Welke muziek tijdens programmeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/09/2010 22:09:41
Quote Anchor link
Ik luister meestal Prodigy, naar sta open voor nieuwe dingen.

Laat me weten wat jij luistert als je diep in de code zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:43:12
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

04/09/2010 22:14:24
Quote Anchor link
Hey, ik ook!
Pendulum, The Prodigy.. Vaak elektronische muziek terwijl ik eigenlijk meer iemand ben die naar Sum 41, blink-182, Sugarcult, Billy Talent, A Day To Remember etc luisterd.
 

04/09/2010 22:37:12
Quote Anchor link
Gewoon wat musicbee voorschotelt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/09/2010 22:53:01
Quote Anchor link
ik neem grooveshark en luister dan gewoon naar de populaire nummers.
 
Niek s

niek s

04/09/2010 22:58:21
Quote Anchor link
538 Party, dat is een combo van:
- Electronisch (bv Swedish House Maffia, die nieuwe is echt goed)
- Apres Ski
- Carnaval

Gewoon het beste dus.
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2010 22:59:31
Quote Anchor link
Alle nieuwe muziek
swedish house maffia, katy perry, owl city, ..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

04/09/2010 23:01:05
Quote Anchor link
KATY PERRY?
Fail :p
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2010 23:01:36
Quote Anchor link
Ja XD
 
Synaps Framework

Synaps Framework

04/09/2010 23:10:26
Quote Anchor link
Kadaverrap
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/09/2010 23:19:50
Quote Anchor link
Meestal staat gewoon de radio aan. Q-Music, Fresh FM, Decibel of wat dan ook...
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

05/09/2010 01:52:45
Quote Anchor link
Op dit moment "The Nosebleed section", het nieuwe album van Eminem, een nummertje of wat van Buckethead, One X (album) van Three Days Grace, of wat dubstep van youtube. Nogal verschillend ja :P
Gewijzigd op 05/09/2010 01:53:05 door SilverWolf NL
 
Jens V

Jens V

05/09/2010 08:42:26
Quote Anchor link
Als de radio op staat, studio brussel. Anders placebo, linkin park, florence + the machine. Dat soort:) soms ook wel dj-sets. Dat laatste kan leuk zijn als je lang ggeen zin hebt om te kijken welke muziek op te zetten:)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/09/2010 09:48:17
Quote Anchor link
Ik luister vaak via Itunes naar Jazz of Blues, verder vooral 3 inches of blood, equlibrium, volbeat etc.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/09/2010 10:33:11
Quote Anchor link
Foo Fighters, Blink 182, Sum 41, Linkin Park, The Offspring, Greenday, Reel Big Fish, NoFX, MXPX.
En nog veel meer,, ook vaak Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC en dat soort wat oudere muziek.
 
Chris -

Chris -

06/09/2010 13:24:36
Quote Anchor link
FatBoy Slim de laatste tijd, afwisselend Diggy Dex, en tussendoor wat remixes... Prodigy, Dire Straits, Santana, Top 40, Tiesto, House, Air, David Guetta, Dirty Vegas, In Da Club, Ministry of house, UB40.. Heel verschillend dus ;-)
 
Veur Heur

Veur Heur

06/09/2010 13:26:38
Quote Anchor link
Q
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/09/2010 15:42:24
Quote Anchor link
@Nico, Silverwolf, Paradox Goede muziek smaak en dan vooral Three Days Grace en Billy Talent! (Billy Talent ook erg leuk live!)

Verder Iron Maider, Metallica, Dropkick Murphy's, Scrum, Floggy Molly etc etc!
 
- -

- -

06/09/2010 17:38:13
Quote Anchor link
Vaak luister ik muziek uit mijn eigen bibliotheek, zoals Coldplay, Muse, Moby en nog wat andere namen. Maar als ik echt goed bezig wil zet ik een stream van een psycho-trance webradio op (vroeger Philosomatika, maar sinds die verdwenen is Chromanova). Daarmee ben ik direct een stuk productiever :-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/09/2010 18:31:52
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 05/09/2010 09:48:17:
Ik luister vaak via Itunes naar Jazz of Blues

Nico Kaag op 05/09/2010 10:33:11:
ook vaak Pink Floyd, Led Zeppelin en dat soort wat oudere muziek.

Chris Horeweg op 06/09/2010 13:24:36:
en tussendoor wat remixes... Dire Straits, Santana, Top 40, Tiesto, House

Dat dus. :)
En Lounge, Alan Parsons Project, Eric Clapton, U2, RDM, Beukplaat en Blof. :)
En nog veel meer! Zet eigenlijk elke dag wel wat anders aan, maar bovenstaande hebben de voorkeur.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 18:34:01
Quote Anchor link
Teringherrie. :P
 
Niek s

niek s

06/09/2010 19:08:40
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 06/09/2010 18:34:01:
Teringherrie. :P


Bek dicht.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.