Win een reis naar San Francisco

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Health Base zoekt een Ontwikkelaar expertsysteem

Health Base (Houten) verzamelt medische en farmaceutische gegevens en verrijkt deze met kennis en ervaringen van zorgverleners en patiënten tot praktisch toepasbare proces- en beslisondersteuning. Dit wordt onder meer toegepast in het apotheekinformatiesysteem Pharmacom en het huisartseninformatiesysteem Medicom van PharmaPartners BV. Voorbeelden zijn een elektronisch formularium, medicatiebewaking en protocollaire chronische zorg. In toenemende mate maken wij hiervoor beslisregels voor nog slimmere proces- en beslisondersteuning. Dit doen wij in het expertsysteem Blueriq. Voor de toepassing en doorontwikkeling van deze beslisregels zijn wij op korte termijn op zoek naar een: Ontwikkelaar expertsysteem 32 – 40 uur per week Taken Je vertaalt functionele

Bekijk vacature »

Bram Boos

Bram Boos

19/05/2015 16:39:25
Quote Anchor link
Denk jij dat je de beste developer bent? Het Friesland College en DBK organiseren samen met bedrijven als Microsoft, Red Bull, Afterpay en Coolblue een Hackbattle! Kom jij als winnaar naar voren? Dan win je een reis naar San Francisco (Silicon Valley)!

Het enige dat je nodig hebt, is een eigen computer/laptop en een beetje programmeerkennis, de taal maakt niet uit!

Waar: Friesland College, Abe Lenstra Boulevard 29 in Heerenveen
Wie: Iedereen
Wanneer: 29 mei 2015 om 18:00u.

Wil jij meedoen om de reis naar San Francisco te winnen? Meld je nu aan via http://hackbattle.nl
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.