Welke muziek tijdens programmeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

05/10/2010 19:46:23
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 05/10/2010 19:08:58:
Quote:
Hardcode is een beetje op de tafels beuken niet meer en niet minder.

Haha, nu zie ik het echt voor me: Angerfist zit even op ikea tafels te rammen.. Haha..:)


Het zit soms wel in clips verwerkt (vind ik):
Nachtmahr - Deus Ex Machina
Laibach - Tanz mit laibach
Rammstein - Links 2-3-4
Pink Floyd - Another Brick in the Wall
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:09:06
 
Niels K

Niels K

05/10/2010 20:52:27
Quote Anchor link
Sinds wanneer is rammstein hardcore?
 

05/10/2010 20:57:34
Quote Anchor link
Oh, dat hardcore was me helemaal ontglipt, het ging mij om die
Afbeelding
(verdomd dure ikea tafel), dat zag ik zegmaar voor me.. In een aantal clips.
Eigenlijk geen van bovenstaande is hardcore denk ik...
(Pink floyd al helemaal niet... We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
)
 
Niels K

Niels K

05/10/2010 20:59:05
Quote Anchor link
inderdaad:)
 
Moe BE

Moe BE

08/10/2010 08:41:02
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 05/10/2010 16:58:00:
Moe BE op 27/09/2010 10:19:05:
Geef mij maar: Metal, Hardcore, Punk, Hardrock, Emocore. Zo lang er maar stevig guitaarwerk in zit.


Sinds wanneer zit er in Hardcode gitaar werk?

Hardcode is een beetje op de tafels beuken niet meer en niet minder.

Wat betreft Emocore: ik zou zeggen 'Bring me the Horizon'..


Ik heb het hier wel over goeie hardcore en niet zo van die klakskes muziek.
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

10/10/2010 01:43:25
Quote Anchor link
http://gamebuster.tweakblogs.net/blog/5193/een-muziekfabriek-uit-canada.html

Hier had ik gepost over mijn recente ontdekking. Prachtige electronische muziek van allerlei genres, allemaal door 1 gast. Vele albums zijn gratis, anderen kosten een paar dollar.

In de bovenstaande post staan enkele voorbeelden van zijn nummers, allemaal gevuld met ("legale") download links en naam van album.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 15:32:14
Quote Anchor link
op stage luisteren we gewoon naar radio veronica, verder luister ik naar nightwish,within temptation, delain, soms wat epica , verder gewoon mettalica, linkin park , pink floyd en nickelback sinds kort. en alles wat daar op lijkt eigenlijk, wat weer uit komt op radio veronica :p btw 6 maart 2011 within temptation in de oosterpoort in groningen , toevallig meer mensen die heen gaan?
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 20:26:30
Quote Anchor link
Toch even dit topic omhoog schoppen :)

Uit ervaring kan ik zeggen dat alleen muziek tijdens het programmeren/ontwerpen het beste werkt, de talks van de dj leiden nogal af. Daarom luister ik altijd Pro FM of muziek vanuit mijn eigen collectie; (Dirty) House, Dance, Hits top40.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/09/2011 20:35:24
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/09/2011 21:22:25
Quote Anchor link
Sorry, dat vindt ik dan weer geen goede productie ;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/09/2011 21:24:18
Quote Anchor link
Dit is meer mijn smaak: youtubeyoutube
 
- SanThe -

- SanThe -

04/09/2011 21:43:12
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 04/09/2011 21:24:18:
Dit is meer mijn smaak: youtubeyoutube


Kijk, dat begint ergens op te lijken.
 
Jasper DS

Jasper DS

04/09/2011 22:55:24
Quote Anchor link


+ google eens op the Kinks
 
Gerhard l

gerhard l

08/09/2011 20:33:15
Quote Anchor link
http://www.youtube.com/watch?v=XHEFbX81XWQ

radio 538, q-music, slamfm maar vaak lullen die presentatoren te veel, dan zoek ik youtube af naar wat hiphop.
Gewijzigd op 08/09/2011 20:33:41 door gerhard l
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/09/2011 22:27:38
Quote Anchor link
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!
 
Jasper DS

Jasper DS

08/09/2011 22:28:34
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 08/09/2011 22:27:38:
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!


+1 =D
 
- SanThe -

- SanThe -

08/09/2011 22:55:46
Quote Anchor link
PHP Jasper op 08/09/2011 22:28:34:
Tobias Tobias op 08/09/2011 22:27:38:
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!


+1 =D


+1
 
Gerhard l

gerhard l

08/09/2011 22:58:36
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/09/2011 22:55:46:
PHP Jasper op 08/09/2011 22:28:34:
Tobias Tobias op 08/09/2011 22:27:38:
Gerhard l op 08/09/2011 20:33:15:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
Ga van mijn planeet!!!


+1 =D


+1


Zijn er wel mensen die dit soort muziek zonder sarcasme leuk vinden?
Aan de views zal het niet liggen ;p
 
- SanThe -

- SanThe -

08/09/2011 23:00:48
Quote Anchor link
@Gerhard: Was niet persoonlijk naar jou gericht hoor.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

09/09/2011 08:49:21
Quote Anchor link
@gehrard: Niks persoonlijk, ik had het over de 'artiest' in de youtube
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.