WHERE geeft geen resultaat in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle Ruben

Jelle Ruben

12/12/2015 17:58:15
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Naar een dag puzzelen ben ik er nog niet echt uitgekomen.
Ik heb een pagina die de aantallen uit een database word gehaald. Werk helemaal naar behoren.

Zo staat er ook een string in

$sql = "SELECT COUNT(aan_food_saturday_diner) AS aantal_zat1, COUNT(aan_food_saturday_diner) * 7 AS bedrag_zat, aan_food_saturday_diner FROM aanmeldingen GROUP BY aan_food_saturday_diner ";

Werkt ook maar zou graag een selectie willen maken met WHERE.

Deze statment heb ik na FROM aanmeldingen gezet,
WHERE aan_food_saturday_diner = "Yes"

Maar krijg een server fout, dacht dat ligt vast aan de " tekens.
Deze heb ik aangepast naast ` teken (naast de 1 op de toetsenbord)

De pagina komt wel terug alleen met de melding die ik in mijn php script heb gemaakt

echo "0 results";

Ik heb voor de zekerheid de string getest in een SQL programma en daar krijg ik wel de juiste resultaat.

Mijn vraag is eigenlijk, kan iemand en natuurlijk wil iemand zeggen wat ik echt verkeerd doe en wat ik over het hoofd zie?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:32:05
 
Jan de Laet

Jan de Laet

12/12/2015 18:42:49
Quote Anchor link
Ipv ` moet je de ' nemen (op mijn toetsenbord onder de ".
 
Jelle Ruben

Jelle Ruben

12/12/2015 19:45:21
Quote Anchor link
Aha ik had idd de verkeerde te pakken.

Het werkt nu na behoren, heel erg bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.