wildcard in str_replace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

dennis

22/10/2008 20:01:00
Quote Anchor link
hallo ik importeer iets met file_get_content en nu staat er ergens een tabel in met dynamische content maar die wil ik helemaal wegstrippen kan ik dan voor het content gedeelte een * gebruik in str_replace?

bv

<p class="foo">blablabladymanischaltijdanders</p>

$data = str_replace('<p class="foo">*</p>','');
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:09:19
 
Rens nvt

Rens nvt

22/10/2008 20:38:00
Quote Anchor link
hoi dennis,

kijk even naar reguliere expressies en de functie preg_replace. hiermee kun je bereiken wat je wilt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/10/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Bijvoorbeeld zo, in jouw geval:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $str
= '<table>blablabla</table>';
    echo preg_replace ('/\<\/?table\>/', '', $str);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.