windows 10 mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/08/2016 16:53:08
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Even een kort vraagje. Ik moet voor iemand op z'n computer de mail instellen. Het gaat om een Windows 10 pc. Wat zijn jullie ervaringen met de ingebouwde mail app van Windows 10? Werkt dat oké? Ik lees namelijk op internet ook best veel reacties van mensen die het maar niks vinden.

Mijn vraag is dus eigenlijk, zal/kan ik gewoon die mail app van Windows zelf gebruiken, of kan ik bijv. beter een losse mail app installeren, bijv. Mozilla Thunderbird?

Wat zijn jullie (de Windows 10-gebruikers) ervaringen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:51:06
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

07/08/2016 17:17:31
Quote Anchor link
Vraag het gewoon aan degene voor wie je de mail moet instellen. Hij/zij moet er uiteindelijk mee werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/08/2016 17:22:41
Quote Anchor link
Die heeft er ook niet zoveel verstand van ;-) Vandaar dat ik hier even vraag of iemand goede/slechte ervaringen heeft met de ingebouwd mail app van Windows 10. Iemand?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

08/08/2016 07:42:27
Quote Anchor link
Vrijwel alle Windows-gebruikers die ik ken, zijn over op Windows 10, maar helemaal niemand gebruikt de ingebouwde Mail-app. Dat vind ik toch wel veelzeggend: iedereen gebruikt liever iets anders.

Het advies van Ben lijkt me verstandig. Vraag de gebruiker zelf waarmee deze het liefst mailt en installeer dat of iets dat er veel op lijkt.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

08/08/2016 09:14:10
Quote Anchor link
Ik gebruik gewoon altijd een Webmail client. Kan je eigen mail lekker overal bekijken zelfs op je telefoon.
De meeste doen niet onder voor een geïnstalleerde webmail client.
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 10:41:20
Quote Anchor link
Best Ozzie;
Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft.
Voor het instellen van een POP if IMAP account is het een onmogelijk mailprogramma. Beter is om dan Mozilla Thunderbird te instaleren; daarmee is een mix in te stellen van beide soorten accounts. Op die manier hoeft de klant ook in de toekomst -als hij eventueel een ander type account erbij neemt- niet te veranderen. Ook de gratis beschikbare -iets uitgebreider- Microsoft LiveMail voldoet niet bij verschillende types mailaccounts.
Bij Mail zowel als Livemail werkt het adressenbestand alleen met de adressen die je voor en met Hotmail of gmail gebruikt terwijl Thunderbird ingesteld kan worden om alle adressen op te nemen.
Succes!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 14:38:39
Quote Anchor link
@Ward

>> Dat vind ik toch wel veelzeggend: iedereen gebruikt liever iets anders.

Da's inderdaad vreemd. Weet je toevallig ook WAAROM ze liever iets anders gebruiken?

@Frans Muller

>> Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft.

Nee het is volgens mij geen Hotmail of Gmail maar gewoon iets Nederlands volgens mij, Ziggo of Kpn ofzo. (Is trouwens niet voor een klant maar gewoon een kennis.)

>> Voor het instellen van een POP if IMAP account is het een onmogelijk mailprogramma.

Kun je dit nog toelichten? Als ik op internet kijk kun je ook gewoon imap instellen. Hier bijv. een uitleg: https://forum.zeelandnet.nl/e-mail-10/e-mail-instellen-windows-10-1786
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:15:49
Quote Anchor link
Ik weet niet waarom anderen verschillende mailadressen en -accounts hebben maar weet dat veel mensen naast hun zakelijk mailadres (of Ziggo, KPN, Zeelandnet, enz.) ook een gratis hotmail of gmail hebben. Het voordeel is dat je mail gescheiden blijft en je zakelijke mail toegankelijk blijft voor collega's maar je prive mail kan je prive houden. Bovendien wordt spam beter op die servers geweerd.
Het verschil tussen g- of hotmail en anderen is dat hotmail en gmail webmails zijn en je mailprogramma even een soort van browser is waarmee je webmail kijkt. Nu hebben commerciele providers tegenwoordig ook graag dat je de IMAP gegevens instelt waarmee je direct op hun server werkt maar ik raad aan om de POP instellingen te gebruiken.
Om terug te komen op 'MAIL' in W10: het is bij lange na niet het eenvoudig mailprogramma zoals ingesloten in WindowsXP. MAIL in W10 is nog eenvoudiger! (en nog minder aan te raden. de weinige keren dat ik Mail instelde bleven er klachten komen en was de oplossing overschakelen in een later stadium wat altijd voor een klant lastig is om om te schakelen)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 15:19:08
Quote Anchor link
Ik volg je niet helemaal Frans. Ik snap dat mensen meerdere mailadressen kunnen hebben ... Jij zei eerder "Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft." Dat snap ik niet. Wat is het probleem als je andere of meerdere mailadressen hebt? Wat gaat er dan mis?
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:29:23
Quote Anchor link
Je kunt geen imap en pop mailaccounts combineren in Mail. Alleen eenzelfde soort accounts is enigszins mogelijk maar Microsoft geeft duidelijk de voorkeur aan hotmail en laat gmail noodgedwongen toe omdat die volgens hetzelfde principe werkt.
Mijn advies blijft echt: niet doen als je je kennis tot vriend wilt houden. (of je moet een goede reden hebben elke week een paar keer op bezoek te moeten :-);-))
Alleen als je kennis alleen hor=tmail heeft werkt Mail goed.
(vorige ervaringen bij gecombineerde mail: wachtwoorden worden soms niet onthouden, er wordt geen contact met de server gemaakt, mail komt pas laat binnen, enz. enz.)

Ook als hij/zij alleen hot- of g-mail heeft zou ik aanraden; ga over op LiveMail (gratis van Microsoft te downloaden)Dat is ook nog eens gebruiksvriendelijker!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 15:38:09
Quote Anchor link
Oke .. maar hij heeft zover ik weet alleen ziggo of kpn. Maakt het dan nog iets uit? Zijn er nog andere redenen waarom ik bijv. beter live mail of thunderbird kan gebruiken (en als je tussen die 2 moet kiezen welke zou het dan zijn)? Omdat de windows 10 app zit ingebakken lijkt het me overigens wel een veilige optie omdat ie regelmatig geupdate wordt lijkt me. Of is dat bij live mail ook zo?
 
Frans Muller

Frans Muller

09/08/2016 09:48:30
Quote Anchor link
Sorry voor late antwoord.
Ervaring leert dat Ziggo redelijk gaat in Mail maar elk KPN account (of dochter) geeft problemen als eerder genoemd. Vooral bij IMAP instellingen geven die KPN dochters problemen. Verschillende 'dochters' worden zelfs niet herkend door het Mail programma.
Mijn advies blijft om Thunderbird te instaleren. Dan kan je kennis altijd een ander mailadres erbij nemen. Je ontkomt tegenwoordig bijna niet aan het afsluiten van een Google of Microsoft mail. Zeker in W10 kun je, als je nieuwe apps wilt instaleren, beter een hotmail account hebben. Op die manier kan je tussen verschillende computers en mobieltjes synchroniseren. (Microsoft wil echt 'Big Brother' zijn!)

Samenvattend: installeer Mozilla Thunderbird als mailprogramma en adviseer je kennis een Hotmail account te openen. Dat geeft een tevreden kennis en voor jou een goed gevoel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/08/2016 16:13:56
Quote Anchor link
Oké, thanks ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.