While loop in een Query insert(??)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jayden Baarsleep

Jayden Baarsleep

19/07/2019 01:31:34
Quote Anchor link
Beste forum gebruikers,

Allereerst, ik ben geen expert op het gebied van PHP, alleen een beginneling.
Ik heb ooit eens een systeem overgenomen van een scripter, en ben momenteel bezig deze om te bouwen.

Voor het volgende zoek ik een oplossing, hopelijk kunnen jullie mij helpen.
onderstaande ?Loop? zou ik graag in een Query willen plaatsen zodat deze worden toegevoegd aan het database

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php                  $artikelen1 = Database::Query("SELECT * FROM `artikelen`");
                           while ($row4 = Database::Fetch($artikelen1))
                    {

                        $test2 = $row4["artikelkort"];
                        $test1 = Database::Safe($_POST[$test2]);
                        
                        echo  "`".$row4["artikelkort"]."` = '".$test1."',";  
}

?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php Database::Query("INSERT INTO  `Meeneemlijst` SET
                            `gebruiker` = '"
.$gebruiker."',
                            `datum` = '"
.$datum."',
                            `wagennummer` = '"
.$wagennummer."',
                            `locatie` = '"
.$locatie."'");?>


Even wat extra info over wat ik graag zou willen,
dit script zal dienen als form, er wordt een lijst in gevuld met vragen, de vragen worden uit het database gehaald.
De vragen staan al in het database onder :artikelen.

Ik hoop zo duidelijk genoeg te zijn, en hopelijk heeft iemand een oplossing..

Met vriendelijke groet,
Jayden.

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 19/07/2019 15:11:19 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:41:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2019 01:38:57
Quote Anchor link
Wil je alle artikelen opslaan in je meeneemlijst?

PS: we hebben ook code-tags voor scripts.
 
Jayden Baarsleep

Jayden Baarsleep

19/07/2019 12:30:43
Quote Anchor link
Ja ik zou graag dat uiteindelijk alle artikelen worden ingevoerd in de meeneemlijst.

en mocht ik tussen door een artikel willen toevoegen, deze in een volgende meeneemlijst mee worden genomen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2019 15:14:15
Quote Anchor link
Dan moet je nog een INSERT INTO inbouwen, waarmee je jouw Meeneemlijst volt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.