wie kan ontdekken waar de fout zit(javascript)?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leon den H

Leon den H

12/02/2011 22:53:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een bestelscript gemaakt. Dit script werkt prima zonder layout. Nu heb ik er een layout omheen gezet, maar nu geeft hij een fout op de pagina. Zal misschien iets kleins zijn, maar ik zie het niet.

Hoop dat iemand het weet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
<?php
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<
html lang="en">
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<
meta name="Generator" content="Serif WebPlus X4">
<
title>Bestelformulier</title>
<
style type="text/css">
<!--

body {margin: 0px; padding: 0px;}
a:link {color: #2c3651;}
a:visited {color: #1f5b8b;}
a:hover {color: #2c3651;}
a:active {color: #2c3651;}
.Body-P
        {
        margin:0.0px 0.0px 12.0px 0.0px; text-align:center; font-weight:400;
        }
.
Body-P0
        {
        margin:0.0px 0.0px 12.0px 0.0px; text-align:left; font-weight:400;
        }
.
Body-C
        {
        font-family:"Verdana", sans-serif; font-weight:700; font-size:19.0px;
        line-height:1.21em;
        }
-->
<
/style>
<
script type="text/javascript" src="wpscripts/jspngfix.js"></script>

<script type="text/javascript"><!--
var blankSrc = "wpscripts/blank.gif";
--></script>

        <link rel="stylesheet" href="css/class.css" media="all" type="text/css" />

        <script src="js/jquery-1.4.4.min.js" type="text/javascript"></script>
        <script src="js/jquery.validate.min.js" type="text/javascript"></script>
        <script src="js/functions.js" type="text/javascript"></script>
</head>

<body text="#000000" style="background-color:#fee2f4; text-align:center; height:1300px;">
<div style="background-color:#fee2f4;text-align:left;margin-left:auto;margin-right:auto;position:relative;width:750px;height:1300px;">
<div style="position:absolute; left:1px; top:0px; width:749px; height:203px;">
    <img src="wpimages/wp055507a9.png" width="749" height="203" border="0" id="meta_3" name="meta_3" title="" alt="" onload="OnLoadPngFix()"></div>
<div style="position:absolute; left:0px; top:204px; width:750px; height:1036px;">
    <img src="wpimages/wpee9e5f28.png" width="750" height="1036" border="0" id="meta_5" name="meta_5" title="" alt="" onload="OnLoadPngFix()"></div>
<div id="txt_1_C01" style="position:absolute; left:143px; top:344px; width:470px; height:937px;">
    <div class="Body-P">
        <span class="Body-C">Bestelformulier<br></span></div>
    <div class="Body-P0">
        <span class="Body-C"></span></div>
<div id="container" class="container">

    <div id="stap1">
        <form action="" method="post" id="bestelformulier1">
        <fieldset>
        <legend>Persoonsgegevens</legend>
        <label for="naam">Naam</label>
        <input name="naam" class="formInputText" id="naam" type="text" value=""><br>
        <label for="adres">Adres</label>
        <input name="adres" class="formInputText" id="adres" type="text" value=""><br>
        <label for="postcode">Postcode</label>
        <input name="postcode" class="formInputText" id="postcode" type="text" maxlength="6" value=""><br>
        <label for="woonplaats">Woonplaats</label>
        <input name="woonplaats" class="formInputText" id="woonplaats"type="text" value=""><br>
        <label for="land">Land</label>
        <input name="land" class="formInputText" id="land" type="text" value=""><br>
        <label for="email">Email</label>
        <input name="email" class="formInputText" id="email" type="text" value=""><br>
        <label for="telefoon">Telefoonnummer</label>
        <input name="telefoon" class="formInputText" id="telefoon" type="text" value=""><br>
        <p>
        <input onclick="do_step('1','2');" name="afronden" type="button" class="button" value="Volgende stap">
        </p>
        </fieldset>
        </form>
    </div>
    <div id="stap2" style="display:none;">
        <form action="" method="post" id="bestelformulier2">
        <fieldset>
        <legend><b>Product</b></legend>
        <label for="product">Product</label>
        <select name="product" class="formSelect" id="product">
        <option selected="selected" value="">Selecteer uw product:</option>
        <option value="Ethiopi boekje">Ethiopi boekje  10 </option>
        </select>

