while lus fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Viktor

Viktor

02/02/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Als ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$select
= "SELECT * FROM blabla (blabla) VALUES (blabla) LIMIT 0,15";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($query){
echo $rij['blabla'];
}

echo "hoi";
?>

doe dan krijg ik echo met 'hoi' niet te zien, hoe kan ik er voor zorgen dat ik die wel te zien krijg?
Gewijzigd op 02/02/2006 20:59:00 door Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:35:29
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Krijg je wel iets te zien?
Want die Query klopt niet helemaal

$query = "SELECT * FROM blabla LIMIT 0,15";
$res=mysql_query($query);
while ($rij = mysql_fetch_array($res)
{
echo $rij['blabla'];
}

dit gaat trouwens nog alleen werken als blabla een veld is in de table blabla
Mij is BTW altijd verteld de velden in een table niet dezelfde naam te geven als de DB of de table
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:15:00
Quote Anchor link
Weet ik, een beetje snel neergezet hier.
blabla is ook maar een voorbeeldje en die query is ook fout.
Maar daar gaat het niet om want ik krijg die 'hoi' niet te zien.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:19:00
Quote Anchor link
dan blijf ik bij mijn eerste vraag: krijg je wel iets te zien?
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
die $rij['blabla']; krijg ik wel te zien, maar hoi niet.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Probeer de volgende code eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))    
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:55:00
Quote Anchor link
@ Burdy volgens mij voert hij de Query niet eens uit dus zal wat jij voorstelt een foutmelding opleveren
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:56:00
Quote Anchor link
Waarom zou die het volgens jou niet doen, hij haalt gewoon records op hoor :S.
@ burdy, sorry voor mijn slordig gescript hier, het moest allemaal effe snel.

Het staat nu allemaal goed...
Maar voor de duidelijkheid, zo hoe het nu staat doet hij het niet.
Gewijzigd op 02/02/2006 21:00:00 door Viktor
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:00:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
@ Burdy volgens mij voert hij de Query niet eens uit dus zal wat jij voorstelt een foutmelding opleveren

@ Klaasjan: Klopt! Die query heb ik maar weggelaten, daar ging het, geloof ik, ook niet om.
De while-loop daarentegen bevatte nogal wat foutjes, dus die heb ik verbeterd.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Viktor:
Het staat nu allemaal goed...
Maar voor de duidelijkheid, zo hoe het nu staat doet hij het niet.

Post de code dan nog eens.
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$select
= "SELECT * FROM blabla (blabla) VALUES (blabla) LIMIT 0,15";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($query){
echo $rij['blabla'];
}

echo "hoi";
?>
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Nog niet goed, he?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while ($rij = mysql_fetch_array($query) or die(mysql_error())){
?>

zo staat he in mijn script.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:12:00
Quote Anchor link
Of je dat zo kunt gebruiken weet ik niet.
Maak er dan in ieder geval het volgende van.
Dan staan in ieder geval de haakjes weer goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query)) or die(mysql_error()) {
?>
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

02/02/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Volgens mij werkt dat niet hoor :s
Probeer eens zonder.
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Ok, gedaan.
Ik had wel een andere manier dat was zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rij
= mysql_fetch_array($query);
echo $rij['blabla'];
echo 'hoi';
?>

maar zo laat 'ie' maar 1 record zien.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

02/02/2006 21:19:00
Quote Anchor link
je kan beter de "or die" bij de mysql_query zeten denk ik.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt maar 1 record omdat je nu geen WHILE-loop meer hebt.

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
Gewijzigd op 02/02/2006 21:20:00 door Burdy
 
Viktor

Viktor

03/02/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Maar met een while lus krijg ik 'hoi' weer niet te zien.
 
Viktor

Viktor

23/02/2006 19:50:00
Quote Anchor link
*zucht*
Nu heb ik weer precies hetzelfde probleem.
Wat kan ik eraan doen.
De vorige keer, wat hierboven staat deed 'ie' het opeens terwijl ik niks had gedaan :S.
wie kan me helpen... Het is precies dezelfde fout.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/02/2006 19:53:00
Quote Anchor link
post je hele script eens (muv de html)
Gewijzigd op 23/02/2006 19:53:00 door Klaasjan Boven
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.