Wisselende achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 14:50:16
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een Script gevonden waarbij iedere keer wanneer de pagina gerefreshd wordt er een andere achtergrond zichtbaar is. Nu werkt het script wel als ik gewoon de afbeelding zichtbaar maak op de website maar niet als achtergrond. Kan iemand zien wat ik fout doe?

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var theImages = new Array()
theImages[0] = '(images/Schilderen.jpg)'
theImages[1] = '(/images/concert.jpg)'
theImages[2] = '(/images/restaurant.jpg)'
var j = 0
var p = theImages.length;
var preBuffer = new Array()
for (i = 0; i < p; i++){
preBuffer = new Image()
preBuffer.src = theImages
}
var whichImage = Math.round(Math.random()*(p-1));
function showImage(){
document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}
</script>


body.landing #page-wrapper {
background-image: url<SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>;
background-attachment: fixed;
background-position: center center;
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover;
padding-top: 0;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:48:06
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2016 16:10:40
Quote Anchor link
Wat staat er in de broncode van de pagina?
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 16:16:55
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 10/01/2016 16:10:40:
Wat staat er in de broncode van de pagina?


Zie www.allsurprised.nl
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2016 17:08:49
Quote Anchor link
In ieder geval klopt je pagina opbouw in HTML al niet.
Je pagina hoort te beginnen met een doctype en niet met head.

Werkt javascript (aanroepen functie) in css???
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 18:25:30
Quote Anchor link
Als ik het gewoon in de header zet en op een willekeurige plek op de website zie ik zo'n kleine afbeelding met een zonnetje en een berg. Hij roept dus neit de juiste foto op maar communiceert wel over een afbeelding.
 
Randy vsf

Randy vsf

10/01/2016 18:27:21
Quote Anchor link
Je for loop.
Probeer je daar niet een array als src te zetten?
En bij theImages mogen de () ook wel weg gehaald worden.

Je hebt nu:
<img src="(img/jouimage.png)">

Moet zijn:
<img src="img/jouimage.png">
Gewijzigd op 10/01/2016 18:32:53 door Randy vsf
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 18:54:46
Quote Anchor link
Bedankt Randy,

Nu werkt hij inderdaad maar wil hem nu nog als achtergrond afbeelding. Dat werkt nog niet.
 
Randy vsf

Randy vsf

10/01/2016 18:59:13
Quote Anchor link
Bedoel je dan als achtergrond van de hele pagina?
Daarvoor gebruik je de body.style.backgroundImage property.

In je loop zet je dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.body.style.backgroundImage = theImages[i];
Gewijzigd op 10/01/2016 19:00:29 door Randy vsf
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 19:02:21
Quote Anchor link
Ik wil het alleen op de landing. (wat nu bovenaan roze is)
 
Randy vsf

Randy vsf

10/01/2016 19:12:17
Quote Anchor link
Bernhard G op 10/01/2016 19:02:21:
Ik wil het alleen op de landing. (wat nu bovenaan roze is)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('jouwDiv').style.backgroundImage = 'url(http://www.example.com/placeholder_2.jpg)';
Gewijzigd op 10/01/2016 19:12:41 door Randy vsf
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 19:55:18
Quote Anchor link
Sorry maar dat script moet toch opgeroepen worden op de plek waar ik anders de achtergrond wil invoegen?

Zie hieronder:

body.landing #page-wrapper {
style.backgroundImage = 'url(<SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>;)';

background-attachment: fixed;
background-position: center center;
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover;
padding-top: 0;
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

10/01/2016 20:56:52
Quote Anchor link
Hahah nee, je mag geen HTML of JavaScript gebruiken in je CSS.

Edit: Tip, doe dit met PHP, dit is makkelijker en het werkt wel met de manier die jij had.
Tevens moet je CSS van je landig wel intern zijn. (op de webpagina zelf)
Gewijzigd op 10/01/2016 20:59:13 door Marthijn Buijs
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 20:59:06
Quote Anchor link
PHP Maarten op 10/01/2016 20:56:52:
Hahah nee, je mag geen HTML of JavaScript gebruiken in je CSS.

Edit: Tip, doe dit met PHP, dit is makkelijker en het werkt wel met de manier die jij had.
Tevens moet je CSS van je landig wel intern zijn.


Waar plaats ik dat stukje script dan?
 
Bernhard G

Bernhard G

13/01/2016 11:10:25
Quote Anchor link
Beste,

Wanneer ik <SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>; ergens in de website zet werkt het perfect.

Juist omdat het nu werkt als ik de code gewoon op de website zet denk ik dat ik heel dicht in de buurt ben om het als achtergrond in te voegen. Zou iemand kunnen aangeven waar ik welke code moet neerzetten?

Alvast bedankt
 
Thom -

Thom -

14/01/2016 13:45:29
Quote Anchor link
Dit is op dit moment jouw showImage functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}


Probeer dat is te veranderen naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.getElementById("banner").style.backgroundImage = "'+theImages[whichImage]+'";
}
Gewijzigd op 14/01/2016 13:51:04 door Thom -
 
Bernhard G

Bernhard G

14/01/2016 20:57:05
Quote Anchor link
Thom - op 14/01/2016 13:45:29:
Dit is op dit moment jouw showImage functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}


Probeer dat is te veranderen naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function showImage(){
      document.getElementById("banner").style.backgroundImage = "'+theImages[whichImage]+'";


Ik heb het aangepast maar het werkt nog niet. Ik roep het script dan verder nergens aan in de website klopt dat?
}





Toevoeging op 14/01/2016 20:58:01:

Bernhard G op 14/01/2016 20:57:05:
Thom - op 14/01/2016 13:45:29:
Dit is op dit moment jouw showImage functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}


Probeer dat is te veranderen naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function showImage(){
      document.getElementById("banner").style.backgroundImage = "'+theImages[whichImage]+'";


Ik heb het aangepast maar het werkt nog niet. Ik roep het script dan verder nergens aan in de website klopt dat?
}






<SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>; <- dit stuk bedoel ik. Dit gebruik ik nu nergens in mijn website.
 
Bernhard G

Bernhard G

16/01/2016 14:48:04
Quote Anchor link
Iemand die hier nog iets zinnigs over kan zeggen?
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

16/01/2016 15:03:33
Quote Anchor link
Deze code zet je op je pagina waarde achtergrond moet veranderen (ergens in je <head>):
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>

Je roept hier de showImage() functie aan.
 
Bernhard G

Bernhard G

16/01/2016 17:15:49
Quote Anchor link
Als ik dat doe dan komt hij er boven ipv als achtergrond.

Zie website nu

www.allsurprised.nl
 
Bernhard G

Bernhard G

20/01/2016 18:17:40
Quote Anchor link
Kan iemand hier nog iets zinnigs over zeggen? Alvast bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.