Welke software gebruiken jullie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

21/03/2012 10:38:08
Quote Anchor link
Ik was eigenlijk wel benieuwd naar welke software jullie gebruiken voor bijv. designen & simpel HTML scripten enzo.. Want ik gebruik nu een of ander simpel (prut-)programma en wil het toch wel wat professioneler aanpakken..

Dus, wat gebruiken jullie?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:49:47
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

21/03/2012 10:54:23
Quote Anchor link
ik gebruik PhpED, ik gebruik er lang niet alle helpende functie van maar gewoon als text editor vindt ik hem al goed
 
Roel -

Roel -

21/03/2012 11:03:14
Quote Anchor link
Voorheen gebruikte ik altijd Notepad2, maar ik ben sinds kort overgestapt op Notepad++ omdat ik deze op school en stage ook gebruik.
 
Pim -

Pim -

21/03/2012 11:05:34
Quote Anchor link
Ik gebruik voor PHP NetBeans IDE. Goede integratie met PHPUnit en XDebug en werkt redelijk met Git samen. Voor HTML vaak notepad++, maar daar zijn vast betere alternatieven voor.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 11:05:51
Quote Anchor link
conText
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

21/03/2012 11:08:45
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties :) Ik zal die programma's allemaal is bekijken..
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2012 11:17:53
Quote Anchor link
Crimson Editor.
 
Wouter J

Wouter J

21/03/2012 11:28:29
Quote Anchor link
Ik hou nooit van die overgrote editors waarvan je de helft niet kent. Daarom gebruik ik altijd InType (simpel, light-weight, maar toch met handige functies) en Vim (werkt alleen met toetsenbord, zonder muis. Zeer uitgebreid systeem erachter, editor zelf zeer minimaal).
Voor designen gebruik ik natuurlijk Photoshop.

Als Version Control System gebruik ik GIT en als localhost wamp. Verder ben ik alpha-alpha-alpha tester van LiveReload op windows. Binnenkort komt hij in stable versie en dan wordt het een zeer handige tool.

Als CSS preprocessor gebruik ik Stylus. Als browser natuurlijk Chrome.

Visual Paradigm voor het tekenen van UML diagrammen en FileZilla als FTP programma.

Mocht ik eens in een vreemde bui C# willen scripten dan heb ik hier ook Visual Studio C# staan.
Gewijzigd op 21/03/2012 11:39:21 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 12:04:09
Quote Anchor link
scripten: sublimetext2
localhost: wamp
design: photoshop
ftp: filezilla
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 12:06:15
Quote Anchor link
scripten: conText
localhost: Xampp
Design: Realworldpaint.com
ftp: Filezilla
 
Pim -

Pim -

21/03/2012 12:10:17
Quote Anchor link
Realworldpaint.com?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 13:07:10
Quote Anchor link
Pim - op 21/03/2012 12:10:17:
Realworldpaint.com?


jah... paint maar dan met extra opties... het is gratis en past op usb stick... het is namelijk portable
 
Php knipper

php knipper

21/03/2012 13:23:30
Quote Anchor link
scripten : dsv php editor
uploader : filezilla
 
Erwin H

Erwin H

21/03/2012 18:49:13
Quote Anchor link
editor: HAPedit
(hoewel ik al een tijdje zoek naar vervanging. De bugs beginnen me te irriteren en helemaal het feit dat Javascript niet in de code explorer zit waardoor ik me continu wezenloos zoek naar functies)

verder filezilla, firefox met firebug en gewoon de command line tool van MySQL, zoveel relaxter dan phpmyadmin.

@Wouter heb jij ook een editor voor stylus? Sinds kort gebruik ik dat ook, alleen mis ik een beetje een editor ervoor (dus met kleurtjes etc).
 
Bram w

bram w

21/03/2012 20:07:01
Quote Anchor link
scripten: gedit -> lekker snel ;)
localhost: lamp
ftp/sftp/ssh:nautilus

Lekker zonder ide :).
 
Maikel  B

Maikel B

21/03/2012 21:13:51
Quote Anchor link
Scripten: PHPed
Designen: Photoshop
 
Bart V B

Bart V B

21/03/2012 21:49:37
Quote Anchor link
Ook hier wil ik wel eens van smaak veranderen.
Voor php: php netbeans ide.
Maar ook Kate, nano.

Filezilla voor ftp.
Uhm...

Om lokaal te testen heb ik een LAMP omgeving draaien.
Ook heb ik een web2py (python) omgeving draaien, om van te leren.
Web2py heeft een eigen editor ingebouwd die ik op dit moment gebruik.
Maar kan ook met Kate.

Designen doe ik eigenlijk niet meer zoveel, eigenlijk meer regels code schrijven.:)

EDIT alles trouwens in een linux (ubuntu) omgeving.
Dus geen windows.
Gewijzigd op 21/03/2012 21:50:43 door Bart V B
 
Koen Hollander

Koen Hollander

21/03/2012 22:36:13
Quote Anchor link
ftp: filezilla
localhost: xampp, maar ga over op wamp
html/php: notepad
 
Jaron T

Jaron T

21/03/2012 22:41:13
Quote Anchor link
netbeans
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

21/03/2012 22:45:28
Quote Anchor link
ftp: FireFTP (Firefox add-on)
localhost: WAMP
scripting: Dreamweaver,notepad++
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/03/2012 00:30:36
Quote Anchor link
FTP: FileZilla
Design: Photoshop, Illustrator, Indesign, Flash (complete adobe pakket eigenlijk)
Programmeren: Notepad++;
Browser: Firefox met diverse plugins
Testomgeving: Wamp
Gewijzigd op 22/03/2012 00:30:51 door Joakim Broden
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.