Witte pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 20:10:16
Quote Anchor link
Ik krijg een witte pagina als ik onderstaande code uitvoer
Iemand een idee waar het foutloopt?

<title>Zoeken Clubs</title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
<?php

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{

           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
    
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv'>";
            
                $_output=
                            $_resultclub = $_PDO -> query("select * from t_club;");
                            if ($_resultclub -> rowCount() > 0)
                            {

                                $_output.= "<label>Club</label><select name='club'><option></option>";
                                
                                while ($_row = $_resultclub -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                                {

                                $_output.= "<option value=" . $_row['d_naam'].">" .$_row['d_naam'] . "</option>";                        
                                }
    
                                
                                $_output.= "</select>";
                            }

            
            $_output .="<label>Omschrijving </label>
                            <input type='text' name='search' size='30'>"
;
                        
              
            $_output.= "<input type='submit' name='submit'  value='zoeken'><hr>
        </form>"
;
    }

    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
        // search zoekwoord, merken, soort, maxprijs, foto
    /*    $_onbekende =$_POST["search"];*/
/*        $_type = $_POST["type"];*/

        $_club = $_POST["club"];
/*        $_categorie = $_POST["categorie"];
        $_prijsexc = $_POST["prijsexc"];
        $_voorraad = (isset($_POST['voorraad']))?$_POST['voorraad']:NULL;
        $_foto = (isset($_POST['foto']))?$_POST['foto']:NULL;
        
        $_leverancier = $_POST['leverancier'];
        $_bouwjaar = $_POST['bouwjaar'];*/
        
    // query (mogelijk via switch? $_POST inlezen?)

        $_query = "select * from t_club WHERE 1=1";

        if ($_club == ""){        }else{    $_query .= " And Club = '$_club'";}
        
        $_result = $_PDO -> query($_query .";");

  if ($_result -> rowCount() > 0)
        {

            $_output.= "";
            while ($_row = $_result -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
            {

                $_output.= "
                        <strong>"
.$_row['club']."</strong><br/>";
                                        
             }

/*            $_output.= "</table>";*/
           }
               else
               {
                   $_output = "<br><br><h2>Geen records gevonden </h2>";
               }
        }
    }


     // Object instantieren
    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}

 
 catch (myException $e)
{

    log("../log/logfile.csv");
    errorMessage();
}
  

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 13:18:24
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/05/2013 20:15:32
Quote Anchor link
Die witte pagina krijg je te zien omdat ergens een fatal error is opgetreden. Als je je errorreporting inschakelt dan kun je zien wat de foutmelding is.
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 21:09:50
Quote Anchor link
En hoe schakel ik error reporting in?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2013 21:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 error_reporting ( E_ALL );
?>
Gewijzigd op 31/05/2013 21:33:15 door Jan Koehoorn
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 22:54:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de error reporting erin gezet en krijg nu volgende melding
Serverfout
Er is een fout opgetreden toen de website http://bert.sna-webo.be/scripts/club_lezen.php probeerde op te halen. De server kan offline zijn wegens onderhoud of kan onjuist zijn geconfigureerd.
Hier zijn enkele suggesties:
Laad deze webpagina later opnieuw.
HTTP-fout 500 (Internal Server Error): Er is een onverwachte voorwaarde gevonden toen de server het verzoek wilde uitvoeren.

Ik heb dus nog geen enkel idee wat er mis is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
error_reporting ( E_ALL );
/******************
?php

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{
           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
    //
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv'><fieldset><legend>Club opzoeken</legend>";
            
                $_output=
                            $_resultclub = $_PDO -> query("select * from t_club;");
                            if ($_resultclub -> rowCount() > 0)
                            {

                                $_output.= "<label>Club</label><select name='club'><option></option>";
                                
                                while ($_row = $_resultclub -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                                {

                                $_output.= "<option value=" . $_row['d_naam'].">" .$_row['d_naam'] . "</option>";                        
                                }
    
                                
                                $_output.= "</select>";
                            }

              
            $_output.= "<input type='submit' name='submit'  value='zoeken'></fieldset>
        </form>"
;
    }

/*    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
        // search zoekwoord, merken, soort, maxprijs, foto
    /*    $_onbekende =$_POST["search"];*/
/*        $_type = $_POST["type"];*/
/*        $_club = $_POST["club"];
/*        $_categorie = $_POST["categorie"];
        $_prijsexc = $_POST["prijsexc"];
        $_voorraad = (isset($_POST['voorraad']))?$_POST['voorraad']:NULL;
        $_foto = (isset($_POST['foto']))?$_POST['foto']:NULL;
        
        $_leverancier = $_POST['leverancier'];
        $_bouwjaar = $_POST['bouwjaar'];*/
        
    // query (mogelijk via switch? $_POST inlezen?)
/*        $_query = "select * from t_club WHERE 1=1";

        if ($_club == ""){        }else{    $_query .= " And Club = '$_club'";}
        
        $_result = $_PDO -> query($_query .";");

  if ($_result -> rowCount() > 0)
        {
            $_output.= "";
            while ($_row = $_result -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
            {
                $_output.= "
                        <strong>".$_row['club']."</strong><br/>";
                                        
             }
/*            $_output.= "</table>";*/
 /*          }
               else
               {
                   $_output = "<br><br><h2>Geen records gevonden </h2>";
               }
        }
    }*/

// Object instantieren

    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}

 
 catch (myException $e)
{

    log("../log/logfile.csv");
    errorMessage();
}
  

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 00:16:31
Quote Anchor link
Kijk in je error_log, of zet display_errors op 1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.