window.location in firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels Peeren

Niels Peeren

22/04/2013 00:07:26
Quote Anchor link
hallo,

ik ben bezig met de nieuwe html 5 <audio> tag en had een javascript functie gevonden die iets uitvoert zodra de <audio> player klaar is met afspelen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$("#player").bind('ended', function(){
            // done playing
            window.location = "phpfiles/nextsong.php";
            return false;
        });


dit werkt in de browsers : Chrome en internet explorer maar hij reageert hier niet op in firefox.

ik gebruik momenteel firefox 20.0.1
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:42:59
 
Willem vp

Willem vp

22/04/2013 00:31:25
Quote Anchor link
Voor zover ik weet, verwacht window.location een URL.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/04/2013 00:46:06
Quote Anchor link
ik heb dit en een url al geprobeerd , geen van beide reageert hij op in firefox. in chrome en IE doet dit en een url het wel gewoon
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/04/2013 11:33:37
Quote Anchor link
Het zal niet aan window.location liggen.
Misschien eerder aan .ended()

Zet eens een alert waar nu "// done playing" staat.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

22/04/2013 16:18:30
Quote Anchor link
Heb je window.location.href al geprobeerd?
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/04/2013 16:47:18
Quote Anchor link
ik heb even geprobeerd met die alert , en in firefox geeft hij dan ook niks. en window.location.href werkt ook niet. de functie doet het dus niet heeft iemand misschien een crossbrowser functie om dit te checken?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/04/2013 17:08:14
Quote Anchor link
Heb je al in de developer console gekeken? Staat daar een foutmelding in?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.