wit randje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis meijer

dennis meijer

27/07/2011 11:55:48
Quote Anchor link
Ik heb een vak met een border eromheen.

Daar binnen in heb ik een div gemaakt met een achtergrond kleur.

Alleen aan de rechterkant blijft net voor de border een wit randje.

Hoe krijg ik dat weg.

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
#Home-Top-Links {
    width: 332px;
    height: 489px;
    float: left;
    border: 1px solid black;
    font-family: "Tahoma";
}

#Home-Top-Links-Header {
    background-color: #bfbfbf;
    width: 100%;
    height: 45px;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="Home-Top-Links">

    <div id="Home-Top-Links-Header">Top 5 stageplekken</div>

</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:01:45
 
Antony Riksen

Antony Riksen

27/07/2011 12:25:55
Quote Anchor link
heb je je css wel gereset?

in Designer7 (testmode) krijg ik namelijk niks vreemds te zien.
Afbeelding


Groeten, Antony
Gewijzigd op 27/07/2011 12:26:25 door Antony Riksen
 
Dennis meijer

dennis meijer

27/07/2011 12:54:47
Quote Anchor link
Waar die top 5 stageplekken staan daar rechts zit een wit stukje. voordat de border er is.

dat wil ik graag weg hebben.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/07/2011 14:05:53
Quote Anchor link
Wellicht een padding op je body?

body {
padding: 0;
}

Zou trouwens ook nog whitespace kunnen zijn. Probeer in plaats van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="Home-Top-Links">

    <div id="Home-Top-Links-Header">Top 5 stageplekken</div>

</div>


eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="Home-Top-Links"><div id="Home-Top-Links-Header">Top 5 stageplekken</div></div>
 
Dennis meijer

dennis meijer

28/07/2011 00:50:51
Quote Anchor link
Beide dingen ehb ik gedaan maar dan nog doet die het niet.

Toevoeging op 29/07/2011 00:47:55:

iemand?
 
Eric Wagener

Eric Wagener

31/07/2011 13:53:44
Quote Anchor link
Ik zie in geen enkele browser dit effect. Kun je een link naar de pagina posten?
Waarschijnlijk staat er ergens anders iets fout.
 
Antony Riksen

Antony Riksen

31/07/2011 14:03:00
Quote Anchor link
@Eric,

Inderdaad nergens een fout te zien.
 
Rick Donderwinkel

Rick Donderwinkel

31/07/2011 18:40:48
Quote Anchor link
Probeer het als volgt. Want hij zou zo voor het gehele oppervlakte een achtergrond moeten hebben nu je de width :100%; weg haalt. Je kunt het ook nog proberen met het aantal pixels dat je wilt gebruiken!

Voorbeeld 1:
#Home-Top-Links {
width: 332px;
height: 489px;
float: left;
border: 1px solid black;
font-family: "Tahoma";
}

#Home-Top-Links-Header {
background-color: #bfbfbf;
height: 45px;
}

Voorbeeld 2:
#Home-Top-Links {
width: 332px;
height: 489px;
float: left;
border: 1px solid black;
font-family: "Tahoma";
}

#Home-Top-Links-Header {
background-color: #bfbfbf;
width: 332px;
height: 45px;
}
 
Joakim Broden

Joakim Broden

31/07/2011 19:01:46
Quote Anchor link
Online link? kunnen we veel meer mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.