Witte pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 20:10:16
Quote Anchor link
Ik krijg een witte pagina als ik onderstaande code uitvoer
Iemand een idee waar het foutloopt?

<title>Zoeken Clubs</title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
<?php

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{

           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
    
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv'>";
            
                $_output=
                            $_resultclub = $_PDO -> query("select * from t_club;");
                            if ($_resultclub -> rowCount() > 0)
                            {

                                $_output.= "<label>Club</label><select name='club'><option></option>";
                                
                                while ($_row = $_resultclub -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                                {

                                $_output.= "<option value=" . $_row['d_naam'].">" .$_row['d_naam'] . "</option>";                        
                                }
    
                                
                                $_output.= "</select>";
                            }

            
            $_output .="<label>Omschrijving </label>
                            <input type='text' name='search' size='30'>"
;
                        
              
            $_output.= "<input type='submit' name='submit'  value='zoeken'><hr>
        </form>"
;
    }

    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
        // search zoekwoord, merken, soort, maxprijs, foto
    /*    $_onbekende =$_POST["search"];*/
/*        $_type = $_POST["type"];*/

        $_club = $_POST["club"];
/*        $_categorie = $_POST["categorie"];
        $_prijsexc = $_POST["prijsexc"];
        $_voorraad = (isset($_POST['voorraad']))?$_POST['voorraad']:NULL;
        $_foto = (isset($_POST['foto']))?$_POST['foto']:NULL;
        
        $_leverancier = $_POST['leverancier'];
        $_bouwjaar = $_POST['bouwjaar'];*/
        
    // query (mogelijk via switch? $_POST inlezen?)

        $_query = "select * from t_club WHERE 1=1";

        if ($_club == ""){        }else{    $_query .= " And Club = '$_club'";}
        
        $_result = $_PDO -> query($_query .";");

  if ($_result -> rowCount() > 0)
        {

            $_output.= "";
            while ($_row = $_result -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
            {

                $_output.= "
                        <strong>"
.$_row['club']."</strong><br/>";
                                        
             }

/*            $_output.= "</table>";*/
           }
               else
               {
                   $_output = "<br><br><h2>Geen records gevonden </h2>";
               }
        }
    }


     // Object instantieren
    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}

 
 catch (myException $e)
{

    log("../log/logfile.csv");
    errorMessage();
}
  

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:12:47
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/05/2013 20:15:32
Quote Anchor link
Die witte pagina krijg je te zien omdat ergens een fatal error is opgetreden. Als je je errorreporting inschakelt dan kun je zien wat de foutmelding is.
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 21:09:50
Quote Anchor link
En hoe schakel ik error reporting in?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2013 21:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 error_reporting ( E_ALL );
?>
Gewijzigd op 31/05/2013 21:33:15 door Jan Koehoorn
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 22:54:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de error reporting erin gezet en krijg nu volgende melding
Serverfout
Er is een fout opgetreden toen de website http://bert.sna-webo.be/scripts/club_lezen.php probeerde op te halen. De server kan offline zijn wegens onderhoud of kan onjuist zijn geconfigureerd.
Hier zijn enkele suggesties:
Laad deze webpagina later opnieuw.
HTTP-fout 500 (Internal Server Error): Er is een onverwachte voorwaarde gevonden toen de server het verzoek wilde uitvoeren.

Ik heb dus nog geen enkel idee wat er mis is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
error_reporting ( E_ALL );
/******************
?php

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{
           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
    //
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv'><fieldset><legend>Club opzoeken</legend>";
            
                $_output=
                            $_resultclub = $_PDO -> query("select * from t_club;");
                            if ($_resultclub -> rowCount() > 0)
                            {

                                $_output.= "<label>Club</label><select name='club'><option></option>";
                                
                                while ($_row = $_resultclub -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                                {

                                $_output.= "<option value=" . $_row['d_naam'].">" .$_row['d_naam'] . "</option>";                        
                                }
    
                                
                                $_output.= "</select>";
                            }

              
            $_output.= "<input type='submit' name='submit'  value='zoeken'></fieldset>
        </form>"
;
    }

/*    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
        // search zoekwoord, merken, soort, maxprijs, foto
    /*    $_onbekende =$_POST["search"];*/
/*        $_type = $_POST["type"];*/
/*        $_club = $_POST["club"];
/*        $_categorie = $_POST["categorie"];
        $_prijsexc = $_POST["prijsexc"];
        $_voorraad = (isset($_POST['voorraad']))?$_POST['voorraad']:NULL;
        $_foto = (isset($_POST['foto']))?$_POST['foto']:NULL;
        
        $_leverancier = $_POST['leverancier'];
        $_bouwjaar = $_POST['bouwjaar'];*/
        
    // query (mogelijk via switch? $_POST inlezen?)
/*        $_query = "select * from t_club WHERE 1=1";

        if ($_club == ""){        }else{    $_query .= " And Club = '$_club'";}
        
        $_result = $_PDO -> query($_query .";");

  if ($_result -> rowCount() > 0)
        {
            $_output.= "";
            while ($_row = $_result -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
            {
                $_output.= "
                        <strong>".$_row['club']."</strong><br/>";
                                        
             }
/*            $_output.= "</table>";*/
 /*          }
               else
               {
                   $_output = "<br><br><h2>Geen records gevonden </h2>";
               }
        }
    }*/

// Object instantieren

    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}

 
 catch (myException $e)
{

    log("../log/logfile.csv");
    errorMessage();
}
  

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 00:16:31
Quote Anchor link
Kijk in je error_log, of zet display_errors op 1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.