Wil niet Centreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:20:58
Quote Anchor link
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?

ik doe het zo:

op de pagina's:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<center>
...
<div style="text-align:center;"><?php include 'menu.php'; ?></div>
...
</center>


en dan in menu.php (css zit meestal lost, maar voor nu even niet, om klachten te voorkomen):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<style type="text/css">
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
}
#navbar li {
   list-style: none;
   float: left;
   border:1px solid black;
}
#navbar li a {
   display: block;
   padding: 3px 8px;
   background-color: white;
   color: black;
   text-decoration: none;
}
#navbar li a:hover {
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li ul {
   display: none;
   width: 10em; /* Width to help Opera out */
   background-color: white;
}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
   display: block;
   position: absolute;
   margin: 0;
   padding: 0;
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
   float: none;
}
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
   border-bottom: 1px solid black;
   color: black;
}
#navbar b {
   padding: 3px 8px;
}
</style>
<script>
sfHover = function() {
   var sfEls = document.getElementById("navbar").getElementsByTagName("li");
   for (var i=0; i<sfEls.length; i++) {
      sfEls[i].onmouseover=function() {
         this.className+=" hover";
      }
      sfEls[i].onmouseout=function() {
         this.className=this.className.replace(new RegExp(" hover\\b"), "");
      }
   }
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
</script>

<ul id="navbar">
      <!-- The strange spacing herein prevents an IE6 whitespace bug. -->
    <li><a href="/?p=home">Home</a></li>
    <li><a href="/?p=nederland">Radar</a>
        <ul>
            <li><b>Alphen</b></li>
            <li><a href="/?p=afgelopenuur">Alphen afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=komende2uur">Alphen komende 2 uur</a></li>
            <li><b>Nederland</b></li>
            <li><a href="/?p=nederland">NL afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=1">NL komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=2">NL komende 24 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=motregen">NL motregen</a></li>
            <li><b>Europa</b></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=3">EU komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=4">EU komende 3 uur (G-MAP)</a></li>
        </ul>
    </li>
        <li>
    <!-- en nog wat menu's -->
</ul>


Maar wat ik ook doe, hij centreert niet...? help?
Gewijzigd op 06/09/2010 21:21:44 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:58:34
 
Synaps Framework

Synaps Framework

06/09/2010 21:22:31
Quote Anchor link
Post svp relevante HTML en CSS.

En heb je misschien een online voorbeeld. Laat ik firebug er even oplos. Werkt makkelijker.
Gewijzigd op 06/09/2010 21:24:00 door Synaps Framework
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:36:24
Quote Anchor link
1. Dit is slechts alle code van mijn menu, dus relevante code...
2. Online nog niet, maar wel plaatje:

Afbeelding

de rode plek is de plek waar ie hoort te zitten...

Toevoeging op 06/09/2010 21:39:29:

Ik heb zojuist online gezet, link
Beoordeel niet op de website aub, let alleen even op het menu :|
Gewijzigd op 06/09/2010 21:40:01 door Dalando De Zuil
 
Johan Dam

Johan Dam

07/09/2010 08:50:47
Quote Anchor link
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.
 
Mike Smit

Mike Smit

07/09/2010 09:55:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<style type="text/css">
#container {
    text-align: center;
}
#center {
    margin: 0px auto;
    width: 830px;
}

</style>
<div id="container">

     <div id="center"></div>

</div>


Je moet misschien een div een width mee geven.
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:18:59
Quote Anchor link
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:37:00
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 07/09/2010 11:18:59:
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)


Zal ik doen ;)


Johan Dam op 07/09/2010 08:50:47:
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.


nou dit gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
   margin:auto;
}

nog niks...?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

07/09/2010 15:41:50
Quote Anchor link
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:53:10
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 07/09/2010 15:41:50:
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...


Bedankt, dat deet het m! :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.