij veel of grote plaatjes moet je dit zeker doen
 
Frank -

Frank -

21/05/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Ontwerp je site voor een Mozilla-browser (Firefox, Opera, Safari, etc.) en ga dan de gekke fratsen voor IE in je css opnemen. Eerst bouwen voor IE maakt het vrijwel onmogelijk om de boel in Mozilla aan de praat te krijgen.

Mozilla-browsers zijn overigens niet helemaal gelijk aan elkaar. Ik heb tevens begrepen dat Opera 1 van de beste browsers is daar wat het de meest zuivere vorm van (x)html en css rendering betreft. Ik kan het mis hebben...
 
Leo

Leo

21/05/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Maar het maakt niet uit of ik nu met IE begin of met firefox, het enigste is dat die achtergrond niet werkt in firefox en firefox sommige margins en paddings negeert :S

En ik ben hem nu juist goed aan het maken voor mozilla, alleen aan 10x aan te horen dat ik het andersom moet doen schiet ik dus niets mee op.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.