Whear [punt] nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
- Raoul -

- Raoul -

02/01/2012 23:59:10
Quote Anchor link
Wat vinden jullie er van?
Graag kritische meningen.

www.whear.nl
Gewijzigd op 03/01/2012 10:57:04 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:55:05
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 00:21:08
Quote Anchor link
Link is altijd wel handig... (zodat we kunnen klikken)

DESIGN
- Wolkjes op achtergrond zijn overdreven 3D. Wolkjes zijn niet plat, en in de werkelijkheid zie ik nooit 3D wolkjes. Haal dat dus gewoon weg.
- Kan aan mij liggen, maar ik zie totaal geen navigatie? (alleen als ik ingelogd ben?)
- Professionele marguee bovenin vind ik onrustig. Maak hier een langere balk van, zodat je er meer tegelijk ziet en doe het iets rustiger.

SYSTEEM
- Geen registratie mail bij registratie, je gaat er maar vanuit dat de gebruiker het juiste email adres intypt en niet die van een ander?

CODE
- Plaats Content-Type meta tag altijd direct na <head>. Want IE wil dit binnen x aantal regels vanaf het doctype zien, en met en titel ertussen haal je dit niet.
- Laad JS scripts altijd vlak voor </body>, je hebt dan geen problemen met 'DOM not ready' en je pagina laadt sneller.
- Gebruik altijd een jQuery local fallback bij gebruik van CDN's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.7.1/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>
<script>window.jQuery || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery.min.js'>%3C/script>')); // jQuery local fallback naar js/libs/jquery.min.js
window.jQuery.ui || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery-ui.min.js'>%3C/script>')); // jQuery UI local fallback naar js/libs/jquery-ui.min.js

- Als je toch jQuery gebruikt, waarom dan geen jQuery Mobile voor de mobile pagina?
- Geen inline style gebruiken in je HTML, zet dit in je stylesheet
- Geen inline JS gebruiken als je jQuery tot je beschikking hebt
- Die shoutbox is eigenlijk een lijst met berichtjes. Elk berichtje is dus een lijst item, je begrijpt waar ik naartoe wil gaan dit hoort opgemaakt te worden met <ul> en <li> elementen en niet met <div>s.
- De datum hoort niet in een span tag, maar in een <date> of <time> element.

- In je CSS, mis je een global margin/padding reset voor alle elementen in de body (body *).
- Ook kan 'img a' nooit, dus haal dat maar weg.
- Titel horen in h tags. Dus ook de kleine titels onderin.

SEO
- Door shoutbox en veel te veel inline CSS is je HTML/text ratio, een belangrijk punt in SEO, heel erg laag. Want tot mindere resultaten leidt.
- Verdiep je eens in microdata. Dat is heel goed te gebruiken en de toekomst van SEO.
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:28:37
Quote Anchor link
Dankjewel voor je commentaar.

Je hebt inderdaad geen navigatie, enkel de balk als je ingelogd bent, dat is de bedoeling.

Ik wou geen enkele javascript voor de mobile page gebruiken (ook zo min mogelijk afbeeldingen), zodat het lekker snel werkt.

<date> en <time>, is dat niet HTML5?

Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Wat bedoel je met professionele marquee?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:29:40
Quote Anchor link
Is dit een (slecht) aftreksel van de voormalige blytes website of verbeeld ik mij dit? Of was jij de eigenaar van blytes?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:32:13
Quote Anchor link
Daar zat ik nou net aan te denken. Iets staat me ervan bij dat de Blytes-code overgenomen is.
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:34:45
Quote Anchor link
De layout en het logo doet mij er ook sterk aan denken. google maar eens naar afbeeldingen met de naam blytes....

Om verwarring te voorkomen is het verstandig om een eventuele overname van de website of delen daarvan te vermelden .
Gewijzigd op 03/01/2012 00:36:40 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:40:10
Quote Anchor link
Ik snap niet wat er nu lijkt op Blytes.
Misschien de achtergrond?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:42:23
Quote Anchor link
En het logo.... en de indeling... het is niet erg als je blytes als inspiratiebron hebt gebruikt maar geef het dan op zn minst aan om geen argwaan te wekken.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:42:52 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:51:23
Quote Anchor link
Indeling is totaal niet als Blytes, vind ik zelf.
Enneh, het logo is gewoon een font; Sketch Block ITC.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 08:28:55
Quote Anchor link
Internet Verslaafde:
<date> en <time>, is dat niet HTML5?

<date> bestaat niet, was een foutje. En ja <time> is een HTML5 tag. Maar dat maakt niks uit. Je pagina wordt in elk browser door de nieuwste parser gehaald en Googlerobots trekken zich helemaal niks aan van het doctype. Dus een tag uit HTML5 kun je nu al gewoon gebruiken, ookal heb je een XHTML1 doctype.

Internet Verslaafde:
Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Inderdaad, dat stijl je daarna. Je zet eerst alles op 0 en vervolgens ga je het maken zoals jij het wilt. Waarom? Omdat de browsers allemaal een eigen user agent stylesheet hebben, wat betekend dat de standaard padding per browser kan verschillen.

Internet Verslaafde:
Wat bedoel je met professionele marquee?

De shoutbox, of in elk geval zo noemde je het volgens mij, op de homepagina. Dat blauwe balkje bovenin.
 
Aad B

Aad B

03/01/2012 09:39:01
Quote Anchor link
Een opmerking over je "algemene voorwaarden", ze klinken heel erg amateuristisch en juridisch gezien is zelfs bagger. Definities zijn onvolledig. Als er iets uitgebreid te vinden is op het het net dan zijn het wel algemene voorwaarden dus ga eens op zoek bij de buren.
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2012 14:22:10
Quote Anchor link
Een paar kleine punten;
- op het forum wordt \" niet omgezet naar ".
- idem bij het registreren, zie hier
- Het is misschien mooier om de "lucht" op de achtergrond kleiner te maken en de "grond" wat meer zichtbaar te maken. dat maakt het wat minder saai.
- Inderdaad, pas de algemene voorwaarden aan. Gegevens staan er dubbel in, ik zie totaal geen overzicht en het stikt van de spelvauten.

En is er een testaccount?
 
Piet Jansen

Piet Jansen

03/01/2012 14:45:23
Quote Anchor link
Leuk, maar lijkt echt teveel op Blytes. Het logo is gewoon het oude Blytes logo, de kleuren, achtergrond is gewoon zowat nagemaakt...

Voor de rest leuk...
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 14:57:12
Quote Anchor link
Logo word binnenkort aangepast :)
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2012 14:59:04
Quote Anchor link
Kijk even naar het verschil tussen "jou" en "jouw". Het is "jouw auto", maar "die auto is van jou". Ik zie het bijna consequent fout gaan op "jouw site".

Verder zie ik in het forum (bij de topic ondertitels) veel zinnen herhaald worden (zoals "hier zit je goed"). Probeer iets creatiever te zijn en af en toe wat andere zinnen te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.