wkhtmltopdf verwerkt niet alle plaatjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

03/05/2019 06:03:58
Quote Anchor link
Ik wil wkhtmltopdf gebuirken wat een html pagina omtovert in een pdf pagina.

Ik heb geupdate naar de niewste versie, via PHP exec danwel in CLI word het omgezet, maar sommige plaatjes komen niet mee.

Plaatjes die op mijn server staan komen wel me, maar plaatjes via een bepaalde server, is wel te zien in html maar niet in de pdf.

Als error krijg ik alleen:


Ik denk dat het ermee te maken heeft op welke manier het plaatje tevoorschijn komt.
Ik kan deze plaatjes ook niet opslaan op mijn server.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
if(!empty($_SERVER['REQUEST_URI'])){
    
$lc =  "http://x.x.x.x:8000/".substr($_SERVER['REQUEST_URI'],7);

$options = array(
  'http'=>array(
    'method'=>"GET",
    'header'=>"User-Agent: aschade_client-z89sdjw8hakkd"
  )
);

$ct = stream_context_create($options);

    $buffer = file_get_contents($lc,false,$ct);
    $finfo = new finfo(FILEINFO_MIME_TYPE);
    $mime =  $finfo->buffer($buffer);
    header('Content-Type: '.$mime);
    echo $buffer;

}else{
    header("HTTP/1.0 404 Not Found");
}


Zo word het plaaatje gegenereerd.

als ik via de cli dit doe:

Connecting to www.domein.nl (www.domain.nl)|x.x.x.x|:80... failed: Connection refused.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:02:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2019 07:34:36
Quote Anchor link
Kan je die wel binnen hengelen via file_get_contents? En houdt wkhtmltopdf geen logging bij?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.