Witte pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 20:10:16
Quote Anchor link
Ik krijg een witte pagina als ik onderstaande code uitvoer
Iemand een idee waar het foutloopt?

<title>Zoeken Clubs</title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
<?php

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{

           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
    
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv'>";
            
                $_output=
                            $_resultclub = $_PDO -> query("select * from t_club;");
                            if ($_resultclub -> rowCount() > 0)
                            {

                                $_output.= "<label>Club</label><select name='club'><option></option>";
                                
                                while ($_row = $_resultclub -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                                {

                                $_output.= "<option value=" . $_row['d_naam'].">" .$_row['d_naam'] . "</option>";                        
                                }
    
                                
                                $_output.= "</select>";
                            }

            
            $_output .="<label>Omschrijving </label>
                            <input type='text' name='search' size='30'>"
;
                        
              
            $_output.= "<input type='submit' name='submit'  value='zoeken'><hr>
        </form>"
;
    }

    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
        // search zoekwoord, merken, soort, maxprijs, foto
    /*    $_onbekende =$_POST["search"];*/
/*        $_type = $_POST["type"];*/

        $_club = $_POST["club"];
/*        $_categorie = $_POST["categorie"];
        $_prijsexc = $_POST["prijsexc"];
        $_voorraad = (isset($_POST['voorraad']))?$_POST['voorraad']:NULL;
        $_foto = (isset($_POST['foto']))?$_POST['foto']:NULL;
        
        $_leverancier = $_POST['leverancier'];
        $_bouwjaar = $_POST['bouwjaar'];*/
        
    // query (mogelijk via switch? $_POST inlezen?)

        $_query = "select * from t_club WHERE 1=1";

        if ($_club == ""){        }else{    $_query .= " And Club = '$_club'";}
        
        $_result = $_PDO -> query($_query .";");

  if ($_result -> rowCount() > 0)
        {

            $_output.= "";
            while ($_row = $_result -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
            {

                $_output.= "
                        <strong>"
.$_row['club']."</strong><br/>";
                                        
             }

/*            $_output.= "</table>";*/
           }
               else
               {
                   $_output = "<br><br><h2>Geen records gevonden </h2>";
               }
        }
    }


     // Object instantieren
    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}

 
 catch (myException $e)
{

    log("../log/logfile.csv");
    errorMessage();
}
  

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:35:00
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/05/2013 20:15:32
Quote Anchor link
Die witte pagina krijg je te zien omdat ergens een fatal error is opgetreden. Als je je errorreporting inschakelt dan kun je zien wat de foutmelding is.
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 21:09:50
Quote Anchor link
En hoe schakel ik error reporting in?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2013 21:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 error_reporting ( E_ALL );
?>
Gewijzigd op 31/05/2013 21:33:15 door Jan Koehoorn
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/05/2013 22:54:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de error reporting erin gezet en krijg nu volgende melding
Serverfout
Er is een fout opgetreden toen de website http://bert.sna-webo.be/scripts/club_lezen.php probeerde op te halen. De server kan offline zijn wegens onderhoud of kan onjuist zijn geconfigureerd.
Hier zijn enkele suggesties:
Laad deze webpagina later opnieuw.
HTTP-fout 500 (Internal Server Error): Er is een onverwachte voorwaarde gevonden toen de server het verzoek wilde uitvoeren.

Ik heb dus nog geen enkel idee wat er mis is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
error_reporting ( E_ALL );
/******************
?php

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{
           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
    //
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv'><fieldset><legend>Club opzoeken</legend>";
            
                $_output=
                            $_resultclub = $_PDO -> query("select * from t_club;");
                            if ($_resultclub -> rowCount() > 0)
                            {

                                $_output.= "<label>Club</label><select name='club'><option></option>";
                                
                                while ($_row = $_resultclub -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                                {

                                $_output.= "<option value=" . $_row['d_naam'].">" .$_row['d_naam'] . "</option>";                        
                                }
    
                                
                                $_output.= "</select>";
                            }

              
            $_output.= "<input type='submit' name='submit'  value='zoeken'></fieldset>
        </form>"
;
    }

/*    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
        // search zoekwoord, merken, soort, maxprijs, foto
    /*    $_onbekende =$_POST["search"];*/
/*        $_type = $_POST["type"];*/
/*        $_club = $_POST["club"];
/*        $_categorie = $_POST["categorie"];
        $_prijsexc = $_POST["prijsexc"];
        $_voorraad = (isset($_POST['voorraad']))?$_POST['voorraad']:NULL;
        $_foto = (isset($_POST['foto']))?$_POST['foto']:NULL;
        
        $_leverancier = $_POST['leverancier'];
        $_bouwjaar = $_POST['bouwjaar'];*/
        
    // query (mogelijk via switch? $_POST inlezen?)
/*        $_query = "select * from t_club WHERE 1=1";

        if ($_club == ""){        }else{    $_query .= " And Club = '$_club'";}
        
        $_result = $_PDO -> query($_query .";");

  if ($_result -> rowCount() > 0)
        {
            $_output.= "";
            while ($_row = $_result -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
            {
                $_output.= "
                        <strong>".$_row['club']."</strong><br/>";
                                        
             }
/*            $_output.= "</table>";*/
 /*          }
               else
               {
                   $_output = "<br><br><h2>Geen records gevonden </h2>";
               }
        }
    }*/

// Object instantieren

    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}

 
 catch (myException $e)
{

    log("../log/logfile.csv");
    errorMessage();
}
  

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 00:16:31
Quote Anchor link
Kijk in je error_log, of zet display_errors op 1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.