Wil niet Centreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:20:58
Quote Anchor link
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?

ik doe het zo:

op de pagina's:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<center>
...
<div style="text-align:center;"><?php include 'menu.php'; ?></div>
...
</center>


en dan in menu.php (css zit meestal lost, maar voor nu even niet, om klachten te voorkomen):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<style type="text/css">
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
}
#navbar li {
   list-style: none;
   float: left;
   border:1px solid black;
}
#navbar li a {
   display: block;
   padding: 3px 8px;
   background-color: white;
   color: black;
   text-decoration: none;
}
#navbar li a:hover {
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li ul {
   display: none;
   width: 10em; /* Width to help Opera out */
   background-color: white;
}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
   display: block;
   position: absolute;
   margin: 0;
   padding: 0;
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
   float: none;
}
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
   border-bottom: 1px solid black;
   color: black;
}
#navbar b {
   padding: 3px 8px;
}
</style>
<script>
sfHover = function() {
   var sfEls = document.getElementById("navbar").getElementsByTagName("li");
   for (var i=0; i<sfEls.length; i++) {
      sfEls[i].onmouseover=function() {
         this.className+=" hover";
      }
      sfEls[i].onmouseout=function() {
         this.className=this.className.replace(new RegExp(" hover\\b"), "");
      }
   }
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
</script>

<ul id="navbar">
      <!-- The strange spacing herein prevents an IE6 whitespace bug. -->
    <li><a href="/?p=home">Home</a></li>
    <li><a href="/?p=nederland">Radar</a>
        <ul>
            <li><b>Alphen</b></li>
            <li><a href="/?p=afgelopenuur">Alphen afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=komende2uur">Alphen komende 2 uur</a></li>
            <li><b>Nederland</b></li>
            <li><a href="/?p=nederland">NL afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=1">NL komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=2">NL komende 24 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=motregen">NL motregen</a></li>
            <li><b>Europa</b></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=3">EU komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=4">EU komende 3 uur (G-MAP)</a></li>
        </ul>
    </li>
        <li>
    <!-- en nog wat menu's -->
</ul>


Maar wat ik ook doe, hij centreert niet...? help?
Gewijzigd op 06/09/2010 21:21:44 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:59:52
 
Synaps Framework

Synaps Framework

06/09/2010 21:22:31
Quote Anchor link
Post svp relevante HTML en CSS.

En heb je misschien een online voorbeeld. Laat ik firebug er even oplos. Werkt makkelijker.
Gewijzigd op 06/09/2010 21:24:00 door Synaps Framework
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:36:24
Quote Anchor link
1. Dit is slechts alle code van mijn menu, dus relevante code...
2. Online nog niet, maar wel plaatje:

Afbeelding

de rode plek is de plek waar ie hoort te zitten...

Toevoeging op 06/09/2010 21:39:29:

Ik heb zojuist online gezet, link
Beoordeel niet op de website aub, let alleen even op het menu :|
Gewijzigd op 06/09/2010 21:40:01 door Dalando De Zuil
 
Johan Dam

Johan Dam

07/09/2010 08:50:47
Quote Anchor link
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.
 
Mike Smit

Mike Smit

07/09/2010 09:55:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<style type="text/css">
#container {
    text-align: center;
}
#center {
    margin: 0px auto;
    width: 830px;
}

</style>
<div id="container">

     <div id="center"></div>

</div>


Je moet misschien een div een width mee geven.
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:18:59
Quote Anchor link
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:37:00
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 07/09/2010 11:18:59:
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)


Zal ik doen ;)


Johan Dam op 07/09/2010 08:50:47:
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.


nou dit gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
   margin:auto;
}

nog niks...?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

07/09/2010 15:41:50
Quote Anchor link
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:53:10
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 07/09/2010 15:41:50:
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...


Bedankt, dat deet het m! :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.