        <label for="optie">Aantal</label>
        <select name="Aantal" class="formSelect" id="optie">
        <option selected="selected" value="">Selecteer de hoeveelheid:</option>
        <option value="1 exemplaar">1 exemplaar</option>
        <option value="2 exemplaren">2 exemplaren</option>
        <option value="3 exemplaren">3 exemplaren</option>
        <option value="4 exemplaren">4 exemplaren</option>
        <option value="5 exemplaren">5 exemplaren</option>
        </select>
        <input onclick="do_step('2','1');" class="button" type="button" value="Vorige stap">
        <input onclick="do_step('2','3');" class="button" name="afronden" type="button" value="Volgende stap">
        </p>
        </fieldset>
        </form>
    </div>
    <div id="stap3" style="display:none;">
        <form action="" method="post" id="bestelformulier3">
        <fieldset>
        <legend><b>Verzending</b></legend>
        <label for="verzending">verzending</label>
        <select name="verzending" class="formSelect" id="verzending">
        <option selected="selected" value="">Kies verzending:</option>
        <option value="Gratis verzending">Binnen Nederland is het gratis</option>
<option value="Europa 3,00">Europa  3,00</option>
<option value="Wereld 6,00">Wereldwijd  6,00</option>
                <option value="Zelf ophalen">Zelf ophalen</option>
        </select>
                <p>
        <input onclick="do_step('3','2');" class="button" type="button" value="Vorige stap">
        <input onclick="do_step('3','4');" class="button" name="afronden" type="button" value="Volgende stap">
        </p>
        </fieldset>
        </form>
    </div>
    <div id="stap4" style="display:none;">
        <fieldset>
        <legend><b>Resultaat:</b></legend>
        <p id="hmes">Controleer uw bestelling en druk vervolgens op bevestigen.</p>
        <div id="current"></div>
        <p id="hbut">
        <input onclick="do_step('4','3');" class="button" type="button" value="Vorige stap">
        <input onclick="send_form();" class="button" name="afronden" type="button" value="Bevestigen">
        </p>
        </fieldset>
    </div>
    <div id="result">
    </div>
    </div>                
</div>
</div>
</body>
</html>
?>
Gewijzigd op 12/02/2011 22:59:30 door Leon den H
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:02:26
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/02/2011 22:59:55
Quote Anchor link
Je kunt geen HTML tussen de PHP tags zetten.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

12/02/2011 23:00:27
Quote Anchor link
Gebruik code tags ipv php tags
 
Leon den H

Leon den H

12/02/2011 23:01:26
Quote Anchor link
@jan
weet ik, maar anders kwam er één lap tekst te staan...

@jordi zal ik de volgende keer doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2011 23:04:42
Quote Anchor link
Quote:
maar nu geeft hij een fout op de pagina. Zal misschien iets kleins zijn, maar ik zie het niet.

Ik zie de foutmelding ook niet? Is die melding dan geheim soms?
Wat voor foutmelding????
Gewijzigd op 12/02/2011 23:05:18 door - Ariën -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

12/02/2011 23:04:56
Quote Anchor link
Wat is de fout
 
Leon den H

Leon den H

12/02/2011 23:06:15
Quote Anchor link
Bij deze de link:

http://bit.ly/eNlCd5

Wanneer je op volgende klikt gebeurt er niks. Links onderin staat een geel driehoekje met de tekst gereed. Wanneer je op volgende klikt staat er fout op de pagina... Je komt dus niet naar stap 2


Toevoeging op 12/02/2011 23:07:11:

en bij deze werkt het wel, maar dan zonder layout:

http://bit.ly/goOwbG
Gewijzigd op 12/02/2011 23:07:51 door Leon den H
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/02/2011 23:07:19
Quote Anchor link
Leon den H op 12/02/2011 22:53:41:
... maar nu geeft hij een fout op de pagina. Zal misschien iets kleins zijn, maar ik zie het niet.

Je kunt toch niet verwachten dat dit genoeg info is? Geef eens een link naar een online pagina?
 
Leon den H

Leon den H

12/02/2011 23:08:27
Quote Anchor link
volgens mij staat die er ;)

Toevoeging op 12/02/2011 23:18:16:

werkt alweer... Op mijn iphone heb ik geen problemen. Zal mijn cookies even wissen.

Toevoeging op 12/02/2011 23:19:17:

@ iedereen
bedankt voor de moeite :) en sorry voor het ongemakt
 
Aad B

Aad B

12/02/2011 23:22:22
Quote Anchor link
Je werkt met Serif WebPlus X4. De eenvoudigste oplossing om php scripts uit te voeren doe je dan in Serif WebPlus X4 met een iframe. Werk je met de nederlandse versie SWD4 of 5? Je kiest dan voor Invoegen -> Webobject -> Frame met ingekoppeld document en daar geef je dan je php script op.
 
Leon den H

Leon den H

12/02/2011 23:29:35
Quote Anchor link
ik werk met de Engelse x4. Soms is dat even wat makkelijker om de basis neer te zetten.

Thnx voor de tip.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.