wie kan helpen met criminals maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Robin .

robin .

15/01/2008 20:07:00
Quote Anchor link
hallo,.....
ik ben bezig met een crimenals maken maar het lukt me niet echt heb een beetje verstand van php en mysql ik ben het al aan het leren maar snap het nog niet
ben er al een maand mee bezig:S
please wie kan mij helpen daar mee
grzz robin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin .
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:11:20
 
Wim Mari

Wim Mari

15/01/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Als je misschien al eens een codefragment poste en vermelde wat er juist niet werkt of wat je niet lukt? Dit is imo een waardeloos topic atm...
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:11:00
Quote Anchor link
ik bedoel niet met een ding gewoon de basic of ieamnd me die kan geven op een host
 
Winston Smith

Winston Smith

15/01/2008 20:12:00
Quote Anchor link
a) Je spelt criminals verkeerd...
b) je hebt al je interpunctie aan het begin van je post op een hoop gegooid, moeten we die zelf nog gaan plaatsen in de rest van je post?
c) pas maar op met criminals hier, straks wordt je nog weggejaagd door boze leden met fakkel en riek!
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:13:00
Quote Anchor link
:S ik heb niet om dat gevraagt ik vraag of iemand een basis heeft op een host die het doet
 
Jens V

Jens V

15/01/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 15.01.2008 20:12:
a) Je spelt criminals verkeerd...
b) je hebt al je interpunctie aan het begin van je post op een hoop gegooid, moeten we die zelf nog gaan plaatsen in de rest van je post?
c) pas maar op met criminals hier, straks wordt je nog weggejaagd door boze leden met fakkel en riek!

d) haal die g*dverdomde "wie kan mij helpen" uit je titel... klinkt zo verdomme opdringerig...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jens V
 

15/01/2008 20:17:00
Quote Anchor link
robin schreef op 15.01.2008 20:07:
hallo,.....
ik ben bezig met een crimenals maken maar het lukt me niet echt heb een beetje verstand van php en mysql ik ben het al aan het leren maar snap het nog niet
ben er al een maand mee bezig:S
please wie kan mij helpen daar mee
grzz robin

Owjee, ik ben al vanaf me ~12 bezig met php, maar toch ben ik er nog niet super goed in, kan jij me helpen?
Voor niks gaat de zon op (en weer onder.)
Weet je ook wat het doel is van elke dag op school zitten?
Is jou code ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
echo "blaat, blaat blaat" if ($undefined = "jah") { echo "prut" ) ?>


Zed, Uw, Cee, Hai, Thee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:17:00
Quote Anchor link
maar ik wil ook zo snel mogelijk geholpen worden want ben al een maand bezig :S
 
Gerben G

Gerben G

15/01/2008 20:19:00
Quote Anchor link
Tegen betaling ben ik wel bereid je te helpen met criminals. Zonder betaling wens ik je veel succes met het maken van een criminals. Je kunt er natuurlijk ook altijd eentje overkopen.
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:19:00
Quote Anchor link
ik ben nog maar 14 hoor dus :S
en ben met me 13 begonen
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:20:00
Quote Anchor link
en hoeveel kost het dan?
 

15/01/2008 20:21:00
Quote Anchor link
robin schreef op 15.01.2008 20:17:
maar ik wil ook zo snel mogelijk geholpen worden want ben al een maand bezig :S

Weet je nog die links die ik in je vorige topic hebt gegeven (nee, niet die gesloten, die daarvoor)? Dat helpt ook al een stuk. En als je nou eens dat id van criminal uit je hoofd zet, je weet waarschijnlijk de antwoorden van dit topic nog...

robin schreef op 15.01.2008 20:19:
ik ben nog maar 14 hoor dus :S
en ben met me 13 begonen

Oefening baart kunst. Je kunt het niet zomaar. Misschien ook eerst effe Nederlands leren? (Basis dingen moet je toch wel kunnen).
Ook kan je wel met kleine dingen beginnen.

Edit: Je hebt een edit knoptje, daarmee kan je later wat toevoegen aan je bericht. Niet bumpen dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Gerben G

Gerben G

15/01/2008 20:21:00
Quote Anchor link
Je kunt een sponsor gaan zoeken. Maar als je weinig kennis hebt van php/mysql dan kun je beter niet gaan beginnen aan een criminals maken. Er zijn er al zoveel dat het maken van winst met die websites al lastig wordt. En wat zou het voordeel zijn van jou criminals. Wat voor unieks heb jij wat anderen niet hebben.

En zoals je misschien al wel door had. Criminals en andere maffia achtige spelletjes zijn niet heel erg geliefd op Phphulp.

Edit:

Quote:
en hoeveel kost het dan?

Waarschijnlijk meer dan jij als 14 jarige kunt betalen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/01/2008 20:23:00
 
Gerben G

Gerben G

15/01/2008 20:25:00
Quote Anchor link
precies, kost je maar 200 euro en dan worden de bugs nog voor je verholpen ook.

Het nadeel is wel, dat je niet iets unieks hebt en dus waarschijnlijk er niet veel geld mee zult verdienen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:27:00
Quote Anchor link
Weet je nog die links die ik in je vorige topic hebt gegeven (nee, niet die gesloten, die daarvoor)? Dat helpt ook al een stuk. En als je nou eens dat id van criminal uit je hoofd zet, je weet waarschijnlijk de antwoorden van dit topic nog...
je hebt me niet eens een link geven in die topic?
 
Gerben G

Gerben G

15/01/2008 20:31:00
Quote Anchor link
ik denk dat hij dit topic bedoelde:
http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=42982
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:46:00
Quote Anchor link
www.gethost.nl gebruik ik als host maar ik heb de ip nodig van dat maar ik weet niet waar die staat weet ieamnd dat missschien?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Name: www.gethost.nl
Address: 87.238.172.151
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:50:00
Quote Anchor link
bedank
 
Robin .

robin .

15/01/2008 20:51:00
Quote Anchor link
wat moet ik in de config tussen dit [ ] zetten $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.