Word document nieuw pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Killerpuppy

Killerpuppy

03/04/2008 14:53:00
Quote Anchor link
Weet er iemand hoe je vanuit php een word document maakt met meerdere pagina's??

ik gebruik de volgende code om naar word te komen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
                $file_type = "ms-word";
                $name = $shippingbill_filename;
                $file_ending = "doc";
                $filename = $name.".".$file_ending;
                header("Content-Type: application/vnd.".$file_type);
                header("Content-Disposition: attachment; filename=".$filename);
                header("Content-type: application/octetstream");
                header("Pragma: no-cache");
                header("Expires: 0");
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:50:58
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/04/2008 15:23:00
Quote Anchor link
er leuk, maar ik heb bijv. geen Word dus dit kan je niet afdwingen.
 
Killerpuppy

Killerpuppy

03/04/2008 15:27:00
Quote Anchor link
als je niet wilt helpen hoef je niet te reageren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/04/2008 15:33:00
Quote Anchor link
Wat wil je precies bereiken? Bovenstaande code gebruik je om een gebruiker via PHP een download aan te bieden, dus ik zie je doel niet echt...
 
Killerpuppy

Killerpuppy

03/04/2008 15:42:00
Quote Anchor link
ik wil in het word document wat de gebruiker ter downkload krijgt twee pagina's vullen met informatie.
maar het is niet gegarandeerd dat pagina 1 helemaal vol komt.
dus moet de informatie voor bladzijde twee 'hard' op baldzijde twee gezet worden

dus na baldzijde 1 geef je een baldzijde einde.

Maar hoe doe je dat met PHP?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/04/2008 15:46:00
Quote Anchor link
Een korte zoektoch op internet levert deze oplossing om in Word een pagebreak te forceren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<br clear="all" style="page-break-before:always" />

Niet getest, dus weet niet of het werkt. Maar proberen kan natuurlijk nooit kwaad...
 
Killerpuppy

Killerpuppy

03/04/2008 15:54:00
Quote Anchor link
thanks.

dit lijkt te werken.
ik laat nog even van me weten of het foutloos werkt verder
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/04/2008 15:57:00
Quote Anchor link
Wat is google toch een wonder he! Dit antwoord is namelijk te vinden in de eerst hit...
 
Killerpuppy

Killerpuppy

03/04/2008 16:11:00
Quote Anchor link
het doet wat het moet doen


google is een wonder als je het juiste zoek woord gevonden hebt


bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Killerpuppy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.