What's wrong??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
Big-smoke

big-smoke

09/04/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Als ik dit scriptje upload zie ik gewoon het form staan maar als ik op submit druk zie ik niks ziet iemand een foutje dat ik over het hoofd zie?
VB http://dhost.info/reloadthedesign/webhulp.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<form method="post" acion=""<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>"">
<table>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Username:</font></td>
        <td><input type="text" name="name" maxlength="15"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Email:</font></td>
        <td><input type="text" name="mail"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Sex:</font></td>
        <td><select name="sex"><option name="m">M</option><option name="v">V</option></select></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Age:</font></td>
        <td><input type="text" name="age" size="7" maxlength="3"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Rank</font></td>
        <td><font face=verdana size=1>Member</font></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Password:</font></td>
        <td><input type="password" name="pass1"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>Confirm:</font></td>
        <td><input type="password" name="pass2"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><font face=verdana size=1>By checking this, i have read, understand and accept the <a href="tos">TOS</a>:</font></td>
        <td><input type="checkbox" name="agree" value="1"> <font face=verdana size=1>Agree</font></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><input type="submit" value="submit" name="submit"></td>
        <td><input type="reset" value="reset"></td>
    </tr>
</table>
</form>
<?php
if(isset($_REQUEST['submit'])){
    #->Start request + delete html and strtolower and trim
    $dead = "false";
    $message = "<font face=verdana size=1>Pleas fill in all fields correctly:<br>";
    $username = $_REQUEST['name'];
    $mail = $_REQUEST['mail'];
    $sex = $_REQUEST['sex'];
    $age = $_REQUEST['age'];
    $agree = $_REQUEST['agree'];
    $pass1 = $_REQUEST['pass1'];
    $pass2 = $_REQUEST['pass2'];
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $username = strtolower(trim(strip_tags($username)));
    $mail = trim(strip_tags($mail));
    #->End request
    $rank = 1;#1 member, 2co-admin, 3 admin, 4 banned.
    #-->Begin check.

    if($agree != "1") {
        $dead = "true";
        $message .= "You have not accepted the terms.<br>";
    }

    if(strlen($username) < 1) {
        $dead = "true";
        $message .= "Username (2-14)<br>";
    }

    if(strlen($username) >=15){
        $dead = "true";
        $message .= "Username (2-14)<br>";
    }

    if(strlen($mail) <= 5) {
        $dead = "true";
        $message .= "Email<br>";
    }

    if(!is_numeric($age)) {
        $dead = "true";
        $message .= "Enter a valid age in 8 format (<strike>eight</strike>)<br>";
    }

    if($age < 13) {
        $dead = "true";
        $message .= "Sorry, your to young try again later<br>";
    }

    if(strlen($pass1) < 6 or strlen($pass1) > 20 or $pass1 !== $pass2) {
        $dead = "true";
        $message .= "Password (6-20) or passwords does not match<br>";
    }

    
     #Create field named username
    include('connect.inc.php');
    $query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE username = '$username'");
    $result = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());
                    
        if($result == 1){
            $dead = "true";          
            $message .= "Sorry, $username is allready registred";          
        }

        
        
    #-->End check.
    #--->Start input in the DB.

    if($dead == "false") { #there must be no errors found...
        
        $pass1 = md5($pass1);
        
        $query = "INSERT INTO members(username, pass1, pass2, mail, sex, age, ip, rank) VALUES ('$username', '$pass1', '$pass2', '$mail', '$sex', '$age' '$ip','$rank')";
        if(mysql_query($query)) {
            print "<font face=verdana size=1>Welcome " . $username . ", hope you having a great time on RTD.<br>Now your a member of the main site, maybe you want to register for the forum too? <br><a href=pages/forum/profile.php?mode=register>-Register on the forum</a><br><a href=index.php>-Home</a>";
        }
else{
            mysql_error();
            mysql_errno();
        }    
    }

    #--->End input in the DB.
    #---->Error found  

    else{
        print $message;
    }

    #---->End error found    
}
# End code for register.
?>
    
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:48:18
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/04/2006 15:51:00
Quote Anchor link
if(isset($_REQUEST['submit']))

? lees je eens in met betrekking tot Super globals... Dit soort manier van programmeren was 4 jaar geleden al slecht te noemen...
 
Big-smoke

big-smoke

09/04/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Wat moet het dan zijn if($_post['submit']){??
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/04/2006 15:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

 //doe iets
}else{
 //formulier
}
?>
 
Big-smoke

big-smoke

09/04/2006 16:03:00
Quote Anchor link
He, kom je niet veel tegen. Dit is mijn eerste script waarbij mijn verouderde mannier niet werkt.

En het script doet het nog steeds niet....
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/04/2006 16:16:00
Quote Anchor link
$_REQUEST['bla'] vervangen door $_POST['bla']
 
Big-smoke

big-smoke

09/04/2006 16:24:00
Quote Anchor link
werkt nog niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/04/2006 16:37:00
Quote Anchor link
Zet eens bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Fabian Tack

Fabian Tack

09/04/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Arjan, Ik gebruik nu die formule, maar nu krijg ik altijd de fout dat ik niet ingelogd ben, terwijl ik alles uitroep van de DB uit!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

include("data.inc.php");
$global_dbh = mysql_connect($hostname, $username, $password);
mysql_select_db($db, $global_dbh);
$tusername = $_POST[username];
$tpassword = $_POST[password];
$query = "SELECT password FROM users WHERE username = '$tusername'";
$result_id = mysql_query($query) or die(mysql_error($query));
$row = mysql_fetch_row($result_id);
$db_password = $row[2];

// ************************** Correcte login *******************

if($tusername != "" && $tpassword != "" && $tpassword == $db_password)
    {

    $_SESSION['login'] = "$tusername";

echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";

    }


// *************************** Foute login via loginscherm ************************

elseif($_POST[hidden] == 1)
    {

echo "U hebt iets fout gedaan! Dit kunnen de redenen zijn!<br>
» Uw Gebruikersnaam en/of wachtwoord zijn verkeerd || In dit geval, klik <a href='forget.php'>hier</a><br>
» Uw Gebruikersnaam bestaat niet<br>
» U bent verbannen<br><br>
Is niets van dit waar, meld dit dan bij de admin"
;
    }
}
else{
?>

Nu kan u hier inloggen. Vul hieronder uw gegevens in!<br><br>
<form method="post" name="formulier" action="index.php?page=login">
<table border="0">
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Gebruikersnaam:</td><td><input name="username" type="text" size="18" maxlength="20"></td></tr>
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Wachtwoord:</td><td><input name="password" type="password" size="18" maxlength="20"></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="hidden" value="1">
<input type="submit" value="Inloggen"> || <input type="reset" value="Wis Velden">
<?php
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Big-smoke

big-smoke

09/04/2006 18:47:00
Quote Anchor link
E topic dief

met die error_reporting stappelen de errors zich op
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/04/2006 18:51:00
Quote Anchor link
big-smoke:
E topic dief

met die error_reporting stappelen de errors zich op


Zie daar het probleem ;). Herschrijven die handel of opzoek gaan naar iets recenters.
 
Big-smoke

big-smoke

09/04/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Maar wrm werkt dat plots niet meer gistere werkte die dingen nog
 
Fabian Tack

Fabian Tack

09/04/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Nah, het mijne is opgelost. Heb nog een session moeten bijmaken. en hij leesde sommige dingen niet goed!
 
Big-smoke

big-smoke

14/04/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Tch raar dat ze in een php boek van 2005 nog dat soort script gebruiken niet?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.