Wil niet Centreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:20:58
Quote Anchor link
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?

ik doe het zo:

op de pagina's:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<center>
...
<div style="text-align:center;"><?php include 'menu.php'; ?></div>
...
</center>


en dan in menu.php (css zit meestal lost, maar voor nu even niet, om klachten te voorkomen):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<style type="text/css">
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
}
#navbar li {
   list-style: none;
   float: left;
   border:1px solid black;
}
#navbar li a {
   display: block;
   padding: 3px 8px;
   background-color: white;
   color: black;
   text-decoration: none;
}
#navbar li a:hover {
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li ul {
   display: none;
   width: 10em; /* Width to help Opera out */
   background-color: white;
}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
   display: block;
   position: absolute;
   margin: 0;
   padding: 0;
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
   float: none;
}
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
   border-bottom: 1px solid black;
   color: black;
}
#navbar b {
   padding: 3px 8px;
}
</style>
<script>
sfHover = function() {
   var sfEls = document.getElementById("navbar").getElementsByTagName("li");
   for (var i=0; i<sfEls.length; i++) {
      sfEls[i].onmouseover=function() {
         this.className+=" hover";
      }
      sfEls[i].onmouseout=function() {
         this.className=this.className.replace(new RegExp(" hover\\b"), "");
      }
   }
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
</script>

<ul id="navbar">
      <!-- The strange spacing herein prevents an IE6 whitespace bug. -->
    <li><a href="/?p=home">Home</a></li>
    <li><a href="/?p=nederland">Radar</a>
        <ul>
            <li><b>Alphen</b></li>
            <li><a href="/?p=afgelopenuur">Alphen afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=komende2uur">Alphen komende 2 uur</a></li>
            <li><b>Nederland</b></li>
            <li><a href="/?p=nederland">NL afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=1">NL komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=2">NL komende 24 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=motregen">NL motregen</a></li>
            <li><b>Europa</b></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=3">EU komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=4">EU komende 3 uur (G-MAP)</a></li>
        </ul>
    </li>
        <li>
    <!-- en nog wat menu's -->
</ul>


Maar wat ik ook doe, hij centreert niet...? help?
Gewijzigd op 06/09/2010 21:21:44 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:26:22
 
Synaps Framework

Synaps Framework

06/09/2010 21:22:31
Quote Anchor link
Post svp relevante HTML en CSS.

En heb je misschien een online voorbeeld. Laat ik firebug er even oplos. Werkt makkelijker.
Gewijzigd op 06/09/2010 21:24:00 door Synaps Framework
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:36:24
Quote Anchor link
1. Dit is slechts alle code van mijn menu, dus relevante code...
2. Online nog niet, maar wel plaatje:

Afbeelding

de rode plek is de plek waar ie hoort te zitten...

Toevoeging op 06/09/2010 21:39:29:

Ik heb zojuist online gezet, link
Beoordeel niet op de website aub, let alleen even op het menu :|
Gewijzigd op 06/09/2010 21:40:01 door Dalando De Zuil
 
Johan Dam

Johan Dam

07/09/2010 08:50:47
Quote Anchor link
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.
 
Mike Smit

Mike Smit

07/09/2010 09:55:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<style type="text/css">
#container {
    text-align: center;
}
#center {
    margin: 0px auto;
    width: 830px;
}

</style>
<div id="container">

     <div id="center"></div>

</div>


Je moet misschien een div een width mee geven.
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:18:59
Quote Anchor link
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:37:00
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 07/09/2010 11:18:59:
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)


Zal ik doen ;)


Johan Dam op 07/09/2010 08:50:47:
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.


nou dit gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
   margin:auto;
}

nog niks...?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

07/09/2010 15:41:50
Quote Anchor link
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:53:10
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 07/09/2010 15:41:50:
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...


Bedankt, dat deet het m! :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.