Winkel Open / Gesloten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jop B

Jop B

11/02/2015 17:45:26
Quote Anchor link
Beste Leden,


Kan iemand mij vertellen hoe ik php tussen 2 tijd waardes kan laten kijken?

wat ik wil is dat php aangeeft of de winkel open of gesloten is.

Tussen de aangegeven tijden moet geopend worden weergeven, daarbuiten gesloten.

Zondag Gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 / 18:00
Woensdag 10:00 / 18:00
Donderdag 10:00 / 18:00
Vrijdag 10:00 / 18:00
Zaterdag 10:00 / 16:00

Zelf zat ik te denken aan een switch methode.
Maar omdat het hier om meerdere tijden gaat weet ik niet hoe ik het moet toepassen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
//tijdzone
date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam');

switch ($weekdag) {
    case
6:  // zaterdag
    case 0:  // zondag
    case 1:  // maandag
    case 2:  // dinsdag
    case 3:  // woensdag
    case 4:  // donderdag
    case 5:  // vrijdag
}
?>


Gr. Jop
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:24:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2015 18:04:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ( (date('H') >= 10) and (date('H') < 18) ){
    // geopend
}
?>
 
Jop B

Jop B

21/02/2015 15:01:22
Quote Anchor link
Bedankt Aar voor de hulp;-) Het werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.