werkt dit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 14:31:00
Quote Anchor link
werkt dit

als de datum is verstreken word de database automatisch geleegd en zal gastenboek worden weergegeven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($var_duur['eind'] > $row_now['NOW()']){
include('gastenboek.php');
elseif ($sql = 'TRUNCATE TABLE `Admin_onderhoud`';)
}
else{
include('onderhoud.php');
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:24:40
 
W W

W W

21/12/2007 14:39:00
Quote Anchor link
Is de vraag werkt dit?

Probeer het zou ik zeggen :)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/12/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Nee dat werkt niet tenzij je een array element hebt dat NOW() heet
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 14:41:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dat willen? Ik gooi nooit data weg en er staat mij helemaal niks in de weg. Een database kan echt wel een paar TB aan data opslaan, mocht je genoeg hd's tot je beschikking hebben....

TRUNCATE gebruik je hooguit om testdata weg te gooien, verder gebruik je dit nooit en te nimmer. Wanneer dit in een PHP-script staat, ben je fout bezig, neem je onnodig veel risico's. Het is een hele rare en onveilige constructie.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 14:47:00
Quote Anchor link
oke dan zal ik het even aanpassen.





ik krijg een foutmelding:

Notice: Undefined variable: var_duur in /home/weesenbeek/domains/weesenbeek.nl/public_html/gastenboek/index.php on line 1187668352


het gaat erom dat de waardes als het geplande onderhoud is verlopen verwijderd worden zodat je doorverwezen word naar de uiteindelijke pagina

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php virtual('/gastenboek/Connections/gastenboek.php');
if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{

  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;

  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

  switch ($theType) {
    case
"text":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;    
    case
"long":
    case
"int":
      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"double":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";
      break;
    case
"date":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;
    case
"defined":
      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
      break;
  }

  return $theValue;
}
}


mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_onderhoud = "SELECT DATEDIFF(eind,NOW())AS verschil FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$onderhoud = mysql_query($query_onderhoud, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_onderhoud = mysql_fetch_assoc($onderhoud);
$totalRows_onderhoud = mysql_num_rows($onderhoud);

mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_duur = "SELECT * FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$duur = mysql_query($query_duur, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_duur = mysql_fetch_assoc($duur);
$totalRows_duur = mysql_num_rows($duur);

mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_now = "SELECT NOW() FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$now = mysql_query($query_now, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_now = mysql_fetch_assoc($now);
$totalRows_now = mysql_num_rows($now);
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<?php
// Turn off all error reporting
error_reporting(1);

// Report simple running errors
error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);

// Reporting E_NOTICE can be good too (to report uninitialized
// variables or catch variable name misspellings ...)

error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE);

// Report all errors except E_NOTICE
// This is the default value set in php.ini

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

// Report all PHP errors (bitwise 63 may be used in PHP 3)
error_reporting(E_ALL);

// Same as error_reporting(E_ALL);
ini_set('error_reporting', E_ALL);
?>

<?php
if($var_duur['eind'] > $row_now['NOW()']){
    include('gastenboek.php');
         if ($sql = 'TRUNCATE TABLE `Adminonderhoud`'){
}
else{
include('onderhoud.php');
}
}

?>


<?php
mysql_free_result($onderhoud);
mysql_free_result($duur);
mysql_free_result($now);
?>

</body>
</html>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 14:49:00
Quote Anchor link
Waarom roep je meerdere malen msyql_select_db() aan? En waarom zo vaak error_reporting()?

Waar maak je verder de variabele $var_duur aan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 14:52:00
Quote Anchor link
5x error_reporting() in je script? Alleen de laatste is nuttig, de rest is overbodig omdat deze worden overschreven met volgende instelling.

3 queries op dezelfde tabel lijkt me evenmin nodig, vraag gewoon in 1x de benodigde data op en klaar ben je.

TRUNCATE, zoals gemeld, die gooi je weg. Daar wil je echt geen risico's mee nemen.

