WhkSchade.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 08:53:09
Anchor link
Website in 2018 eerst laten bouwen door PHP-programmeur. Sindsdien zelf verder gegaan en de rekenbladen 2019 t/m 2022 zelf erbij gezet. Ook tabblad WGA Schade.
Wil nu toekomstige schade in de Whk premie afdracht inzichtelijk maken maar is een heel gedoe
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 10:21:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2022 09:21:44
Anchor link
Een mooie site. Lekker overzichtelijk.
Hoewel ik wel een beetje kleur mis.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/07/2022 16:00:21
Anchor link
Op zich nette site.

Het kan nog wel veiliger: https://internet.nl/site/whkschade.nl geeft 69%

Er zijn 15 warnings en errors voor HTML5 op https://validator.w3.org

TLS-certificaat is genoeg (grade A volgens https://www.ssllabs.com/analyze.html?d=whkschade.nl)

De disclaimer is niet conform nederlandse AVG wetgeving. Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google. Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager. Stellen dat je daarvoor niet verantwoordelijk bent is niet in de haak. Het is immers jouw website die de koppelingen telkens opnieuw publiceert. Het zou voor mij een reden zijn om geen zaken te willen doen. Beter zou zijn als je een opt-in hebt, zoals bij een cookiemelding.
Gewijzigd op 26/07/2022 16:13:41 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 17:18:14
Anchor link
Dank je voor jullie reacties. Goed om te weten dat er nog wat werk te verrichten is. Ik zal de disclaimer aanpassen. Weet niet wat je bedoelt met 'Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google.' en 'Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager.'
De koppelingen naar andere websites heb ik ook (nog) niet geplaatst en acht het eigenlijk ook niet meer nodig. Ik zal dat dus verwijderen uit de disclaimer.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/07/2022 16:25:28
Anchor link
In de broncode van je site staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel='dns-prefetch' href='//fonts.googleapis.com' />
...
<link href='https://fonts.gstatic.com' crossorigin rel='preconnect' />
...
<link rel='stylesheet' id='twentyseventeen-fonts-css'  href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Libre+Franklin%3A300%2C300i%2C400%2C400i%2C600%2C600i%2C800%2C800i&#038;subset=latin%2Clatin-ext&#038;display=fallback' media='all' />

Dat is het nadeel van dat 'gratis' Wordpress, je zit meteen bij meneer Google vanuit de standaard template. En dat is niet meer in overeenstemming met AVG vandaag de dag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!-- This site uses the Google Analytics by MonsterInsights plugin v8.7.0 - Using Analytics tracking - https://www.monsterinsights.com/ -->
<script src="//www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-125840328-1"  data-cfasync="false" data-wpfc-render="false" async></script>
  .. en nog bijna 200 regels aan JavaScript van de plug-in ..

Google Tag Manager blijkt een onderdeel van Google Analytics. Net als bij het vorige is het wettelijk gezien niet meer oké. Dat komt door het sneuvelen van de VS-EU verdagen 'Safe Harbour' en 'Privacy Shield'.

Dat komt omtdat bij elk bezoek aan de website, de browser van de bezoeker ook de informatie moet ophalen bij Google. Dit weet dan vervolgens weer wie er op welk moment jouw site bezoekt, en welke pagina's bekijkt en voor hoe lang. In samenhang met de context van andere websitebezoeken en aangekochte informatie wordt dat plat-geanalyseerd buiten alle wetgeving om, omdat verwerking overal ter wereld plaats kan vinden. Daarna verkoopt Google die gegevens onder meer voor (maar niet beperkt tot) marketingdoeleinden. Dat staat zo ongeveer letterlijk in hun voorwaarden:
https://policies.google.com/
Dat is ook de reden waarom je geen Google, WhatsApp, Facebook en andere 'gratis' software mag gebruiken als je jonger bent dan 16 (in de EU) of 13 (in de VS).

In verhouding met het vorige is dit wel opmerkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name='robots' content='noindex, nofollow' />

Alsof je juist niet wilt dat je site in Google komt?

Dit soort tags zijn echt vragen om ellende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<meta name="generator" content="WordPress 6.0.1" />
<meta name="generator" content="Everest Forms 1.9.1" />

Er is een reden waarom mensen de versie van hun webserver niet willen publiceren. En dan doe je dat wel met de versie van Wordpress en de plug-ins? Klinkt als een uitnodiging voor hackers, vooral als je net een security fix achter loopt.

Beter zou je die weghalen, en vervangen voor zinvolle meta tags, zoals de meta name="keywords" en name="description".
Zie: https://www.metatags.nl/alle-meta-tags-overzicht/de-belangrijkste-meta-tags/meta-name-description/
Gewijzigd op 26/07/2022 16:32:56 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

26/07/2022 22:01:23
Anchor link
Sorry, dit gaat mij allemaal veel te ver. Dank je wel voor jullie goedbedoelde hulp maar ik was me helemaal niet bewust van dit soort zaken. Kan ik dit als leek zelf oplossen? Ik zal er induiken maar twijfel of ik hier zelf uitkomt.
Gewijzigd op 26/07/2022 22:05:27 door Pieter Aarle
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2022 22:24:03
Anchor link
HTML is eenvoudig in je theme te fixxen. Het kan zijn dat je met een security-module die generator-tag eruit kan halen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

27/07/2022 20:42:16
Anchor link
Je kan een website-bouwer inhuren, dat is vaak uurtje factuurtje. Het enige is dat je dan wel een goede moet weten te vinden. Een andere optie is een professioneel webbureau, waar je een veelvoud betaalt. Maar ook daarvoor geldt dat niet alle web bouwers privacy interessant vinden. Zelf ben ik al jaren niet meer werkzaam in dat segment, ik lever een eigen applicatie voor een select aantal klanten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/07/2022 14:38:28
Anchor link
Volgens mij zet WordPress deze generator-teksten er toch niet standaard neer?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

29/07/2022 10:39:48
Anchor link
Ik weet gelukkig niet veel van Wordpress. Ik heb ooit gekeken hoe je een eigen thema zou kunnen maken, en toen belandde ik in een soort spaghetti hel dat de codex heet. Het zou me niets verbazen als in die thema's ook de generator er standaard in komt te staan. Daarbij hoef je achter een sitenaam maar /wp-admin te tikken in de URL en je weet of het een Wordpress site is.
En Wordpress gebruikt in de standaard thema's Google lettertypen waardoor Google weet wie je site bezoekt, zonder dat veel website eigenaren weten dat ze daarmee de AVG overtreden (tenminste, als ze daar geen melding van maken en een opt-out hebben). De snelle fix is natuurlijk om dat lettertype te downloaden en vanaf je eigen server aan te bieden.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.