Welke muziek tijdens programmeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/09/2010 22:09:41
Quote Anchor link
Ik luister meestal Prodigy, naar sta open voor nieuwe dingen.

Laat me weten wat jij luistert als je diep in de code zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:47:20
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

04/09/2010 22:14:24
Quote Anchor link
Hey, ik ook!
Pendulum, The Prodigy.. Vaak elektronische muziek terwijl ik eigenlijk meer iemand ben die naar Sum 41, blink-182, Sugarcult, Billy Talent, A Day To Remember etc luisterd.
 

04/09/2010 22:37:12
Quote Anchor link
Gewoon wat musicbee voorschotelt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/09/2010 22:53:01
Quote Anchor link
ik neem grooveshark en luister dan gewoon naar de populaire nummers.
 
Niek s

niek s

04/09/2010 22:58:21
Quote Anchor link
538 Party, dat is een combo van:
- Electronisch (bv Swedish House Maffia, die nieuwe is echt goed)
- Apres Ski
- Carnaval

Gewoon het beste dus.
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2010 22:59:31
Quote Anchor link
Alle nieuwe muziek
swedish house maffia, katy perry, owl city, ..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

04/09/2010 23:01:05
Quote Anchor link
KATY PERRY?
Fail :p
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2010 23:01:36
Quote Anchor link
Ja XD
 
Synaps Framework

Synaps Framework

04/09/2010 23:10:26
Quote Anchor link
Kadaverrap
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/09/2010 23:19:50
Quote Anchor link
Meestal staat gewoon de radio aan. Q-Music, Fresh FM, Decibel of wat dan ook...
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

05/09/2010 01:52:45
Quote Anchor link
Op dit moment "The Nosebleed section", het nieuwe album van Eminem, een nummertje of wat van Buckethead, One X (album) van Three Days Grace, of wat dubstep van youtube. Nogal verschillend ja :P
Gewijzigd op 05/09/2010 01:53:05 door SilverWolf NL
 
Jens V

Jens V

05/09/2010 08:42:26
Quote Anchor link
Als de radio op staat, studio brussel. Anders placebo, linkin park, florence + the machine. Dat soort:) soms ook wel dj-sets. Dat laatste kan leuk zijn als je lang ggeen zin hebt om te kijken welke muziek op te zetten:)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/09/2010 09:48:17
Quote Anchor link
Ik luister vaak via Itunes naar Jazz of Blues, verder vooral 3 inches of blood, equlibrium, volbeat etc.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/09/2010 10:33:11
Quote Anchor link
Foo Fighters, Blink 182, Sum 41, Linkin Park, The Offspring, Greenday, Reel Big Fish, NoFX, MXPX.
En nog veel meer,, ook vaak Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC en dat soort wat oudere muziek.
 
Chris -

Chris -

06/09/2010 13:24:36
Quote Anchor link
FatBoy Slim de laatste tijd, afwisselend Diggy Dex, en tussendoor wat remixes... Prodigy, Dire Straits, Santana, Top 40, Tiesto, House, Air, David Guetta, Dirty Vegas, In Da Club, Ministry of house, UB40.. Heel verschillend dus ;-)
 
Veur Heur

Veur Heur

06/09/2010 13:26:38
Quote Anchor link
Q
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/09/2010 15:42:24
Quote Anchor link
@Nico, Silverwolf, Paradox Goede muziek smaak en dan vooral Three Days Grace en Billy Talent! (Billy Talent ook erg leuk live!)

Verder Iron Maider, Metallica, Dropkick Murphy's, Scrum, Floggy Molly etc etc!
 
- -

- -

06/09/2010 17:38:13
Quote Anchor link
Vaak luister ik muziek uit mijn eigen bibliotheek, zoals Coldplay, Muse, Moby en nog wat andere namen. Maar als ik echt goed bezig wil zet ik een stream van een psycho-trance webradio op (vroeger Philosomatika, maar sinds die verdwenen is Chromanova). Daarmee ben ik direct een stuk productiever :-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/09/2010 18:31:52
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 05/09/2010 09:48:17:
Ik luister vaak via Itunes naar Jazz of Blues

Nico Kaag op 05/09/2010 10:33:11:
ook vaak Pink Floyd, Led Zeppelin en dat soort wat oudere muziek.

Chris Horeweg op 06/09/2010 13:24:36:
en tussendoor wat remixes... Dire Straits, Santana, Top 40, Tiesto, House

Dat dus. :)
En Lounge, Alan Parsons Project, Eric Clapton, U2, RDM, Beukplaat en Blof. :)
En nog veel meer! Zet eigenlijk elke dag wel wat anders aan, maar bovenstaande hebben de voorkeur.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 18:34:01
Quote Anchor link
Teringherrie. :P
 
Niek s

niek s

06/09/2010 19:08:40
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 06/09/2010 18:34:01:
Teringherrie. :P


Bek dicht.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.