Quote:
het gaat erom dat de waardes als het geplande onderhoud is verlopen verwijderd worden zodat je doorverwezen word naar de uiteindelijke pagina
Dan zorg je dat je ergens een status aanpast, die je ergens in de database hebt opgeslagen. Met een simpele UPDATE-query is dat eenvoudig en zonder onnodige risico's te realiseren.

Edit: met andere woorden: Pas zowel de database als het script als de achterliggende logica aan. Bovenstaande aanpak is vragen om (grote) problemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2007 14:52:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 21.12.2007 14:40:
Nee dat werkt niet tenzij je een array element hebt dat NOW() heet

En dit geeft altijd true.
elseif ($sql = 'TRUNCATE TABLE `Admin_onderhoud`';)
 
- -

- -

21/12/2007 14:53:00
Quote Anchor link
Laat maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 15:02:00
Quote Anchor link
wat betekend deze foutmelding

Notice: Undefined variable: var_tijd in /home/weesenbeek/domains/weesenbeek.nl/public_html/gastenboek/index.php on line 1187668352

mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_tijd = "SELECT * FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$tijd = mysql_query($query_tijd, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_tijd = mysql_fetch_assoc($tijd);
$totalRows_tijd = mysql_num_rows($tijd);

maar verder werkt het al wel eventjes nalopen het gastenboek word al weergegeven als de datum is verstreken
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 15:06:00
Quote Anchor link
Undefined variable: var_tijd

Niet-gedefineerde variabele, een variabele die niet bestaat ga jij wel gebruiken. Dat gaat dus fout.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 15:07:00
Quote Anchor link
Quote:
Undefined variable: var_tijd
Lijkt me vrij duidelijk: 'Ongedefinieerde variabele var_tijd'. Oftewel $var_tijd gebruik je ergens terwijl de variabele niet bestaat...
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 15:40:00
Quote Anchor link
hij doet het nu maar gastenboek word niet weergegeven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($row_duur['eind'] < $row_nu['nu']){
    include('gastenboek.php');
}
else{
include('onderhoud.php');
}


?>


alle benodigde bestanden staan in de zelfde map hoe kan ik dit oplossen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Krijg je een foutmelding?
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 15:54:00
Quote Anchor link
nee word niets weergegeven

zo ziet de pagina gastenboek.php eruit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

// Turn off all error reporting
error_reporting(0);

// Report simple running errors
error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);

// Reporting E_NOTICE can be good too (to report uninitialized
// variables or catch variable name misspellings ...)

error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE);

// Report all errors except E_NOTICE
// This is the default value set in php.ini

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

// Report all PHP errors (bitwise 63 may be used in PHP 3)
error_reporting(E_ALL);

// Same as error_reporting(E_ALL);
ini_set('error_reporting', E_ALL);

?>


<body>
gastenboek
</body>
</html>

[\code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door willem van weesenbeek
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 15:57:00
Quote Anchor link
Willem, waarom staat daar 5x error_reporting() en ook nog eens een ini_set? Dit kopieer je letterlijk van php.net, maar lees dan ook eens het commentaar dat erbij staat.

En het zijn voorbeelden voor verschillende instellingen! 1x error_reporting zonder die ini_set is meer dan voldoende...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 15:59:00
Quote Anchor link
En van de 5 bovenstaande instellingen, werkt er slechts eentje: de laatste.

De rest doet niks, staat alleen maar een beetje in de weg en zorgt voor onduidelijkheid. Kortom, kies 1 instelling en gooi de rest weg.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 16:08:00
Quote Anchor link
heb ik gedaan
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 16:11:00
Quote Anchor link
En dan nu verder. Nog steeds een lege pagina? Als je gastenboek.php include kan dat niet, want dan wordt sowieso die html geëchoed. Weet je dus wel zeker dat gastenboek.php geinclude wordt?
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 16:13:00
Quote Anchor link
ja als ik in de code onderhoud.php en gastenboek.php omdraai geeft hij gastenboek weer.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 16:15:00
Quote Anchor link
Dan gaat er blijkbaar in je if/else statement iets niet zoals jij het verwacht had. Er wordt dus niet voldaan aan je if-statement:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($row_duur['eind'] < $row_nu['nu'])
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.