Welke muziek tijdens programmeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

05/10/2010 19:46:23
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 05/10/2010 19:08:58:
Quote:
Hardcode is een beetje op de tafels beuken niet meer en niet minder.

Haha, nu zie ik het echt voor me: Angerfist zit even op ikea tafels te rammen.. Haha..:)


Het zit soms wel in clips verwerkt (vind ik):
Nachtmahr - Deus Ex Machina
Laibach - Tanz mit laibach
Rammstein - Links 2-3-4
Pink Floyd - Another Brick in the Wall
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:12:40
 
Niels K

Niels K

05/10/2010 20:52:27
Quote Anchor link
Sinds wanneer is rammstein hardcore?
 

05/10/2010 20:57:34
Quote Anchor link
Oh, dat hardcore was me helemaal ontglipt, het ging mij om die
Afbeelding
(verdomd dure ikea tafel), dat zag ik zegmaar voor me.. In een aantal clips.
Eigenlijk geen van bovenstaande is hardcore denk ik...
(Pink floyd al helemaal niet... We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
)
 
Niels K

Niels K

05/10/2010 20:59:05
Quote Anchor link
inderdaad:)
 
Moe BE

Moe BE

08/10/2010 08:41:02
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 05/10/2010 16:58:00:
Moe BE op 27/09/2010 10:19:05:
Geef mij maar: Metal, Hardcore, Punk, Hardrock, Emocore. Zo lang er maar stevig guitaarwerk in zit.


Sinds wanneer zit er in Hardcode gitaar werk?

Hardcode is een beetje op de tafels beuken niet meer en niet minder.

Wat betreft Emocore: ik zou zeggen 'Bring me the Horizon'..


Ik heb het hier wel over goeie hardcore en niet zo van die klakskes muziek.
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

10/10/2010 01:43:25
Quote Anchor link
http://gamebuster.tweakblogs.net/blog/5193/een-muziekfabriek-uit-canada.html

Hier had ik gepost over mijn recente ontdekking. Prachtige electronische muziek van allerlei genres, allemaal door 1 gast. Vele albums zijn gratis, anderen kosten een paar dollar.

In de bovenstaande post staan enkele voorbeelden van zijn nummers, allemaal gevuld met ("legale") download links en naam van album.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 15:32:14
Quote Anchor link
op stage luisteren we gewoon naar radio veronica, verder luister ik naar nightwish,within temptation, delain, soms wat epica , verder gewoon mettalica, linkin park , pink floyd en nickelback sinds kort. en alles wat daar op lijkt eigenlijk, wat weer uit komt op radio veronica :p btw 6 maart 2011 within temptation in de oosterpoort in groningen , toevallig meer mensen die heen gaan?
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 20:26:30
Quote Anchor link
Toch even dit topic omhoog schoppen :)

Uit ervaring kan ik zeggen dat alleen muziek tijdens het programmeren/ontwerpen het beste werkt, de talks van de dj leiden nogal af. Daarom luister ik altijd Pro FM of muziek vanuit mijn eigen collectie; (Dirty) House, Dance, Hits top40.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/09/2011 20:35:24
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 21:22:25
Quote Anchor link
Sorry, dat vindt ik dan weer geen goede productie ;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/09/2011 21:24:18
Quote Anchor link
Dit is meer mijn smaak: youtubeyoutube
 
- SanThe -

- SanThe -

04/09/2011 21:43:12
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 04/09/2011 21:24:18:
Dit is meer mijn smaak: youtubeyoutube


Kijk, dat begint ergens op te lijken.
 
Jasper DS

Jasper DS

04/09/2011 22:55:24
Quote Anchor link


+ google eens op the Kinks
 
Gerhard l

gerhard l

08/09/2011 20:33:15
Quote Anchor link
http://www.youtube.com/watch?v=XHEFbX81XWQ

radio 538, q-music, slamfm maar vaak lullen die presentatoren te veel, dan zoek ik youtube af naar wat hiphop.
Gewijzigd op 08/09/2011 20:33:41 door gerhard l
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/09/2011 22:27:38
Quote Anchor link
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!
 
Jasper DS

Jasper DS

08/09/2011 22:28:34
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 08/09/2011 22:27:38:
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!


+1 =D
 
- SanThe -

- SanThe -

08/09/2011 22:55:46
Quote Anchor link
PHP Jasper op 08/09/2011 22:28:34:
Tobias Tobias op 08/09/2011 22:27:38:
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!


+1 =D


+1
 
Gerhard l

gerhard l

08/09/2011 22:58:36
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/09/2011 22:55:46:
PHP Jasper op 08/09/2011 22:28:34:
Tobias Tobias op 08/09/2011 22:27:38:
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!


+1 =D


+1


Zijn er wel mensen die dit soort muziek zonder sarcasme leuk vinden?
Aan de views zal het niet liggen ;p
 
- SanThe -

- SanThe -

08/09/2011 23:00:48
Quote Anchor link
@Gerhard: Was niet persoonlijk naar jou gericht hoor.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

09/09/2011 08:49:21
Quote Anchor link
@gehrard: Niks persoonlijk, ik had het over de 'artiest' in de youtube
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.