Whois script maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

S -

S -

25/01/2010 15:57:00
Quote Anchor link
Beste php-ers,

Ik wil een whois script maken. Ik heb dit nog nooit gedaan en weet niet echt wat er bij komt kijken. Welke methodes zijn er?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:57:30
 

25/01/2010 15:59:00
Quote Anchor link
Ik heb nog een kant-en-klaar script liggen, daarmee mag je de kat wel uit de boom kijken. Ik zal hem niet hier plaatsen, ivm de lange code. Stuur maar een PM.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/01/2010 16:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
system("whois www.phphulp.nl");
?>


Klaar :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.