Wie weet een php marquee script voor banners

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem Hartman

Willem Hartman

29/07/2011 15:40:24
Quote Anchor link
Op dit moment heb ik een marquee systeem voor mijn banners draaien.

Helaas wil dit niet goed werken in IE, de eerste banner komt op, en start dan weer opnieuw, zonder dat de andere banners te zien zijn.

http://bazar.willemhartman.nl

Wie weet toevallig of er zoiets in een php script is ?
Ik ben al een paar dagen aan het googlen, maar kan geen ander script vinden.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:54:56
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/07/2011 15:57:30
Quote Anchor link
php is serverside, je moet naar javascript kijken
 
Willem Hartman

Willem Hartman

29/07/2011 16:05:17
Quote Anchor link
Dit is juist het probleem.
Nu gebruik ik dit script, maar dat werkt niet goed.
Daarom had ik de hoop dat er een andere oplossing was

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<center>

<MARQUEE onmouseover=this.stop() onmouseout=this.start() scrollAmount=2
direction=up width=468 height=80>

<a HREF="http://www.jbl.de/nl"target="_blank">
<img onmouseover="high(this)" style="FILTER: alpha(opacity=100)" onmouseout="low(this)" img BORDER="0" SRC="logo/jbl.gif" width="468" height="60"></a><br>
<br>
<a HREF="http://www.tropicalreefaquarium.nl"target="_blank">
<img onmouseover="high(this)" style="FILTER: alpha(opacity=100)" onmouseout="low(this)" img border="0" src="logo/abras.gif" width="468" height="60"></a><br>
<br>
<a HREF="http://www.willemhartman.nl/website/contact.php"target="_blank">
<img onmouseover="high(this)" style="FILTER: alpha(opacity=100)" onmouseout="low(this)" img BORDER="0" SRC="logo/adv.gif" width="468" height="60"></a><br>

</MARQUEE>

</center>
Gewijzigd op 29/07/2011 16:07:06 door Willem Hartman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 16:28:44
Quote Anchor link
Met marquee (wat overigens afgeraden wordt) kan je dit niet doen. Je zult hiervoor je site opbouw moeten aanpassen zodat alle pagina's die je opent d.m.v. AJAX worden ingeladen.
 
Willem Hartman

Willem Hartman

29/07/2011 18:16:21
Quote Anchor link
:( dat is me helaas te moeilijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 18:39:08
Quote Anchor link
Of de pagina's in een iFrame laden.
Het is niet netjes, maar wel een snelle oplossing.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.